jason_rethymno Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Παρε απο τα sprider stores και φθηνά και καλά
freedubus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Το πιο ανθεκτικό jean που μπορείς να βρεις είναι το Levi's 501. Και βγαίνει και σε κλασσικη γραμμή που το θέλεις. Η τιμή του είναι 100 ευρώ χωρίς εκπτώσεις και καμιά 60 με 70 στις εκπτώσεις. Και 20-30 ευρώ το μούφα το οποίο μπορεί να μην κρατήσει 1 ζωή όπως το αυθεντικό, πάντως 2-3 χρονάκια τα βγάζει. Δεν είν άσχημα.
hanna montana Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Και να μη σκίζεται. Γιατί πήρα ένα απο τα Γκλού 50 ευρώ παρακαλώ και μόλις πήγα να δρασκελίσω μια περίφραξη άνοιξε όλο απο κάτω. Η απάτη, η ψευτιά, η παραπλάνηση. Στα γκλού τα έχουν φτηνά για να τα πέρνεις υπάρχουν πόσα ακόμα 100 μαγαζιά με ρούχα.Εγώ πάω στα Benetton.
Στέλιος7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Εγω προτιμω Diesel.Ισως να σου φανουν λιγο ακριβα αλλα απο θεμα ποιοτητας σκιζουν.Καλα ειναι και τα Staff και τα Ck.Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες για το Glou , χαλια μαυρα οπως βεβαια και τα bershka, pull and bear κτλ. EDIT: Ολες οι μαρκες βγαζουν πιο καλοκαιρινα κομματια οποτε ειναι δικο σου θεμα το τι σε βολευει.
hanna montana Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Παρε απο τα sprider stores και φθηνά και καλά Μην είσαι και τόσο σίγουρος.Όπως τα λες είναι αλλά, το κάνουν για να τα πέρνουν, σε 1 το πολύ χρόνο χαλάνε. Άκουμε είχα πάρει 2 παντελόνια και σε 6 μήνες είχαν φθαρεί και είχαν γίνει σαν να το έχω 10 χρόνια. . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:58 ---------- Προτεινετε καποια μαρκα για παντελονι τζιν καλοκαιρινο απο το οποιο να μεινατε ευχαριστημενοι!Να ειναι δηλαδη οντως καλοκαιρινο και να μη ζεστενεσαι. Πιστευω ειναι ειδικη κατηγορια τα τζιν. Ευχαριστω. Τα τζιν; πλάκα μου κάνεις. Αυτά τα φοράει όλος ο κόσμος, Εγώ πάντως δεν το νομίζω ότι τα τζιν είναι ειδική κατηγορία. .
giorgos147 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Και όμως υπάρχουν πιο ελαφρυά. Εγώ δύο καλοκαιρινά, ένα calvin klein και ενα tommy hilfiger που πηρα, έμεινα ευχαριστημένος. Τσιμπημένη τιμή όμως(150 ευρώ το ένα).
Freakster Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Εγω προτιμω Diesel. Και εγώ είχα φανατιστεί για λίγο καιρό μέχρι που κατάλαβα ότι έχουν την ίδια ποιότητα με τα υπόλοιπα καλής εταιρίας τζιν, χειρότερη εφαρμογή και διπλή τιμή.
Iron_man21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 pepe jeans.τα καλυτερα.λιγο ακριβά ομως είναι the best
Στέλιος7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Και εγώ είχα φανατιστεί για λίγο καιρό μέχρι που κατάλαβα ότι έχουν την ίδια ποιότητα με τα υπόλοιπα καλής εταιρίας τζιν, χειρότερη εφαρμογή και διπλή τιμή. Αυτο με την εφαρμογη ειναι θεμα του καθε ανθρωπου.Προσωπικα μετα τα Staff δεν εχω βρει καλυτερη απο των Diesel.Αυτα που δεν μπορω με τιποτα ειναι τα Wrangler(για εφαρμογη λεμε παντα).Καλο βεβαια θα ηταν να μας πει και οριο τιμης να ξερουμε τι να του προτεινουμε.
insomniaK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Καλοκαιρινά τζινς, έχω wrangler, gap και calvin klein, με το τελευταίο να είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα 2 και σε εφαρμογή, αλλά και σε αίσθηση. Αλλά μάλλον, θα έχεις βρει παντελόνι μετά από 3 μήνες...
giorgos147 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Καλοκαιρινά τζινς, έχω wrangler, gap και calvin klein, με το τελευταίο να είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα 2 και σε εφαρμογή, αλλά και σε αίσθηση. Αλλά μάλλον, θα έχεις βρει παντελόνι μετά από 3 μήνες... Βασικά τώρα τον κόβω για χειμωνιάτικα Αλλά, ένιγουέι, και τα tommy hilfiger ειναι πολυ καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.