Προς το περιεχόμενο

Καλοκαιρινό τζινάκι!

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτεινετε καποια μαρκα για παντελονι τζιν καλοκαιρινο απο το οποιο να μεινατε ευχαριστημενοι!

Να ειναι δηλαδη οντως καλοκαιρινο και να μη ζεστενεσαι.

Πιστευω ειναι ειδικη κατηγορια τα τζιν.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Και να μη σκίζεται. Γιατί πήρα ένα απο τα Γκλού 50 ευρώ παρακαλώ και μόλις πήγα να δρασκελίσω μια περίφραξη άνοιξε όλο απο κάτω. Η απάτη, η ψευτιά, η παραπλάνηση.

Δημοσ.

Μια ζωη περνω σταφ, και ειμαι οκ.

οφ

Και να μη σκίζεται. Γιατί πήρα ένα απο τα Γκλού 50 ευρώ παρακαλώ και μόλις πήγα να δρασκελίσω μια περίφραξη άνοιξε όλο απο κάτω. Η απάτη, η ψευτιά, η παραπλάνηση.

:-D :lol: :lol: :lol:

Να πηδηξεις μια μαντρα?

Δημοσ.

Μπηκα λιγο στο stuff αλλα ψαχνω για normal τζιν οχι ξεβαμενο η σκισμενο.

Ευχαριστω παντως για τις προτασεις.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βασικα εμενα μου τρυπανε ολα στον καβαλο που ειναι και ενα σημειο που δεχεται την μεγαλυτερη τριβη οταν περπατας.

Εχετε βρει καποια μαρκα που να αντεχει πιο πολυ απο τις αλλες?

Δημοσ.

Τα 501 ομως νομιζω τα βγαζουνε μονο σε στυλ ξεβαμμενο/σκισμενο (μπηκα σε ενα μαγαζι και ρωτησα).

Εγω θελω το κλασικο το στυλακι αν ειναι δυνατον.

:)

Δημοσ.

Μιλαμε για το απολυτο μηδεν (0) σε ποιοτητα. Εαν φερει την ετικετα Γκλου εννοω. Οτι αγορασα με ετικετα Γκλου, η μου σκιστηκε, η μου ξεβαψε, η σε 1 μηνα εμοιαζε λες και το ειχα παρει απτη λαικη.

Δημοσ.

2 μπλουζάκια τύπου φούτερ που είχα πάρει τώρα τα χρησιμοποιεί η γυναίκα για ξεσκονόπανα :-D ..απο μακρόστενα μέσα σε έναν μήνα έγιναν στενόμακρα !!! ΜΑΚΡΙΑ!!

Δημοσ.

Το πιο ανθεκτικό jean που μπορείς να βρεις είναι το Levi's 501. Και βγαίνει και σε κλασσικη γραμμή που το θέλεις.

Η τιμή του είναι 100 ευρώ χωρίς εκπτώσεις και καμιά 60 με 70 στις εκπτώσεις.

Δημοσ.

Πηγαινε στην Αγια Βαρβαρα να ψωνισεις τζινακια στυλακια με 10-20 ευρω.

Και να σου σκιστει στο 6μηνο ζμπουτσασ' δε το εχεις χρυσοπληρωσει :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...