xp-user Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μπορει καπιος να μου πει τι ειναι αυτο?? Κανοντας ενα ελεγχο πριν λιγο στον c βρηκα ενα αρχειο τεχτ με αυτο το τιτλο επανο-επανο και απο κατω ολλα τα pasword tou pc μου (για καλο και για κακο αλλαξα ολλα τα pasword)
UpToDate_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μπορει καπιος να μου πει τι ειναι αυτο?? Κανοντας ενα ελεγχο πριν λιγο στον c βρηκα ενα αρχειο τεχτ με αυτο το τιτλο επανο-επανο και απο κατω ολλα τα pasword tou pc μου Προσωπικα δεν εχω ιδεα...παντως δεν μου φενεται κατι καλο
Bspus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ψαξε στο google για το hackhound stealer and keylogger (η σκετο hackhound keylogger οπως ειναι πιο γνωστο) Καποιος πρεπει να το εγκατεστησε στο pc σου. Δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να το εντοπισεις και να το βγαλεις. Νομιζω επισης εχει τη δυνατοτητα να στελνει αυτα τα text files καπου απομακρυσμενα μεσω ftp. Αν ο τυπος το εχει βαλει να ξεκιναει με τα windows τοτε καπου στο registry θα πρεπει να υπαρχει το αντιστοιχο κλειδι, εστω και μασκαρεμενο. Παρε και μια λιστα με τα κλειδια στο Registry για το autostart προγραμματων και ψαξτο http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial44.html
ntaryl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Καλησπερα Φιλε μου το συγκεκριμενο ειναι απο το hackhound.org ενα πολυ καλο portal το συγκεκριμενο μπορει > -steal firefox all version -steal MSN Password -steal NOIP Password - Chrome password <<< gareth aka santasdad ( for Private) -Steam Password <<< credit hamtaro and luigi -Filezilla -aim6 -aim -Pidgin -Paltalk -DynDns Pass - Trilliant ( for Private) - Remote Desktop ( for Private) - Windows CD KEY ( for Private) -Steal Many CDKEY anti feture - anti debugger - anti emulator - anti sandbox = Anubis,threadexpert,sandbox,joebox,norman,sandboxi e, virtualbox - anti sniffer = tcpview,PacketAnalyzer,WireShark,EtherDetect,Switc hSniffer,cain abel + windows firewall ( for Private) option feture -fake message -icon changer -drop to -binder send log feture -send throug ftp -send email throug php
flik Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Καλό forum όντως..Έχεις ενημερωμένο antivirus; Συνήθως αυτά αντέχουν 3-4 μέρες αόρατο απο τα antivirus...
ntaryl Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Φιλε απλα με λιγο hexing η ακομα με την αγορα ενος καλου crypter μπορει να μεινει undetect για παντα καλο βραδυ Υ.γ προσοχη στα κατενασματα και το τι δινουν φιλοι μασ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.