biris5 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Γεια σε όλους. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Το πρόβλημα μου είναι με το POWER POINT και συγκεκριμένα πως ενσωματώνεται μουσικό αρχείο στην παρουσίαση ώστε να παίζει σε όλους τους υπολογιστές (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ). Για παράδειγμα, να στείλω την παρουσιάσει σε έναν φίλο μου με email και να μπορέσει και αυτός να ακούσει την μουσική στη παρουσίαση. Σας ευχαριστώ.
UpToDate_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δεν γνωριζω τωρα αν θα παιζει και σε καποιον αλλον...διοτι δεν εχω ασχοληθει με αυτο το θεμα.. Παντως αμα πας στην καρτελα "Insert" στο PowerPoint μπορεις να βαλεις αρχειο ηχου μεσα απο την επιλογη "Sound". Το PowerPoint 2007 δεν ειναι; φιξντ.
biris5 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Έχω το Power Point 2007. Όχι δεν παίζει σε άλλον υπολογιστή, φίλε UpToDate_
UpToDate_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Έχω το Power Point 2007. Όχι δεν παίζει σε άλλον υπολογιστή, φίλε UpToDate_ 2007 εννουσα και εγω. Τοτε δεν γνωριζω φιλε μου,περιμενε απαντηση απο καποιο αλλο παιδι που το εχει ψαξει το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.