juno Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με το συνδυασμο του κουτιου και της ψυκτρας του θεματος. Ξερει καποιος αν γινεται εγκατασταση της ψυκτρας χωρις να χρειαστει να βγαλω τον 230mm πλαινο ανεμιστηρα?
UpToDate_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Την εχεις παρει ηδη την ψυχτρα,ή θα την παρεις;
juno Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Την εχω αγορασει(πριν 2 μηνες για αλλο case αλλα δεν την τοποθετησα) και ειναι ακομα κλειστη στο κουτι της,το case που εχω θελω ν'αλλαξω και σκεφτομαι να παρω το cosmos s γι'αυτο και ρωταω αν κανει. Αν οχι μηπως μπορεσω να την παω πισω και να παρω κατι αλλο, π.χ. V8. (αν και χλωμο το βλεπω να την αλλαξουν μετα τοσο καιρο)
UpToDate_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Την εχω αγορασει(πριν 2 μηνες για αλλο case αλλα δεν την τοποθετησα) και ειναι ακομα κλειστη στο κουτι της,το case που εχω θελω ν'αλλαξω και σκεφτομαι να παρω το cosmos s γι'αυτο και ρωταω αν κανει. Αν οχι μηπως μπορεσω να την παω πισω και να παρω κατι αλλο, π.χ. V8. (αν και χλωμο το βλεπω να την αλλαξουν μετα τοσο καιρο) Δεν εχω ιδεα εαν στην αλλαξουν...παντως σε περιπτωση που στην αλλαξουν πηγαινε με 10000000 γι'αυτην εδω. Review της εδω.
juno Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αν ειναι να κανω ολα αυτα για να χωρεσει η V8 που ειναι πιο μικρη σε υψος απο την 120 παει να πει οτι για να μπει η 120 πρεπει να αφαιρεθει τελειως ο ανεμιστηρας. Ευχαριστω για το video,βοηθησε παρα πολυ.
Tenshi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αν ειναι να κανω ολα αυτα για να χωρεσει η V8 που ειναι πιο μικρη σε υψος απο την 120 παει να πει οτι για να μπει η 120 πρεπει να αφαιρεθει τελειως ο ανεμιστηρας. Ευχαριστω για το video,βοηθησε παρα πολυ. Δέν είναι απαραίτητο!Στο ίδιο σημείο "χτυπάει" η V8 και η TRUE και ουσιαστικά το ίδιο πρόβλημα έχουν όσες tower ψήκτρες βρίσκονται σε αυτό το ύψος (κάνει επαφή η γωνία της ψύκτρας με την στεφάνη του ανεμιστήρα). Μια μικρή επιφύλαξη για την Xigmatek Thors Hammer γιατι αν και στο ίδιο ύψος,έχει πιο μαζεμένα πτερύγια και *ίσως* περνάει. Δέν είναι ανάγκη να βγάλεις τον ανεμιστήρα!Αμέσως αμέσως σκοτώνεις ένα μεγάλο ατού του Cosmos S.Αν δέν σε ενδιαφέρει ο ανεμιστήρας,υπάρχει και η απλή εκδοση του κουτιού!
juno Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δεν εχω ιδεα εαν στην αλλαξουν...παντως σε περιπτωση που στην αλλαξουν πηγαινε με 10000000 γι'αυτην εδω.Review της εδω. Ποιος ο λογος να παρω αυτη οταν εχει ιδια αποδοση και η διαφορα υψους ειναι μονο 0,7mm?
UpToDate_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ποιος ο λογος να παρω αυτη οταν εχει ιδια αποδοση και η διαφορα υψους ειναι μονο 0,7mm? Που ειδες οτι εχει την ιδια αποδοση με την True Black;
juno Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δέν είναι απαραίτητο!Στο ίδιο σημείο "χτυπάει" η V8 και η TRUE και ουσιαστικά το ίδιο πρόβλημα έχουν όσες tower ψήκτρες βρίσκονται σε αυτό το ύψος (κάνει επαφή η γωνία της ψύκτρας με την στεφάνη του ανεμιστήρα).Μια μικρή επιφύλαξη για την Xigmatek Thors Hammer γιατι αν και στο ίδιο ύψος,έχει πιο μαζεμένα πτερύγια και *ίσως* περνάει. Δέν είναι ανάγκη να βγάλεις τον ανεμιστήρα!Αμέσως αμέσως σκοτώνεις ένα μεγάλο ατού του Cosmos S.Αν δέν σε ενδιαφέρει ο ανεμιστήρας,υπάρχει και η απλή εκδοση του κουτιού! Συμφωνω μαζι σου για το οτι ο 230 fan ειναι μεγαλο ατου. Απο την αλλη εχω καποιες αμφιβολιες για την αποδοση ψυκτρων οπως η 120 οταν τις ''χτυπαει'' το ρευμα αερα του 230-εννοω δεν πρεπει να ειναι το ιδιο οπως με μια V8 που ειναι εντελως κλειστη απο πανω και δεν επηρεαζεται η λειτουργεια του 120αρη που βρισκεται αναμεσα.Μια σκεψη ειναι ομως αυτη.δεν εχω διαβασει ή ακουσει κατι σχετικο.
juno Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Που ειδες οτι εχει την ιδια αποδοση με την True Black; Στον πινακα ειναι το προηγουμενο μοντελο(infinity) με 2 fans. Ποση διαφορα εχει το καινουργιο? 2 βαθμους? μην τρελλαθουμε κιολας...
UpToDate_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Στον πινακα ειναι το προηγουμενο μοντελο(infinity) με 2 fans. Ποση διαφορα εχει το καινουργιο? 2 βαθμους? μην τρελλαθουμε κιολας... Infinity αν δεν κανω λαθος ηταν το πρωτο μοντελο. Μετα βγηκε η Mugen(Infinity στα γιαπωνεζικα). Και τελος η Μugen 2. Τωρα οσο για το πρωτο,μπορει να εννοει οτι ειναι το 2ο,αν και δεν ειμαι σιγουρος. Επισης παρεθεσα λινκ με τεστ το οποιο εγεινε απο τον Forum Αdministrator του Myplaisio.gr,το οποιο δειχνει μεγαλη ηττα της TrueBlack 120.
Tenshi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Καλά,μήν φανταστείς οτι ο 23αρης ρίχνει κατευθείαν πάνω στην Thermalright,άλλα έχεις δίκιο σχετικά με το ρεύμα αέρος.Στην συγκεκριμένη περίπτωση και η V8 θα επηρεάζεται ασχέτως αν καλύπτεται το πάνω μέρος της με το πλαστικό περίβλημα,αφού δέν υπάρχει τέλεια μεταφορά του θερμού αέρα απο την ψήκτρα στον exaust πίσω ανεμιστήρα του κουτιού. Οπότε να φανταστώ οτι πάς σε κάποιο άλλο κουτί;Αν θές full tower κουτί με πλαινό ανεμιστήρα,δές και το Tt Spedo.Εχουν ακουστεί καλά λόγια. Επισης παρεθεσα λινκ με τεστ το οποιο εγεινε απο τον Αdministrator του Myplaisio.gr,το οποιο δειχνει μεγαλη ηττα[/b'] της TrueBlack 120 Αχ αυτοί οι βαρύγδουποι χαρακτηρισμοί...
UpToDate_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αχ αυτοί οι βαρύγδουποι χαρακτηρισμοί... χαχα Ε,ενταξει... πανε και ερχοντε τα reviews...παντως πιστευω οτι ειναι καλυτερη... Την κανονικη Τrue Black 120 δεν την εχει το review;
juno Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Infinity αν δεν κανω λαθος ηταν το πρωτο μοντελο.Μετα βγηκε η Mugen(Infinity στα γιαπωνεζικα). Και τελος η Μugen 2. Τωρα οσο για το πρωτο,μπορει να εννοει οτι ειναι το 2ο,αν και δεν ειμαι σιγουρος. Επισης παρεθεσα λινκ με τεστ το οποιο εγεινε απο moderator του Myplaisio.gr,το οποιο δειχνει μεγαλη ηττα της TrueBlack 120. Το διαβασα το test,αν και νομιζω το να βγαζεις συμπερασματα με το coretemp που βλεπεις να ανεβοκατεβαινουν οι θερμοκρασιες συνεχως 2-3 βαθμους (ή και περισσοτερο) σε καθε core δεν ειναι και ο ασφαλεστερος τροπος. Για εκεινο το κουτι τι λεγαμε,θυμαται κανεις?:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.