thakisn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Tι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο netbook? Εχω το htc touch hd και μου πρότειναν να κάνουμε αυτή την ανταλλαγή.. Πιστεύετε πως αξίζει? Προσωπικά θεωρώ κορυφαίο το asus eee pc 1000he.. Πείτε μου καμιά γνώμη για να μη με πιάσουν κορόιδο..
AlexNet Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Το συγκεκριμμένο netbook ήθελα να πάρω από Αγγλία. Είχε 299 λίρες, τώρα πρέπει να έχει πέσει λίγο. Δεν μου άρεσε η μπαταρία του και δεν θυμάμαι να διάβασα καλές κριτικές στο ιντερνετ. Δεν θυμάμαι όμως αν αναφέροταν στις επιδόσεις ή στο σχεδιασμό του.
lagoudakis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 το hd το πουλας χαλαρα 400-430 το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν νομιζω να κανει τοσο δευτερο χερι
koprodogis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 To netbook αυτο ειναι ενα απο τα πιο tiny!! πραγματικα μικρουλη, οσο το πρωτο asus 701 και πολυ στοιβαρο σαν κατασκευη. Απο ομορφια μαρεσει αλλα εκεινη η μπαταρια ας μεινει ασχολιαστη σε εμφανιση. Απο πλευρας τιμη νομιζω καπου στα 200-250 πιανει ενα μεταχειρισμενο ελλαδα
thakisn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Οπότε δεν το δίνω σε καμία περίπτωση,έτσι? Για το Acer D150X τι λέτε?
koprodogis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 εχουν αναφερει καποιοι προβληματα dead on arrival και γενικα θεωρω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο σε σχεση με τον ανταγωνισμο αλλα γενικα θα ελεγα ειναι πληρες. Αν πας για netbook πουλωντας το κινητο για λεφτα εχεις πολλες επιλογες
lagoudakis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 θα συμφωνησω με τον φιλο κοπροσκυλοπροσωπικα η πιο συμφερουσα λυση για σενα ειναι να δωσεις το hd το δινεις ανετα για 400 ευρω και να παρεις καποιο καινουργιο netbook,θα ελεγα να παρεις το asus αφου σου αρεσει κιολας,ειναι αξιοπιστο τουλαχιστον εγω που το ειχα για 3 μηνες δεν ειχα προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.