Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
ρε συ GiO για το πρωτο path πάω apple computer\iTunes\iPhone Software Updates και δεν βρίσκω το αρχειο *.ipsw...εχω vista υποψην

Δεν το εχω κανει προσωπικα(παντα κατεβαζω χειροκινητα τα firmwares και οχι μεσω itunes)αλλα κανονικα εκει που εισαι θα πρεπει να υπαρχει ενα ipsw αν το εχεις κατεβασει απο το itunes. (C:\Users\Yourname\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates)

Aπ οτι διαβαζω ειναι κρυφος φακελος,ισως γι αυτο να μην βλεπεις κατι.Ενεργοποιησε την προβολη κρυφων φακελων.

Δημοσ.

μισο μισο...στις πληροφοριες τι πρέπει να γράφει στο version?! και για να κανω install προγράμματα πρέπει να έχω πιστωτική αναγκαστικα?αλλιως δεν γίνεται?!

• Moderators
Δημοσ.
μισο μισο...στις πληροφοριες τι πρέπει να γράφει στο version?!

Ποιο version?

και για να κανω install προγράμματα πρέπει να έχω πιστωτική αναγκαστικα?αλλιως δεν γίνεται?!

Πριν απο λιγα post δεν ρωτησες πως να κανει λογαριασμο στο itunes χωρις πιστωτικη και σου εδωσα ενα link?Tο εκανες?Δοκιμασες και δεν κανει install?

Δημοσ.

φιλε σορρυ αλλα είμαι ασχετος....τώρα κάπως νομιζω κάτι έκανα...λοιπον στο version λεει 3.0(7a341) και το εκανα jailbreak :)...τώρα μπαίνω στο cydia και κατεβάζω ότι θέλω?!

• Moderators
Δημοσ.
φιλε σορρυ αλλα είμαι ασχετος....τώρα κάπως νομιζω κάτι έκανα...λοιπον στο version λεει 3.0(7a341) και το εκανα jailbreak :)...τώρα μπαίνω στο cydia και κατεβάζω ότι θέλω?!

Yeap.Kαλο κατεβασμα:-)

• Moderators
Δημοσ.
δεν βρίσκω το ΙΜ+ ... πως να το κατεβάσω;

Το im+ θα το βρεις στο appstore(δηλαδη μεσω του itunes) και οχι στο cydia.Στο cydia υπαρχουν μονο εφαρμογες που δεν εχουν καμια σχεση με την apple,δεν εχουν περασει απο την εγκριση της και για να τις εγκαταστησεις πρεπει απαραιτητα να εχεις κανει jailbreak.

• Moderators
Δημοσ.
ωραίος.σ'ευχαριστώ πολύ.δλδ με jailbreak στο itunes πάλι θέλω λογαριασμό;

Υeap

σαδςεφφφα;δ

Δημοσ.

Παιδιά έβαλα το OS 3.0 και θέλω να βάλω αυτο που είχα κάνω Restore και βάζει πάλι το 3.0 και αν πατήσω Shift+Restore και επιλέξω το Firmware και πάει να κάνει Restore βγάζει error 20. Επίσης δοκίμασα και DFu....

Δημοσ.
΄κοίτα κ εγώ voda έχω.. τι πρόγραμμα έχεις εσύ? σύνδεση? κάρτα?.. γιατί δεν παίρνεις ένα τηλεφωνάκι στο 13830 ή μάλλον στο 1399 που έιναι κ τσάμπα να σε κατατόπίσουν για τα μμσ γιατί έχω την εντύπωση ότι ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις είτε μπορείς είτε δε μπορείς να βάλεις εχτρα πρόγραμμα για μμσ..

πχ στα προγράμματα iphone αμφιβάλω αν μπορείς να κάνεις κάποια αλλαγή.. εκτός αν βγάλουν από μόνοι τους κάτι διαφορετικό κ προσθέσουν κ μμσ..

Thanks φιλε μου!

• Moderators
Δημοσ.
Παιδιά έβαλα το OS 3.0 και θέλω να βάλω αυτο που είχα κάνω Restore και βάζει πάλι το 3.0 και αν πατήσω Shift+Restore και επιλέξω το Firmware και πάει να κάνει Restore βγάζει error 20. Επίσης δοκίμασα και DFu....

Δεν γινεται να κανεις restore σε προηγουμενο firmware.Πρεπει να βαλεις προηγουμενη εκδοση itunes για αρχη.H ερωτηση ειναι γιατι θελεις να βγαλεις το 3.0?

Δημοσ.

Δλδ με jailbreak το σπάσει κ βάζει μόνο το προγράμμα cydia για free κατέβασμα;κ τίποτα άλλο ε;κ κάτι άλλο ψάχνω προγραμα για Bluetooth κ να παίζει το safari flash αρχεία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...