Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια βαζω το tethering, τα windows βλεπουν την συνδεση αλλα δειχνει unplugged και δεν μπορω να κανω τιποτα.... καμια λυση?

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
πως αλλάζω την γλώσσα στα Ελληνικά όταν γράφω ένα sms?

Πατάς την υδρόγειο σφαίρα που κανονικά θα πρέπει να έχει στο κάτω αριστερό μέρος του πληκτρολογίου.

• Moderators
Δημοσ.

Καποιος που να εχει δοκιμασει τα προηγουμενα ελληνικα πληκτρολογια?Καποιο απο αυτα που λειτουργει στο 3.0?

Δημοσ.

ωραια κατέβασα το αρχειο Redsnow...μετά τι κάνω...μπορει καποιος φίλος να το πει λεπτομερως με βήματα...διαβασα τις προηγουμενες σελιδες μια μια...μπερδευτικα...jaibreak και τετοια...ιδεα δεν εχω :mrgreen: επισης γνωρίζει κάποιος για msn ή explorer αν υπάρχει κάποιο προγραμμα...και αν ναι που μπορώ να το βρώ?

• Moderators
Δημοσ.
ωραια κατέβασα το αρχειο Redsnow...μετά τι κάνω...

Το ιδιο το προγραμμα σου λεει τι να κανεις σε καθε βημα.Δωσε στην αρχη το path για το firmware 3.0 που εχεις κατεβασει.Διαλεξε στο επομενο βημα αν θελεις να εγκατασταθει το cydia και να γινει unlock.Σε περιπτωση που θελεις και unlock,δωσε τα path για τους bootloaders 3.9 και 4.6.Κλεισε το iphone,συνδεσε το με το pc και ξεκινα.

επισης γνωρίζει κάποιος για msn ή explorer αν υπάρχει κάποιο προγραμμα...και αν ναι που μπορώ να το βρώ?

IM+ απο το appstore για msn(υπαρχουν κ αλλα)και explorer..τι εννοεις?internet explorer?Υπαρχει το safari.Aν εννοεις windows explorer,υπαρχουν διαφοροι file manager,πχ ifile.

Δημοσ.

Έτρεξα το προγράμματα κ μου έλεγε να κάνω browse ένα αρχείο...πιο αρχείο;κ που θα το βρω?κ κάτι άλλο για messenger μέσω I tunes κάνω εγκατάσταση?δεν ξέρω είμαι άσχετος σορρυ

Δημοσ.

Πρεπει να βρεις το αρχειο του νεου firmware που εγκατεστησες.

το IM+ και γενικως οποιο αλλο προγραμμα θες το κατεβαζεις με wi-fi απο App Store και εγκαθισταται αυτοματα στο iPhone σου, ή το κατεβαζεις απο itunes και οταν συνδεσεις το iPhone κανεις Sync για να περαστει η εφαρμογη. Ολα αυτα προυποθετουν να εχεις λογαριασμο στο itunes Store, που επισης για να εχεις λογαριασμο εκει χρειαζεται πιστωτικη/χρεωστικη/προπληρωμενη καρτα. (δεν ειναι απαραιτητο οτι θα χρεωθεις κατι , υπαρχουν πολλες free εφαρμογες οπως το ΙΜ+ στην περιπωση σου.

Δημοσ.
Πρεπει να βρεις το αρχειο του νεου firmware που εγκατεστησες.

το IM+ και γενικως οποιο αλλο προγραμμα θες το κατεβαζεις με wi-fi απο App Store και εγκαθισταται αυτοματα στο iPhone σου, ή το κατεβαζεις απο itunes και οταν συνδεσεις το iPhone κανεις Sync για να περαστει η εφαρμογη. Ολα αυτα προυποθετουν να εχεις λογαριασμο στο itunes Store, που επισης για να εχεις λογαριασμο εκει χρειαζεται πιστωτικη/χρεωστικη/προπληρωμενη καρτα. (δεν ειναι απαραιτητο οτι θα χρεωθεις κατι , υπαρχουν πολλες free εφαρμογες οπως το ΙΜ+ στην περιπωση σου.

εγώ είχα ανοίξει λογαριασμό χωρίς πιστωτική... :X κάτι κάπου είχα googlarei κ βρήκα μια άκρη.. ;)

Δημοσ.
Ρε παιδια 2 φορες εχω κανει την ιδια ερωτηση οσον αφορα τα mms...

΄κοίτα κ εγώ voda έχω.. τι πρόγραμμα έχεις εσύ? σύνδεση? κάρτα?.. γιατί δεν παίρνεις ένα τηλεφωνάκι στο 13830 ή μάλλον στο 1399 που έιναι κ τσάμπα να σε κατατόπίσουν για τα μμσ γιατί έχω την εντύπωση ότι ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις είτε μπορείς είτε δε μπορείς να βάλεις εχτρα πρόγραμμα για μμσ..

πχ στα προγράμματα iphone αμφιβάλω αν μπορείς να κάνεις κάποια αλλαγή.. εκτός αν βγάλουν από μόνοι τους κάτι διαφορετικό κ προσθέσουν κ μμσ..

• Moderators
Δημοσ.
Ολα αυτα προυποθετουν να εχεις λογαριασμο στο itunes Store,που επισης για να εχεις λογαριασμο εκει χρειαζεται πιστωτικη/χρεωστικη/προπληρωμενη καρτα.

Νοπ.

http://support.apple.com/kb/HT2534

Δημοσ.

Im jailbreak patch FireWire 3...παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά μου λέτε κάτι λέξεις-ορισμους που δεν καταλαβαίνω...τελικά μπορώ να κάνω αναβάθμιση χωρίς να μπλεξω με πιστοτικες;γιατι δεν έχω.και αν ναι έχει καποιος την ευγενή καλοσύνη να πει αρκετά λεπτομερή τα βήματα ενα ένα χωρίς ορισμούς;γιατι σίγουρα θα είναι πολλά παιδιά σαν εμένα...ευχαριστώ προκαταβολικως

Δημοσ.

Το δικο μου iPhone ειναι αγορασμενο απο fnac. Το εχω δοκιμασει μονο με τη vodafone καρτα μου και δουλευει μια χαρα.

ξερει κανεις αν ειναι κλειδωμενο για αλλες εταιρειες ή αν θα εχω προβλημα κανοντας JailBreak?

• Moderators
Δημοσ.
Το δικο μου iPhone ειναι αγορασμενο απο fnac. Το εχω δοκιμασει μονο με τη vodafone καρτα μου και δουλευει μια χαρα.

ξερει κανεις αν ειναι κλειδωμενο για αλλες εταιρειες ή αν θα εχω προβλημα κανοντας JailBreak?

Ξεκλειδωτο ειναι.

Δεν εχει σχεση το jailbreak με το αν ειναι ξεκλειδωτο το iphone σου ή οχι.Μπορεις να το κανεις ανετα jailbreak.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...