Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 There we go http://store.apple.com/us/product/TS493VC/A?fnode=MTY1NDA0NA&mco=MjQyMDUzNA&p=2&s=topSellers 35$ το μαλλι.
papatrexas! Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 There we go http://store.apple.com/us/product/TS493VC/A?fnode=MTY1NDA0NA&mco=MjQyMDUzNA&p=2&s=topSellers 35$ το μαλλι. Thanks GiO.Εισαι απο τους λιγους χρηστες που απαντουν σε οτι τους ρωτουν! Να ΄σαι καλα φιλε μου!
koulouri Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Παιζει κατι με την καταναλωση μπαταριας? το φορτιζω και στις 5 το πρωι το βγαζω απο την πριζα.. στις 10 ξυπναω και ειναι στο μισο η μπαταρια.. Κλειστο wi-fi κλειστα ολα!μονο ξυπνητηρι!
alexzzz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Παιζει κατι με την καταναλωση μπαταριας?το φορτιζω και στις 5 το πρωι το βγαζω απο την πριζα.. στις 10 ξυπναω και ειναι στο μισο η μπαταρια.. Κλειστο wi-fi κλειστα ολα!μονο ξυπνητηρι! κάτι πρέπει να παίζει γιατί το έπαθε και ο pantnick
Radiatedsoul Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Παιζει κατι με την καταναλωση μπαταριας?το φορτιζω και στις 5 το πρωι το βγαζω απο την πριζα.. στις 10 ξυπναω και ειναι στο μισο η μπαταρια.. Κλειστο wi-fi κλειστα ολα!μονο ξυπνητηρι! το 3g το εκλεισες;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 κάτι πρέπει να παίζει γιατί το έπαθε και ο pantnick Κάτι παίζει με τη συγκεκριμένη συσκευή γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε με τις beta 3.0 ούτε και με την τελική! Και να φανταστείς πως έχω συνεχώς κίνηση data με mails, mobile me κλπ!
alexzzz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Βασικά με ρύθμιση που μπήκε κατά λάθος στο firmware update πιστεύω γιατί στο δικό μου 3g δεν βλέπω καμία διαφορά...
pantnick Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Για την μπαταρία εγω απενεργοποίησα το push (μετάκληση) απο τις ρυθμίσεις του MAIL και όλα ΟΚ.
alexzzz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ειδικά όταν το κλείνει εντελώς δεν τρώει καθόλου μπαταρία
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 (μετάκληση) . ...Γι'αυτό σιχαίνομαι τα Ελληνικά μενού σε συσκευές, pc, mac κλπ κλπ κλπ
pantnick Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ...Γι'αυτό σιχαίνομαι τα Ελληνικά μενού σε συσκευές, pc, mac κλπ κλπ κλπ Αν δεν το ήξερα θα το περνούσα για στομαχική διαταραχή. Θα δοκιμάσει κάποιος τον αντάπτορα του nike+ στο 3g να μου φύγει η περιέργεια κ εμένα...?
koulouri Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 κλειστο το 3g και εκλεισα και κατα τις 12 το push απο τα mails.. fetch new data -> push -> off και σα να ειδα μια μιρκη διαφορα.. θα δειξει στο επομενο φορτισμα!
myst77 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 παιδια επειδη με τη μπαταρια εγινε θεμα ... αδειαζε αμεσως και σε κινητα πολλων γνωστων. κατι παιζει με το software. το ελυσα κανοντας restore σαν new iphone και ΟΧΙ restore from backup. έτσι ήταν καθαρο και μετά έκανα χειροκίνητο συγχρονισμό στο itunes μετά από αυτα δεν είχα πρόβλημα με τη μπαταρια
pantnick Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Στο δικό μου ηταν το push που έκανε την ζημιά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα