jtheogr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Για να ενεργοποιήσετε κανονικά το tethering σε Cosmote και Wind, πηγαίνετε στο http://help/benm.at με το Safari στο iPhone 3G. Εκεί μπορείτε να διαλέξετε τον provider σας και να κατεβάσετε το αρχείο με τις ρυθμίσεις κατευθείαν στο κινητό σας. Μετά μπείτε στις ρυθμίσεις και περάστε τις σωστές για WIND mms: MMSC: http ://192.168.200.95/servlets/mms Proxy: 192.168.200.11:9401 APN: mnet.b-online.gr Username: mms Password: mms και στο Cellular Data APN : gint.b-online.gr Username : κενό Password : Κενό. Για cosmote δεν ξέρω.
flyinmycoffee Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Έχει και σε σας ενα μάυρο κουτάκι δίπλα στο κουμπί που τραβάει φωτο..?Αυτό που σε πάει στις φωτογραφίες δηλαδή...Είναι απλά ενας μαύρος κύβος στο δικό μου. Εκει μπαινει thumbnail απο τις φωτος που εχεις στο iphone. Προφανως δεν εχεις αποθηκευμενες φωτος και γι αυτο η μαυριλα.
lkastritis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ρε παιδια θα απαντισει κανεισ στο αν χρειαζεται να εχεισ πιστωτικη για να μπεισ στο mobile me?
flyinmycoffee Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Απ όσο ξέρω πιστωτική είναι απαραίτητη για να ενεργοποιήσεις account στο mobileme.
equalizer43 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά στο OS3 τώρα που έκανα αναβάθμιση... Στις 'ρυθμίσεις' κάτω από το 'φορέας' σας εμφανίζει το ΄γνωστοποιήσεις' ;;; ΓΙατί εμένα δεν μου βγάζει τέτοιο πεδίο...
heaven Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μήπως μπορεί κανείς αν γνωρίζει γιατί μετά την αναβάθμιση σε 3.0 os η μπαταρία εξαντλείτε ως δια μαγείας με μια πλήρη φόρτιση 12αρου?
lkastritis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 παιδια ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ εβαλα το κινητο στο pc και πατισα στο itunes να κανει αναβαθμηση... εκανε κανονικα... αλλα καποθ πρωσ το τελος μου επεσε το ιντερνετ.. και τωρα μου βγαζει το κινητο οτι πρεπει να το συνδεσω στο itunes... το συνδεω... και τιποτα... το κινητ τι τι συνδεω τι οχι.. παλι το ιδιο μυνημα βγαζει.... τι να κανω???? plz help!!! AKYΡO ΤΟ ΕΦΤΙΞΑ... ηθελε να ενεργοποιηθει.. αλα τρομαξα διοτι στις 5 πρωτεσ προσπαθειεσ που εκανα δεν το αναγνωριζε....
papatrexas! Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Πειτε και σε εμενα ρε παιδια γιατι με ενδιαφερει παρα πολυ!!! Ωστοσο mms μπορουμε να στειλουμε;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά στο OS3 τώρα που έκανα αναβάθμιση... Στις 'ρυθμίσεις' κάτω από το 'φορέας' σας εμφανίζει το ΄γνωστοποιήσεις' ;;; ΓΙατί εμένα δεν μου βγάζει τέτοιο πεδίο... Για να ενεργοποιηθεί πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις μια οποιαδήποτε εφαρμογή που να το υποστηρίζει (πχ το tap tap revenge που είναι και δωρεάν).
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ατυχησες παπατρεχας.O alex του την εκανε δωρο και αυτος την πηρε μαζι με το iphone(..και με δουλευει κ απο πανω ο αλητης!)
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 και ήθελα να δω αν θα απαντήσεις Καντε τον ban ραααααααααα!
papatrexas! Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Τουλαχιστον ξερουμε αν κυκλοφορει κατι παραμοιο;Εστω και στο ebay.
alexzzz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ξέχασα να πω στον Gio ότι μετά τα pm θυμήθηκα ότι μου είχε πει κάτι για επίσημο apple store... βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος αλλά το είχε αναφέρει το παιδί που πήρα το iphone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα