Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να ενεργοποιήσετε κανονικά το tethering σε Cosmote και Wind, πηγαίνετε στο http://help/benm.at με το Safari στο iPhone 3G. Εκεί μπορείτε να διαλέξετε τον provider σας και να κατεβάσετε το αρχείο με τις ρυθμίσεις κατευθείαν στο κινητό σας.

Μετά μπείτε στις ρυθμίσεις και περάστε τις σωστές για WIND mms:

MMSC: http ://192.168.200.95/servlets/mms

Proxy: 192.168.200.11:9401

APN: mnet.b-online.gr

Username: mms

Password: mms

και στο Cellular Data

APN : gint.b-online.gr

Username : κενό

Password : Κενό.

Για cosmote δεν ξέρω.

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Έχει και σε σας ενα μάυρο κουτάκι δίπλα στο κουμπί που τραβάει φωτο..?

Αυτό που σε πάει στις φωτογραφίες δηλαδή...Είναι απλά ενας μαύρος κύβος στο δικό μου.

Εκει μπαινει thumbnail απο τις φωτος που εχεις στο iphone. Προφανως δεν εχεις αποθηκευμενες φωτος και γι αυτο η μαυριλα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά στο OS3 τώρα που έκανα αναβάθμιση...

Στις 'ρυθμίσεις' κάτω από το 'φορέας' σας εμφανίζει το ΄γνωστοποιήσεις' ;;;

ΓΙατί εμένα δεν μου βγάζει τέτοιο πεδίο...

post-119720-129063011266_thumb.jpg

Δημοσ.

Μήπως μπορεί κανείς αν γνωρίζει γιατί μετά την αναβάθμιση σε 3.0 os η μπαταρία εξαντλείτε ως δια μαγείας με μια πλήρη φόρτιση 12αρου?

Δημοσ.

παιδια ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ εβαλα το κινητο στο pc και πατισα στο itunes να κανει αναβαθμηση... εκανε κανονικα... αλλα καποθ πρωσ το τελος μου επεσε το ιντερνετ.. :mad: και τωρα μου βγαζει το κινητο οτι πρεπει να το συνδεσω στο itunes... το συνδεω... και τιποτα... το κινητ τι τι συνδεω τι οχι.. παλι το ιδιο μυνημα βγαζει.... τι να κανω???? plz help!!!

AKYΡO ΤΟ ΕΦΤΙΞΑ... ηθελε να ενεργοποιηθει.. αλα τρομαξα διοτι στις 5 πρωτεσ προσπαθειεσ που εκανα δεν το αναγνωριζε....

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά στο OS3 τώρα που έκανα αναβάθμιση...

Στις 'ρυθμίσεις' κάτω από το 'φορέας' σας εμφανίζει το ΄γνωστοποιήσεις' ;;;

ΓΙατί εμένα δεν μου βγάζει τέτοιο πεδίο...

Για να ενεργοποιηθεί πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις μια οποιαδήποτε εφαρμογή που να το υποστηρίζει (πχ το tap tap revenge που είναι και δωρεάν).

B)

• Moderators
Δημοσ.

Ατυχησες παπατρεχας.O alex του την εκανε δωρο και αυτος την πηρε μαζι με το iphone(..και με δουλευει κ απο πανω ο αλητης!)

Δημοσ.

Ξέχασα να πω στον Gio ότι μετά τα pm θυμήθηκα ότι μου είχε πει κάτι για επίσημο apple store... βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος αλλά το είχε αναφέρει το παιδί που πήρα το iphone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...