haHa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 ρε το ΝΙΚΕ+ θα παίζει σε μας η κάκαλα...? Σε απλο iphone 3g,2g , δεν θα παιζει. Απαιτει επιπλεον hardware που εχει μονο το 3gs.
alexzzz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 τζάμπα η χαρά του παιδιού... τζάμπα το νέο firmware
pantnick Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 εντελώς... Στο πακέτο του ΝΙΚΕ+ έχει ενα αντάπτορα νομίζω...Αφήστε με να ελπίζω
Radiatedsoul Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δε με βολευει να τρεχω με το iphone πανω μου, αν χρησημοποιουσα ποτε το nike+ θα αγοραζα το ειδικο λουρακι για τον καρπο
alexzzz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δε με βολευει να τρεχω με το iphone πανω μου, αν χρησημοποιουσα ποτε το nike+ θα αγοραζα το ειδικο λουρακι για τον καρπο μιλάμε για πολλά χιλιόμετρα... χαλάλι η θήκη που του έδωκα
pantnick Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αν και όλοι νομίζουν οτι είναι ο βηματοδότης μου, βολεύει μια χαρά...
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αν και όλοι νομίζουν οτι είναι ο βηματοδότης μου, βολεύει μια χαρά... Για να μην ψαχνω,δωσε ενα link απο που την πηρες!
alexzzz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Για να μην ψαχνω,δωσε ενα link απο που την πηρες! άντε να σε δω τώρα...
pantnick Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Για να μην ψαχνω,δωσε ενα link απο που την πηρες! Δώρο απο τον παραπάνω... Ποιος το κλαίει δεν ξέρω...
harrys23 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Χα χα η καλυτερη φαση σε ολο τον οδηγο ειναι η φραση Φερε πισω το κινητο ρε μπαγλαμα να σε καλα με εκανεσ και γελασα .... εγω τωρα που πουλησ το iphone πηρα το χperia x1 γιατι νιώθω λιγο μα....κας ???
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Tι?Πρεπει να γλυψω τον ακατανομαστο για να μου πει τωρα? Alex λεγε ρααααααααααααα! Εχω βαρεθει να το κραταω στο χερι μου οταν τρεχω.
Cue Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Με ενδιαφερει κ εμενα αυτο γιατι ειμαι με cosmote.. Δεν ξερω και ποιο ειναι το κολπακι του Cue!!! Οποιος το ξερει, θα εκτιμουσα ενα pm... Χαχα, μου αρέσει που έγινε "το κολπάκι του Cue", χαχα. Έχεις PM. Εν συνέχεια... Πόσο γαμάτο είναι το 3.0 ρε γμτ? Κάθε φορά ανακαλύπτω καινούρια πράγματα. Έκανα ditch το Exchange Server για Sync με Google Calendar και πλέον το κάνω με CalDav. Απλά βάζεις username και password, τέλος! Πλήρης υποστήριξη (χρώμα,repeat,notes,location) παράνοια. Και calendar subscription για τα υπόλοιπα (last.fm, facebook). Connected to the cloud!
haHa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Χαχα, μου αρέσει που έγινε "το κολπάκι του Cue", χαχα. Έχεις PM. Ευχαριστω... Δουλευει κ εδω το tethering με cosmote!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα