GabrielConnor Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 τελικα πως το κανουμε το update αν το εχουμε με jailbreak?restore and update αρκει?κάποια άλλη διαδικασία? εχω το iphone 3g απο vodafone. ok το βρηκα.ακομα κατω ο σερβερ....την υπομονη μου μεσα!#@#@$% Πες μας και εμάς Please! Έχω κάνει jailbreak στο iphone και θέλω να κάνω το Update, ξέρω πως θα χάσω το jailbrake δεν με νοιάζει. Τι βήματα κάνουμε;
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Πες μας και εμάς Please! Έχω κάνει jailbreak στο iphone και θέλω να κάνω το Update, ξέρω πως θα χάσω το jailbrake δεν με νοιάζει. Τι βήματα κάνουμε; itunes-->Update?
johnnieB Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 http://www.iphonehellas.gr/6316/iphone-os-30-released/#more-6316 δεν ξερω αν επιτρεπονται τα εξωτερικα Links αλλα εκει το βρήκα. αν δεν επιτρεπονται πειτε μου να τα γράψω.
GabrielConnor Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 itunes-->Update? οκ thanks. απλά δεν ήξερα μήπως ήθελε καμιά ειδική διαδικασία επειδή ήταν jailbroken
Fuel7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ο ρημαδης ο ακτιβεισον σερβερ ειναι κατω...τα νευρα μου!!!!
kgkatzi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα. Γράφω από το Iphone επιτέλους με ελληνικά μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα από την αγορά του σύμφωνα με την αγαπημένη μας Vodafone. Μια παρατήρηση μόνο έχω να κάνω. Ενώ όλα δουλεύουν καλώς στο τηλέφωνο και οι νέες δυνατότητες είναι μια χαρά παρατηρώ ότι το τηλέφωνο σέρνεται σε σχέση με πριν την αναβάθμιση. Έχει κανείς παρόμοιο ζήτημα; Μηπως λέω μήπως η μαμά Apple έκανε την αναβάθμιση επίτηδες βαριά για να μας αναγκάσει να αγοράσουμε το νέο μοντέλο με ενισχυμένο επεξεργαστή και μνήμη; Ή για μια ακόμη φορά είμαι ο γκαντέμης που τίποτα δεν του δουλεύει σωστά;
haHa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Επίσης, με το tethering στην Cosmote τι γίνεται; Είναι ανοιχτό, ή να μείνω με το κολπάκι του Cue? Με ενδιαφερει κ εμενα αυτο γιατι ειμαι με cosmote.. Δεν ξερω και ποιο ειναι το κολπακι του Cue!!! Οποιος το ξερει, θα εκτιμουσα ενα pm...
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 με την αγαπημένη μας Vodafone. Διακρινω μια ειρωνια..? Ενώ όλα δουλεύουν καλώς στο τηλέφωνο και οι νέες δυνατότητες είναι μια χαρά παρατηρώ ότι το τηλέφωνο σέρνεται σε σχέση με πριν την αναβάθμιση. Έχει κανείς παρόμοιο ζήτημα; Εκ πειρας ακομα δεν μπορω να σου πω,αλλα μονο θετικο feedback εχω δει οσον αφορα την αποκριση του τηλεφωνου. Μηπως λέω μήπως η μαμά Apple έκανε την αναβάθμιση επίτηδες βαριά για να μας αναγκάσει να αγοράσουμε το νέο μοντέλο με ενισχυμένο επεξεργαστή και μνήμη; Ειπαμε μας κωλοπιανει αλλα οχι δεν νομιζω πως εχει τετοιες ελπιδες.Αν το κανει να υπολειτουργει το τηλεφωνο αυτο που θα κανουμε θα ειναι να την κραξουμε(και στα καπακια να κανουμε downgrade) και οχι να τρεξουμε να παρουμε καινουριο τηλ.
pantnick Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Έχει και σε σας ενα μάυρο κουτάκι δίπλα στο κουμπί που τραβάει φωτο..? Αυτό που σε πάει στις φωτογραφίες δηλαδή...Είναι απλά ενας μαύρος κύβος στο δικό μου.
haHa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Έχει και σε σας ενα μάυρο κουτάκι δίπλα στο κουμπί που τραβάει φωτο..?Αυτό που σε πάει στις φωτογραφίες δηλαδή...Είναι απλά ενας μαύρος κύβος στο δικό μου. Ναι κ εδω ετσι ειναι...
DimAslan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) OK, πάω να ρίξω λίγο κάρβουνο στους servers της Apple... Άιντε να το κάνουμε το ρημάδι το απντέιτ !!! Άιντε να δούνε ελληνικά οι οχτροί μας αύριο και να σκάσουνε ! ..... Ο επιμένων νικά!!! Τελείωσεεεεε!!!!! Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2009 από DimAslan
pantnick Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ναι κ εδω ετσι ειναι... Τώρα μόλις με ειδοποιούν απο το control (ο Αλέκος) οτι εκεί βάζει την προηγούμενη φώτο που τραβάς...
alexzzz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Πόσο καιρό είχα να δω το default θέμα στο iphone μου... ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα