Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 υπαρχει δυνατοτητα να εχω Lan μεσω wifi μεταξυ αυτών των δύο?!...στο pc έχω ένα usb wifi και μοδεμ ασυρματο και αυτό...και το iphone κλασικα εχει wifi...γινετε να υπάρξει lan?!και αν ναι πως?ευχαριστώ Μπορεις μεσω wifi και δημιουργοντας ενα ad hoc δικτυο απο το pc σου.
nickvas19 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) αυτο ρωταω το πως :PpPpp πως θα κανω ad hoc και απο το ιphone τι χρεαιζεται να κανω? Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2009 από nickvas19
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Eνα google μακρια εισαι.Πχ στα xp http://www.cs.washington.edu/research/edtech/presenter/doc/adhoc.html και μετα πας στο iphone σου και συνδεεσαι στο ασυρματο που χεις δημιουργησει.
nickvas19 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ευχαριστω πολυ φιλαρακο;κατι αλλες αποριες..τι κριβως κανει το ssh?πως βλεπω κ σβηνω εφαρμογες που πιθανον να μου τρωνε μπαταρια η μνημη;! και εχω κανει κανονικα εγκατασταση το installous αλλα δεν βρισκω το appshare... καμια ιδεα!; κ στο installous πχ στο worms που σχετικα μεγελο αρχειο μου λεει ping time out...θελει καμια ρυθμιση απο τις ρυθμισεις;!; τις μικρες εφαρμογες τις κατεβαζω κανονικα ευχαριστω
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ευχαριστω πολυ φιλαρακο;κατι αλλες αποριες..τι κριβως κανει το ssh? http://lmgtfy.com/?q=ssh πως βλεπω κ σβηνω εφαρμογες που πιθανον να μου τρωνε μπαταρια η μνημη;! cydia και sysinfoplus και εχω κανει κανονικα εγκατασταση το installous αλλα δεν βρισκω το appshare... καμια ιδεα!; κ στο installous πχ στο worms που σχετικα μεγελο αρχειο μου λεει ping time out...θελει καμια ρυθμιση απο τις ρυθμισεις;!; τις μικρες εφαρμογες τις κατεβαζω κανονικα ευχαριστω Καπου αλλου ειναι το προβλημα σου μια και το installous δουλευει κανονικα.Ισως το δικτυο σου,ισως κατι αλλο.
nickvas19 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) εχεις καμια ιδεα γιατι δεν βρισκω το appshare?!?! και στο synInfoPlus...οτι εφαρμογη σβηνω...και ξαναεμφανιζεται ειναι του συστήματος?! και τελος κατι εφαρμογες πχ zip unzip core utilities...αυτες δεν τρωνε μπαταρια?! Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2009 από nickvas19
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 και στο synInfoPlus...οτι εφαρμογη σβηνω...και ξαναεμφανιζεται ειναι του συστήματος?! και τελος κατι εφαρμογες πχ zip unzip core utilities...αυτες δεν τρωνε μπαταρια?! Αν αυτες που πας να σβησεις ειναι απαραιτητες απο το os,λογικο να ξαναανοιγουν.Μην προσπαθεις να ελευθερωσεις οσο το δυνατον περισσοτερη μνημη και να"σωσεις μπαταρια".Το memory management του iphone ειναι καλο και οσον αφορα την μπαταρια,κανε τον κοπο να ψαξεις εδω μεσα,θα βρεις μπολικα tips. Πχ κλειστο ssh,wifi,φωτεινοτητα χαμηλη κλπ κλπ.
nickvas19 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 υπαρχει remote control για τv; και αν ναι πειτε ενα που δοκιμασατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα