georgeadams Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Απ' ότι φαίνεται, όταν κάνει update carrier data σε Cosmote, περνάει αυτόματα τη ρύθμιση του APN αλλά κρύβει το αντίστοιχο μενού για να μην μπορούμε να την αλλάξουμε με το χέρι. Μια λύση είναι να βάλεις με το χέρι το carrier data αρχείο (που υποστηρίζει και tethering) που έφτιαξε ο Cue, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρεις εδώ και εδώ.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Μάλιστα...όσοι δηλαδή έχουμε Cosmote, μας υποχρεώνουν να κατεβάζουμε data με GPRS...:shifty: Παίρνω 1212 τώρα... ... Λοιπόν μασάγανε τα λόγια τους, τους ξέχεσ@ για τους προφανείς λόγους (ότι χρεώνομαι ΧΩΡΙΣ να το έχω επιλέξει!), μου έλεγαν ένα σωρό π@π@ριές. Τελικά, το πέρασαν σαν πρόβλημα στο τεχνικό τμήμα και θα με καλέσουν, και προς το παρών ζήτησα και μου απενεργοποίησαν το Wap μέσω GPRS. Όσοι έχετε Cosmote χωρίς κάποιο πρόγραμμα ογκοχρέωσης με 3G ελένξτε το, πριν σας έρθει ο λογαριασμός και ψάχνεστε! Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2009 από Dr.Fuzzy
Fuel7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ερώτηση, το νεο λειτουργικό, υποστηρίζει αναφορά παράδοσης μηνύματος ή οχι?Αν ναι πού?
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ερώτηση, το νεο λειτουργικό, υποστηρίζει αναφορά παράδοσης μηνύματος ή οχι?Αν ναι πού? Νοπ.Θα πρεπει να προσθετεις τα κλασικα στην αρχη του καθε μηνυματος σου. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042#Delivery_Report
anast68 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Nα ρωτησω κατι,video εχει μονο το 3GS ή με την αναβαθμιση υπαρχει η δυνατοτητα και στο προηγουμενο μοντελο;
koumos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Οχι...δυστυχως μονο στο 3GS.. Αλλα με jailbreak εχεις και στο 3G
ArisG88 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Nα ρωτησω κατι,video εχει μονο το 3GS ή με την αναβαθμιση υπαρχει η δυνατοτητα και στο προηγουμενο μοντελο; Βιντεο υπαρχει με προγραμμα και σε 3G αλλα και σε 2G
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) How to make mms on 2g with 3.0 firmware. 1. For install copy mms2g.deb to iphone in folder, for example /var/root 2. Then in same folder (/var/root) in terminal input: dpkg -i mms2g.deb 3. Reboot. or 1. Extract files from Patch.zip to iphone to folders same as arhive. For CommCenter chmod 755(ή συνδεομαστε με winSCP και αλλαζουμε το permissions σε 755) 2. Reboot. In settings adjust apn, user, password. http://rapidshare.de/files/47688267/mms2g.zip.html ή κατεβαζουμε απο το cydia το ActivateMMS2G απο το repo http://cydia.alpden.com Εdit:Tested and working fine! Edit2:Wiki updated με την διαδικασια και τις ρυθμισεις για καθε παροχο Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2009 από Gi0
nickvas19 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 τον installer απο που τον βρίσκω?!?!στο cydia δεν βρηκα τπτ ουτε στο itunes
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μάλιστα...όσοι δηλαδή έχουμε Cosmote, μας υποχρεώνουν να κατεβάζουμε data με GPRS...:shifty: Παίρνω 1212 τώρα... ... Λοιπόν μασάγανε τα λόγια τους, τους ξέχεσ@ για τους προφανείς λόγους (ότι χρεώνομαι ΧΩΡΙΣ να το έχω επιλέξει!), μου έλεγαν ένα σωρό π@π@ριές. Τελικά, το πέρασαν σαν πρόβλημα στο τεχνικό τμήμα και θα με καλέσουν, και προς το παρών ζήτησα και μου απενεργοποίησαν το Wap μέσω GPRS. Όσοι έχετε Cosmote χωρίς κάποιο πρόγραμμα ογκοχρέωσης με 3G ελένξτε το, πριν σας έρθει ο λογαριασμός και ψάχνεστε! Σήμερα λοιπόν με κάλεσε μια άλλη κοπέλα οι οποία προσπαθούσε να με πείσει ότι ο γάιδαρος πετάει και φυσικά όταν την πίεσα να μου δώσει μια σοβαρή απάντηση και εν συνεχεία της είπα ότι θα προχωρήσω σε καταγγελία, μου είπε να μην το κάνω και ότι όπια πιθανή χρέωση από δεδομένα υπάρξει να ζητήσω να μου την αφαιρέσουν. Μαθαίνω λοιπόν πριν λίγο από inside ότι το συγκεκριμένο κολπάκι φυσικά και έγινε σκοπίμως, στηριζόμενοι στο ότι δύσκολα κάποιος θα το πάρει χαμπάρι! Παρεμπιπτόντως λίγο μετά την κυκλοφορία της OS3 έλαβα μήνυμα από την Cosmote για να κάνω την αναβάθμιση! Είπα και εγώ τους έπιασε ο πόνος ξαφνικά!
vasilis1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Και μια ηλιθιοτητα του 3.0 (μάλλον της μαμας ειναι και οχι του λειτουργικου): Το καλό ανώνυμο av καλωδιο που ειχα και δουλευε πρίν πλέον στέλνει μόνο ηχο,εικονα πουθενα και πετάει και το μηνυμα οτι δεν ειναι για την συσκευη αυτο το περιφεριακό
prigipa_m Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Τι εννοεις χαθηκε; Χάθηκε το εικονίδιο... Δεν υπάρχει πια δηλ. δεν έχουμε mms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα