koumos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 το προηγουμενο απο το 8.2 που κυκλοφορει τωρα ειναι το 8.1
dp@pa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μετα την αναβάθμιση, εχω προσέξει, πως το Wifi μου, δεν πιανει αυτοματα..δηλαδη, συνηθως, πες, εχω βαλει αυτου του σπιτιου, να συνδεθω, αν το κανω μια φορα, τοτε, στις υπολοιπες το βρίσκει αυτοματα, και συνδέετε...και σταματαει το GPRS απο το να ενεργοποιηθεί. Τωρα, πλεον, δεν συνδέετε, πρεπει να παω εγω μονος, να το κανω manually. Ξερετε τι παιζετε? πως μπορω να το φτιαξω? Αυτο αρχισε μετα την αναβαθμιση.
giorgosxristou Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 καλησπέρα παίδες για το mobileme θέλει οπωσδήποτε πιστωτική κάρτα ότι κανεις signup?
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μετα την αναβάθμιση, εχω προσέξει, πως το Wifi μου, δεν πιανει αυτοματα..δηλαδη, συνηθως, πες, εχω βαλει αυτου του σπιτιου, να συνδεθω, αν το κανω μια φορα, τοτε, στις υπολοιπες το βρίσκει αυτοματα, και συνδέετε...και σταματαει το GPRS απο το να ενεργοποιηθεί. Τωρα, πλεον, δεν συνδέετε, πρεπει να παω εγω μονος, να το κανω manually. Ξερετε τι παιζετε? πως μπορω να το φτιαξω? Αυτο αρχισε μετα την αναβαθμιση. Εμένα πάλι μου φαίνεται πιο αδύναμο το δικό μου... εκεί που έπιανε μέχρι προχτές μέσα στο σπίτι, τώρα πιάνει με το ζόρι και άλλοτε το χάνει.
nickvas19 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Με ποια εκδοση θα υποστιριζω bluetooth;και ψάχνω το wetool...modmyifone.com/installer.xml μπηκα εδω αλλα τπτ κανεις καποια λύση?! Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2009 από nickvas19
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Κινητο δικτυο δεδομενων = Cellular Data Network στις ρυθμισεις του iphone Θα τρελαθώ... Settings -> General -> Network -> και οι επιλογές είναι οι ΕΞΗΣ: 1. Enable 3G 2. Data Roaming 3. Set Up Internet Tethering 4. VPN 5. Wi-Fi που είναι το Cellular Data Network ρε παιδιά...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Θα τρελαθώ... Settings -> General -> Network -> και οι επιλογές είναι οι ΕΞΗΣ: 1. Enable 3G 2. Data Roaming 3. Set Up Internet Tethering 4. VPN 5. Wi-Fi που είναι το Cellular Data Network ρε παιδιά... Εχμ θα έπρεπε να είναι ανάμεσα στο Enable 3G και στο Data Roaming...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Εχμ θα έπρεπε να είναι ανάμεσα στο Enable 3G και στο Data Roaming... Θα έπρεπε όπως ήταν στο OS 2...όμως δεν είναι!!! Τι γίνεται...BUG...;
koumos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Καλο και αυτο, πρωτη φορα το ακουω...! για βγαλε ενα screen να το δουμε ντε!
prigipa_m Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Εχμ θα έπρεπε να είναι ανάμεσα στο Enable 3G και στο Data Roaming... Θα τρελαθώ... Settings -> General -> Network -> και οι επιλογές είναι οι ΕΞΗΣ: 1. Enable 3G 2. Data Roaming 3. Set Up Internet Tethering 4. VPN 5. Wi-Fi που είναι το Cellular Data Network ρε παιδιά... Ούτε εγώ έχω αυτην την επιλογή ... --> Cellular Data Network <---
Loser Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 σε εμένα υπάρχει κανονικά και έχει τα στοιχεία της voda, το έχετε jailbreaked? με τι εταιρία δοκιμάζετε?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Ούτε jailbreak, ούτε τίποτα....με Cosmote. Στην OS 2 υπήρχε κανονικά. Τώρα με την 3 εξαφανίστηκε και απλά απ'ότι φαίνεται είναι set το APN (hidden) και χρεώνομαι κανονικά χωρίς να μπορώ να το απενεργοποιήσω...Ωραία!
Loser Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 θυμάμε όταν έκανα το update σε 3.0 με ενημέρωσε για κάποια ενημέρωση στα carrier data, μήπως δεν έχουν ενημερωθεί τα στοιχεία αυτά είτε από τη cosmote είτε από την apple
koumos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Και εμενα με ενημερωσε μετα το Update για carrier data και πατησα αποδοχη. την εχει κανονικα την επιλογη cellular data network και ειμαι voda. Κατι παιζει με εσας τους cosmot-αιους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα