Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι γιατί τα βλέπω λίγο αλαγμένα τα πράγματα.

Στο iphone μου με firmware 2.1 είχα κάνει jailbrake με την χρήση ενός προγράμματος quickpwn το οποίο μου πέρασε και το Cydia και απο εκεί και πέρα όλα .... οκ!

τώρα με την έκδοση firmware 3.0 υπάρχει καποιο αντίστοιχο πρόγραμμα?

διαβάζω εδώ για redsnow άλλα αυτό θυμάμαι ήταν για να ξεκλειδώσει κάποιο κλειδωμένο τηλέφωνο (πχ αγορασμένο απο αμερική που υποστήριζε τα αμερικάνικα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας). Εδώ που το τηλ είναι αγορασμένο απο vodafone και είναι ξεκλείδωτο δεν το χρειαστήκαμε ποτέ....

sorry αν τα έχω μπερδέψει...να ξεμπερδέψω θέλω

• Moderators
Δημοσ.

To redsn0w εχει αντικαταστησει το quickpwn,οποτε κανεις τα ιδια που εκανες και με το quickpwn για να κανεις το jailbreak.

Δημοσ.

το προηγουμενο itunes einai to 7.7?...γιατι θέλω να έχω καποια προγραμματα πχ. το ibluetooth γιατι με την εκδοση 3.0 δεν παιζουν

Δημοσ.

2 ερωτησούλες.. το OS3 υποστιριζει επιτέλους το pairing με αλλα bluetooth devices;Έχω bluetooth ακουστικά της SE και θέλω να ξέρω.Επίσεις για όσους έχουμε WIND πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τα MMS sto iphone;

Δημοσ.

Μια ερώτηση, και συγνώμη αν έχει απαντηθεί είδη...

Στο OS 2 υπήρχε κάπου στα settings η επιλογή για το GPRS (συγκεκριμένα για Cosmote το APN: INTERNET). Το οποίο και είχα σβήσει φυσικά για να μην χρεώνομαι όταν δεν υπάρχει Wi-Fi. Στην OS 3 τώρα, περαν του οτι δεν βρίσκω πουθενά την ρύθμιση αυτή, ξαφνικά κατεβάζω data μέσω GPRS όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο Wi-Fi δίκτυο!!! Πως το απενεργοποιώ αυτό ρε παιδιά...για βοηθήστε λίγο μη μου έρθει ο bill και τραβάω τα μαλλιά μου!!! :shifty:

Δημοσ.

@Fuel7: Ναι υποστηριζει pairing κανονικα οπως και με το παλιο firmware

Οσο για τις ρυθμισεις WIND,για να τα ενεργοποιήσουμε πάμε Settings-->General-->Network-->Cellular Data Network και βάζουμε τα εξής:

Για Internet: APN gint.b-online.gr (username και password κενα)

Για MMS:

APN: mnet.b-online.gr

Username: mms

Password: mms

MMSC: http://192.168.200.95/servlets/mmsk

MMS Proxy: 192.168.200.11:9401

Τα υπόλοιπα κενά...

@Dr.Fuzzy: Ρυθμισεις -> Γενικα -> Δικτυο -> Κινητο Δικτυο Δεδομενων

Δημοσ.

Για κάποιο λογο δεν μου δουλέυουν τα mms εβαλα ολα τα στοιχεια αλλα τίποτα

Δημοσ.

εβαλες και τις ρυθμισεις για ιντερνετ? και αυτες χρειαζονται...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:36 ----------

Και δοκιμασε επισης αν δε δουλεψει παλι, στο MMSC αντι για mmsk στο τελος, σκετο mms

Δημοσ.

τις έβαλα και αυτες, αλλα τιποτε αποτυγχανει, συνεχεια, το function περιαγωγη δεδομένων πρεπει να την έχουμε ανοικτή, η όχι?

Δημοσ.

Νομιζω πως πρεπει να ειναι ανοιχτο ναι...γι αυτο χρειαζονται και οι ρυθμισεις ιντερνετ...τωρα βεβαια δεν ξερω τι χρεωση θα εχεις αλλα φανταζομαι την κανονικη...

Δημοσ.

Ξαναρωταω ..

το προηγουμενο itunes einai to 7.7?...γιατι θέλω να έχω καποια προγραμματα πχ. το ibluetooth γιατι με την εκδοση 3.0 δεν παιζουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...