Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ως τωρα εγκατεστησα το winterboard και το cycorder και δουλευουν comple. Μπορει να μου πει καποιος μερικα Must-Have Apps του Cydia? Περνα μια βολτα απο δω για αρχη http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=252061
tempo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 να ρωτήσω κάτι γιατί τα βλέπω λίγο αλαγμένα τα πράγματα. Στο iphone μου με firmware 2.1 είχα κάνει jailbrake με την χρήση ενός προγράμματος quickpwn το οποίο μου πέρασε και το Cydia και απο εκεί και πέρα όλα .... οκ! τώρα με την έκδοση firmware 3.0 υπάρχει καποιο αντίστοιχο πρόγραμμα? διαβάζω εδώ για redsnow άλλα αυτό θυμάμαι ήταν για να ξεκλειδώσει κάποιο κλειδωμένο τηλέφωνο (πχ αγορασμένο απο αμερική που υποστήριζε τα αμερικάνικα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας). Εδώ που το τηλ είναι αγορασμένο απο vodafone και είναι ξεκλείδωτο δεν το χρειαστήκαμε ποτέ.... sorry αν τα έχω μπερδέψει...να ξεμπερδέψω θέλω
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 To redsn0w εχει αντικαταστησει το quickpwn,οποτε κανεις τα ιδια που εκανες και με το quickpwn για να κανεις το jailbreak.
nickvas19 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 το προηγουμενο itunes einai to 7.7?...γιατι θέλω να έχω καποια προγραμματα πχ. το ibluetooth γιατι με την εκδοση 3.0 δεν παιζουν
Fuel7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 2 ερωτησούλες.. το OS3 υποστιριζει επιτέλους το pairing με αλλα bluetooth devices;Έχω bluetooth ακουστικά της SE και θέλω να ξέρω.Επίσεις για όσους έχουμε WIND πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τα MMS sto iphone;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Μια ερώτηση, και συγνώμη αν έχει απαντηθεί είδη... Στο OS 2 υπήρχε κάπου στα settings η επιλογή για το GPRS (συγκεκριμένα για Cosmote το APN: INTERNET). Το οποίο και είχα σβήσει φυσικά για να μην χρεώνομαι όταν δεν υπάρχει Wi-Fi. Στην OS 3 τώρα, περαν του οτι δεν βρίσκω πουθενά την ρύθμιση αυτή, ξαφνικά κατεβάζω data μέσω GPRS όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο Wi-Fi δίκτυο!!! Πως το απενεργοποιώ αυτό ρε παιδιά...για βοηθήστε λίγο μη μου έρθει ο bill και τραβάω τα μαλλιά μου!!!
koumos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 @Fuel7: Ναι υποστηριζει pairing κανονικα οπως και με το παλιο firmware Οσο για τις ρυθμισεις WIND,για να τα ενεργοποιήσουμε πάμε Settings-->General-->Network-->Cellular Data Network και βάζουμε τα εξής: Για Internet: APN gint.b-online.gr (username και password κενα) Για MMS: APN: mnet.b-online.gr Username: mms Password: mms MMSC: http://192.168.200.95/servlets/mmsk MMS Proxy: 192.168.200.11:9401 Τα υπόλοιπα κενά... @Dr.Fuzzy: Ρυθμισεις -> Γενικα -> Δικτυο -> Κινητο Δικτυο Δεδομενων
Fuel7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Για κάποιο λογο δεν μου δουλέυουν τα mms εβαλα ολα τα στοιχεια αλλα τίποτα
koumos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 εβαλες και τις ρυθμισεις για ιντερνετ? και αυτες χρειαζονται... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:36 ---------- Και δοκιμασε επισης αν δε δουλεψει παλι, στο MMSC αντι για mmsk στο τελος, σκετο mms
Fuel7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 τις έβαλα και αυτες, αλλα τιποτε αποτυγχανει, συνεχεια, το function περιαγωγη δεδομένων πρεπει να την έχουμε ανοικτή, η όχι?
koumos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Νομιζω πως πρεπει να ειναι ανοιχτο ναι...γι αυτο χρειαζονται και οι ρυθμισεις ιντερνετ...τωρα βεβαια δεν ξερω τι χρεωση θα εχεις αλλα φανταζομαι την κανονικη...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Κινητό δίκτυο δεδομένων; Ρε παιδιά δεν υπάρχει αυτό στο δικό μου!!!
Fuel7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 ναι δεν εχω κατι διαφορετικο, κανονικη χρέωση σε όλα.
koumos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Κινητο δικτυο δεδομενων = Cellular Data Network στις ρυθμισεις του iphone
nickvas19 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ξαναρωταω .. το προηγουμενο itunes einai to 7.7?...γιατι θέλω να έχω καποια προγραμματα πχ. το ibluetooth γιατι με την εκδοση 3.0 δεν παιζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα