Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

angmar, ευχαριστω για το reply, αλλα μαλλον δεν καταλαβες.

Να εξηγησω μια στα γρηγορα.

Εγω δεν εχω iphone, εχει ο φιλος μου. Δεν το εχει jailbreak κλπ, ειναι "normal" και δεν τον ενδιαφερει να το κανει jailbreak κλπ.

Οταν ερθει εδω σε εμενα για το Update σε 3.0 (που θα γινει σπιτι μου), πρεπει να το κανει backup πρωτα (για να μην χασει τα contacts του) ή απλως του το κανω update και ολα τα contacts μενουν κανονικα?

Ευχαριστω!

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγω δεν εχω iphone, εχει ο φιλος μου. Δεν το εχει jailbreak κλπ, ειναι "normal" και δεν τον ενδιαφερει να το κανει jailbreak κλπ.

Οταν ερθει εδω σε εμενα για το Update σε 3.0 (που θα γινει σπιτι μου), πρεπει να το κανει backup πρωτα (για να μην χασει τα contacts του) ή απλως του το κανω update και ολα τα contacts μενουν κανονικα?

Ευχαριστω!

Ελπίζω να έχεις iTunes στον Mac ή στο PC σου, αλλιώς κατέβασέ το.

Θα πρέπει να συνδέσεις το iPhone του φίλου σου. Θα εμφανιστεί το iPhone στα Devices στο αριστερό μέρος της οθόνης. Πατώντας το iPhone θα βρεθείς στην καρτέλα "General" και θα πρέπει να πατήσεις το κουμπί Sync (πριν κάνεις το Update φυσικά). Με το sync, το iTunes θα κάνει backup τα contacts του iPhone στον υπολογιστή σου (μάλιστα στο iTunes θα γράψει πάνω, στην οθόνη 'Backing Up...'). Εάν δεν κάνει backup με το πρώτο sync, ξαναπάτα το κουμπί Sync μόλις τελειώσει.

Μετά το backup, άσε το iPhone συνδεδεμένο και πάτα το κουμπί Update.

Δημοσ.

Ευχαριστω!

Έχεις δίκιο δε το πιασα με την πρώτη, επειδή δεν είμαι σίγουρος για το τι θα γίνει με το iTunes και τα δεδομένα του τηλεφώνου αν το κάνετε από το σπίτι σου, μπορείς να κατεβάσεις το firmware aπό εδώ (εφόσον έχει το iPhone 3G) να του δώσεις το αρχείο και μετά να επιστρέψει σπίτι του να κάνει τα υπόλοιπα, έτσι δεν χάνει τίποτα, γιατί αφού τελειώσει το restore θα κάνει sync με τα δικά του backup (εφαρμογές, sms, επαφές κλπ.)

EDIT : Ή μπορείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές του κυρίου με τα μπλέ από πάνω :)

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

EDIT : Ή μπορείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές του κυρίου με τα μπλέ από πάνω :)

Προς άρσιν παρεξηγήσεων: δεν φοράω μπλε στολή, δεν κόβω κλήσεις. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν υπήρχε κανένα υπονοούμενο στην πρότασή μου, αλλά και να υπήρχε θα ήταν κάτι πολύ πιο cool, του στύλ "Οι ατσίδες με τα μπλέ":-D

Πλάκα-πλάκα, έχω παραγγείλει τα Ray-Ban Wayfarer! :-D

Δημοσ.
Ναι αλλά δεν μπορείς να κατεβάζεις μια εφαρμογή και να μην στην βγάζει μετα

Άμα δεν είναι ακόμα συμβατή με το OS 3 πολλά προβλήματα θα συναντήσεις, αλλά για ποιά εφαρμογή μιλάς, να ξέρουμε τι παίζει πάνω κάτω.

Δημοσ.
Άμα δεν είναι ακόμα συμβατή με το OS 3 πολλά προβλήματα θα συναντήσεις, αλλά για ποιά εφαρμογή μιλάς, να ξέρουμε τι παίζει πάνω κάτω.

Mobile iLog

Δημοσ.
Για αυτό ρωτάω man, γιατί δεν ξέρω!

όχι αδερφέ... να ψάξεις αν το βρεις στα γνωστά μαγαζιά τζάμπα

Δημοσ.

Ετοιμαζομαι να προχωρησω επιτελους στο JailBreak αλλα επειδη εχω vista x64 και εχω ακουσει διαφορα προβληματα για το RedSnow και Vista64 λεω να δοκιμασω απο αλλο pc με XP 32. Η ερωτηση μου ειναι : τι χρειαζεται να εχει το αλλο pc για να ολοκληρωθει με επιτυχια το JailBreak? Θελει οπωςδηποτε itunes? Πρεπει να κανω authorize account στο itunes του αλλου pc και να κανω sync to iPhone εκει για να μη χασω τα δεδομενα μου?

το αρχειο .ipsw το παιρνω με USB stick απο το δικο μου Pc και το κανω paste στο desktop του αλλου και κανενα προβλημα υποθετω ετσι? anything else to know?

λιγο help γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου με αυτο το JB...

• Moderators
Δημοσ.
Ετοιμαζομαι να προχωρησω επιτελους στο JailBreak αλλα επειδη εχω vista x64 και εχω ακουσει διαφορα προβληματα για το RedSnow και Vista64 λεω να δοκιμασω απο αλλο pc με XP 32. Η ερωτηση μου ειναι : τι χρειαζεται να εχει το αλλο pc για να ολοκληρωθει με επιτυχια το JailBreak? Θελει οπωςδηποτε itunes? Πρεπει να κανω authorize account στο itunes του αλλου pc και να κανω sync to iPhone εκει για να μη χασω τα δεδομενα μου?

το αρχειο .ipsw το παιρνω με USB stick απο το δικο μου Pc και το κανω paste στο desktop του αλλου και κανενα προβλημα υποθετω ετσι? anything else to know?

λιγο help γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου με αυτο το JB...

To redsn0w το χρησιμοποιησα σε vista 64bit,δεν εχει κανενα προβλημα.(Δεν εγκαθιστα κανενα driver οποτε δεν ενοχλουνται τα vista).Tο jailbreak δεν χρειαζεται itunes,μονο το firmware(ipsw) και το redsn0w προφανως.

Δημοσ.

Ετοιμο το εφτιαξα! ολα τελεια κανενα απολυτως προβλημα! το εκανα στα XP τελικα, ψιλοφοβηθηκα στα vista.

Τι τελειο που ειναι το JB!! πολλα Apps! :D:D:D:D:D

ως τωρα εγκατεστησα το winterboard και το cycorder και δουλευουν comple. Μπορει να μου πει καποιος μερικα Must-Have Apps του Cydia?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...