prigipa_m Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δεν γινεται να κανεις restore σε προηγουμενο firmware.Πρεπει να βαλεις προηγουμενη εκδοση itunes για αρχη.H ερωτηση ειναι γιατι θελεις να βγαλεις το 3.0? Ούτε με πρ. έκδοση γίνεται το δοκίμασα με την 8.1, πολύ απλά διότι φαντλασου έβαλα το MobileiLog και πήγα να το βγάλω και δεν έβγαινε και έλεγε κάτι στην διαδρομή του τηλ. Δηλ. Remove δεν έκανε. Πάρα πολλά προγράμματα δεν δουλεύουν και πως να το κάνουμε ρε παιδιά αυττη την στιγμή το OS 3.0 είναι αποτυχία...
koumos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Καλο θα ηταν παντως αν μπορουσε καποιος πιο εμπειρος εδω μεσα να γραψει ενα αναλυτικο review ή guide για το jailbreaking του OS 3.0 με τα συνηθη προβληματα που παρουσιαζονται κατα τη διαδικασια και μετα απο αυτη καθως και ενα step by step guide για εμας τους απειρους. Αν μπορουσε καποιος θα γλυτωναμε και τις πολλες ερωτησεις περι αυτου σε διαφορα threads...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 [...]. Πάρα πολλά προγράμματα δεν δουλεύουν και πως να το κάνουμε ρε παιδιά αυττη την στιγμή το OS 3.0 είναι αποτυχία... Αυτή είναι η γνώμη σου. Στο iPhone πρώτης γενιάς που το έβαλα, δουλεύει άψογα και δεν το θεωρώ καθόλου αποτυχία. Διαπίστωσα πιο σωστό integration με τον Exchange Server του γραφείου και γενικά πιο γρήγορη απόκριση του τηλεφώνου σε καθημερινές λειτουργίες. Αλήθεια, ποιά προγράμματα δεν σου δουλεύουν;
koumos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Φιλε paredwse και εγω εχω ακουσει για σωρια προγραμματων που δεν δουλευουν καθολου με το JB 3 ή δουλευουν μερικως και δεν ειναι πληρως λειτουργικα. Για iPhone 3G αναφερομαι παντα. Αν επιτρεπεται link απο αλλο φορουμ μπορω να το δωσω καθως εχουν φτιαξει τα παιδια λιστες με working/not working/partially working apps απο cydia
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 δεν πιστεύω να σκοπεύεις να δώσεις τα λεφτά που θέλει η αναβάθμιση του touch;;;
Hal9000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Λογικό είναι να υπάρχουν προβλήματα από τη στιγμή που έχουν αλλάξει αρκετά api. Είναι δουλειά του developer να συνεχίζει να τα φτιάχνει κυκλοφορώντας νέα έκδοση, συμβατή με το 3.0 όπως έχουν ήδη κάνει αρκετοί.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Φιλε paredwse και εγω εχω ακουσει για σωρια προγραμματων που δεν δουλευουν καθολου με το JB 3 ή δουλευουν μερικως και δεν ειναι πληρως λειτουργικα. Για iPhone 3G αναφερομαι παντα.Αν επιτρεπεται link απο αλλο φορουμ μπορω να το δωσω καθως εχουν φτιαξει τα παιδια λιστες με working/not working/partially working apps απο cydia Κατ'αρχήν φυσικά επιτρέπεται link για άλλο forum (αρκεί να μην είναι warez site ή torrent tracker). Δώσε link να διαβάσουμε και να ενημερωθούμε. Όσο για τα προβλήματα (επειδή προσωπικά δεν συνάντησα κανένα) θα'θελα πραγματικά να δω τη λίστα και να γίνει η διευκρίνηση: δεν δουλεύουν λόγω FW 3.0 (για το οποίο είναι υπεύθυνοι οι developers αφού το'χουν τόσους μήνες στα χέρια τους) ή λόγω JB 3.0 (για το οποίο είναι υπεύθυνη η dev team που βγάζει τα Pwnage/QuickPwn εργαλεία);
dp@pa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Κατ'αρχήν φυσικά επιτρέπεται link για άλλο forum (αρκεί να μην είναι warez site ή torrent tracker).Δώσε link να διαβάσουμε και να ενημερωθούμε. Όσο για τα προβλήματα (επειδή προσωπικά δεν συνάντησα κανένα) θα'θελα πραγματικά να δω τη λίστα και να γίνει η διευκρίνηση: δεν δουλεύουν λόγω FW 3.0 (για το οποίο είναι υπεύθυνοι οι developers αφού το'χουν τόσους μήνες στα χέρια τους) ή λόγω JB 3.0 (για το οποίο είναι υπεύθυνη η dev team που βγάζει τα Pwnage/QuickPwn εργαλεία); παιδες, το Cydia μετα το update με redsnow δεν ανοιγει πλεον, Δουλευε καμια ωρα και μετα κανει crash! Μην μου πειτε για ICy αφου δεν μπορω να το βαλω αφου δεν ανοιγει το Cydia! εκανα παλι ενγκατασταση, και τα ιδια μου βγαζει. Help me someone!
S2Katana Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 δεν πιστεύω να σκοπεύεις να δώσεις τα λεφτά που θέλει η αναβάθμιση του touch;;; Για αυτό ρωτάω man, γιατί δεν ξέρω!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Απλό και επεξηγηματικό πινακάκι για το ποιές αλλαγές του Firmware 3.0 υποστηρίζονται σε κάθε iPhone: http://support.apple.com/kb/HT3630 Via Daringfireball
nickvas19 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εγώ όντως προσπαθώ να βάλω κανένα Bluetooth,flash Player, η να κάνω unZipped κάποια αρχεία που κατέβασαν μάταια όμως.εχω Απογοητευτει
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Καλησπερα παιδια. Μια γρηγορη ερωτηση, γιατι με google δεν καταφερα να βρω κατι. Εχει ενας φιλος το iphone 3G, και το εχει synced με το pc του σπιτιου του. Αν ερθει απο εδω να κανει update σε 3.0 (δεν εχει internet σπιτι του), πρεπει να κανει backup τα contacts κλπ στο itunes στο σπιτι του, ή απλως ερχεται εδω, του το κανω update και ολα τα contacts κλπ μενουν ιδια χωρις καποιο προβλημα? Ευχαριστω.
prigipa_m Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 sbsettings,swirlymms,ibluetooth,MobileiLog,backgrounder,winterboard,iHome,lockdown,imobilecinema και για αυτο θέλω την 2.2.1 και δεν μπορώ να γυρίσω λόγω error 1600
angmar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Καλησπερα παιδια. Μια γρηγορη ερωτηση, γιατι με google δεν καταφερα να βρω κατι. Εχει ενας φιλος το iphone 3G, και το εχει synced με το pc του σπιτιου του. Αν ερθει απο εδω να κανει update σε 3.0 (δεν εχει internet σπιτι του), πρεπει να κανει backup τα contacts κλπ στο itunes στο σπιτι του, ή απλως ερχεται εδω, του το κανω update και ολα τα contacts κλπ μενουν ιδια χωρις καποιο προβλημα? Ευχαριστω. Προσωπικά δε το έχω δοκιμάσει αλλά αφού το έχεις κάνει εσύ στο δικό σου, σημαίνει οτι έχεις κατεβασμένο το νέο firmware οπότε, πας στο φάκελο C:\Users\*USERNAME*\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates (για vista, λογικά κάτι παρόμοιο για ΧΡ) ΠΡΟΣΟΧΗ ο φάκελος είναι κρυφός. Εκεί μέσα θα βρείς ένα αρχείο ονόματι iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw του το γράφεις σ'ενα φλασάκι, CD κλπ, πάει σπίτι του, ανοίγει το iTunes και κρατώντας πατημένο το Shift πατάει restore δείχνει στο iTunes που είναι το νέο firmware και ξεκινάει την διαδικασία. @prigipa_m λίγη υπομονή και θα αρχίσουν να δουλεύουν όλα αυτά στο iPhone OS 3, το sbsettings δουλεύει ήδη, mms πλέον μπορείς να στείλεις και από το ενσωματωμένο app και σιγά σιγά θα γίνουν όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα