Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Yello, μια φίλη μου πρότεινε μια ταινία που είχε νοικιάσει κάνα 2μηνο πριν.. η οποία είχε σαν σενάριο ότι ένας ιός εξαπλώθηκε σε μια πόλη τον οποίο έτσι και τον κολλήσεις "τυφλώνεσαι" Eh, μετά τους βάλανε σε καραντίνα επειδή είναι μεταδοτικό και μπλα μπλα μπλα.. Γνωρίζει κανείς τον τίτλο της ταινίας? (Στα αγγλικά παρακαλώ) (Άραγε υπάρχει Topic που κάνει τέτοια δουλειά? Προσπάθησα να βρω αλλά ποτέ δεν χώνεψα το Advanced Search του Insomnia.gr) /Koritsi_Gia_PC
Dimitris1948 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Yello, μια φίλη μου πρότεινε μια ταινία που είχε νοικιάσει κάνα 2μηνο πριν.. η οποία είχε σαν σενάριο ότι ένας ιός εξαπλώθηκε σε μια πόλη τον οποίο έτσι και τον κολλήσεις "τυφλώνεσαι" Eh, μετά τους βάλανε σε καραντίνα επειδή είναι μεταδοτικό και μπλα μπλα μπλα.. Γνωρίζει κανείς τον τίτλο της ταινίας? (Στα αγγλικά παρακαλώ) (Άραγε υπάρχει Topic που κάνει τέτοια δουλειά? Προσπάθησα να βρω αλλά ποτέ δεν χώνεψα το Advanced Search του Insomnia.gr) /Koritsi_Gia_PC Blindness νομίζω αυτή είναι EDIT : με πρόλαβες άλλος
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ocake. Και της το είπα ότι θα λέγεται έτσι αλλά μετά ξέχασα να Googlάρω όταν γύρισα.. Ευχαριστώ πολύ zenso & Dimitris1948! Topic Closed! /Koritsi_Gia_PC
Mika Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ετσι πριν το κλεισιμο να πω οτι το βιβλιο ειναι απειρως ανωτερο της ταινιας και οτι κατα τη γνωμη μου αξιζει να το διαβασει κανεις πριν την δει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.