Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Antretng ευχαριστώ για την πληροφορία δεν το ήξερα πολύ καλύτερα από αντιγραμμένα cd (για μένα), καλύτερα να τα φορτώνεις από εξωτερικό σκληρό αφού τα παιχνίδια του wii δεν νομίζω να είναι και πολύ μεγάλα
ghostgr_a_n Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Και το psp φωρτονει παιχνιδια απο το memory stick.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 αν το βάλεις custom firmware ναι αλλά πόσα να χωρέσει και αυτό το έρμο το memory stick
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 @Toufas:ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες αλλά άσε τους mods να κρίνουν.Αν δεν σου αρέσει υπάρχουν και άλλα thread δόξα το θεό το insomnia έχει πολλά.
Antretng Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Antretng ευχαριστώ για την πληροφορία δεν το ήξερα πολύ καλύτερα από αντιγραμμένα cd (για μένα), καλύτερα να τα φορτώνεις από εξωτερικό σκληρό αφού τα παιχνίδια του wii δεν νομίζω να είναι και πολύ μεγάλα Συνήθως είναι κάπου στα 3 με 4 gb ... αλλά έχει τύχει να βρω game όπου αφού περάστηκε ήταν μόλις 300 mb !!! (το προγραμματάκι δεν κάνα απλά συμπίεση αλλά "διώχνει" και τα άχρηστα προσθεμένα δεδομένα) Και όντως βολεύει πάρα πολύ, οι χρόνοι φορτώματος έχουν γίνει ελάχιστοι, το driver του wii δεν καταπονείτε και πλέον αντίο βάλε-βγάλε-γέμισε-στοίβες DVD. Απλά ανοίγεις το wi μπαίνεις στο usbloader και επιλέγεις το game που θέλεις. Από τότε που το έβαλα λύθηκαν τα χέρια μου + αντίο εκνευριστικοί χρόνοι φορτώματος
Toufas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 @Toufas:ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες αλλά άσε τους mods να κρίνουν.Αν δεν σου αρέσει υπάρχουν και άλλα thread δόξα το θεό το insomnia έχει πολλά. το να κανεις threads με μη περιγραφικο τιτλο δεν ειναι κατι που ειναι συμφωνο με τους κανονες. το οτι ειναι σε λαθος κατηγορια το αφηνω απεξω.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 @Toufas:έχεις δίκιο ο τίτλος δεν είναι και πολύ περιγραφικός αλλά αν το πίστευαν αυτό οι mods θα το κλείδωναν όπως και πολλά άλλα thread οπότε ότι και να πούμε εμείς...
Toufas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 μαλλον οτι δεν το εχει δει ο privateer ειναι το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.