Erwdios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αγόρασα προ 1 μηνός περίπου το εν λόγω headset από τα media markt, καθώς το Πλαίσιο δεν τα έχει φέρει ακόμα. Σήμερα, εντελώς ξαφνικά τα ακουστικά άρχισαν να βγάζουν έναν ήχο σαν αυτόν που βγάζουν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο δέντρο... Αποσύνδεσα το μικρόφωνο μόνο και σαν ακουστικά λειτουργούν μια χαρά, αλλά όποτε συνδέω το μικρόφωνο, ο ήχος συνεχίζει να βγαίνει... Να τους προσαρμόσω κανα 2 λαμπάκια, να πιάσουν κ τόπο για τα Χριστούγεννα? Με τρομάζει το γεγονός ότι σε RMA στο Media markt φορτιστή Ericcsson, με παρέπεμψαν στο service της Ericcsson και νομίζω ότι το ίδιο θα γίνει και με το headset. Με ένα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα τρόπο επικοινωνίας με την αντιπροσωπεία της Logitech στην Ελλάδα. Πάσα βοήθεια δεκτή.
N.I.C Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Συμπλήρωσε την φόρμα για RMA της Logi που έχει στο site, κατά πάσα πιθανότητα, θα σου στείλουν καινούρια . Η Logitech είναι γνωστή για το after sale support της.
Erwdios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Συμπλήρωσε την φόρμα για RMA της Logi που έχει στο site, κατά πάσα πιθανότητα, θα σου στείλουν καινούρια . Η Logitech είναι γνωστή για το after sale support της. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι ότι έχω φάει τον τόπο στο site της Logitech και δεν βρίσκω τη φόρμα RMA. Βρήκα αυτό τον αριθμό 00800 44146191 αλλά όποτε τον καλώ βουίζει...
N.I.C Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εδώ είσαι...Συμπληρώνεις την φόρμα, και θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου μετά για τα περαιτέρω.
Sotpapas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εδώ είσαι...Συμπληρώνεις την φόρμα, και θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου μετά για τα περαιτέρω. Γιατι να πας απο Αθηνα - Καλαματα μεσω Θεσσαλονικης;; Εγω καλεσα στο 00800 44146191 και απανταντε μια χαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.