thanosaek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε όλους.... Δέχτηκα ένα τηλέφωνο από την hol η οποία μου προσφέρει στα ίδια λεφτά καλύτερη ταχύτητα από την forthnet ( στην οποία βρίσκομαι τώρα ) καθώς λέει ότι έχει το καλύτερο δίκτυο οπτικών ινών + static IP. To θέμα μου είναι ότι από την fortnet είμαι αρκετά ικανοποιημένος αλλά η hol μου προσφέρει κάτι καλύτερο. Να προσθέσω ότι στην forthnet στο τμήμα εξηπυρέτησης πελατών εργάζεται μια φίλη μου. Θέλω να ρωτήσω αν αξήζει τον κόπο να πάω στην hol και αν έχει καλή ποιότητα υπηρεσιών?? Ευχαριστώ πολύ
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 HOL ειπες ? LOL μακριά που το στηρίζεις αυτό που λες ;
adi32 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 σε αυτα που τραβηξα εγω, γνωστοι μου και ενα σωρο αλλοι εδω μεσα
nk_surfer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αν είναι να αλλάξεις, μόνο Conn-X, τίποτα άλλο!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 σε αυτα που τραβηξα εγω, γνωστοι μου και ενα σωρο αλλοι εδω μεσα Εγώ πάλι στα forums βλέπω για όλες τις εταιρίες παράπονα. Αν πάρουμε υποψιν μας τον αριθμό συνδρομητών της κάθε εταιρίας και ότι γράφουν μόνο αυτοί που έχουν προβλήματα με την κάθε εταιρία τοτε ειναι δύσκολο να βγουν κάποια ασφαλή συμπεράσματα.
boymanos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε όλους.... Δέχτηκα ένα τηλέφωνο από την hol η οποία μου προσφέρει στα ίδια λεφτά καλύτερη ταχύτητα από την forthnet ( στην οποία βρίσκομαι τώρα ) καθώς λέει ότι έχει το καλύτερο δίκτυο οπτικών ινών + static IP. To θέμα μου είναι ότι από την fortnet είμαι αρκετά ικανοποιημένος αλλά η hol μου προσφέρει κάτι καλύτερο. Να προσθέσω ότι στην forthnet στο τμήμα εξηπυρέτησης πελατών εργάζεται μια φίλη μου. Θέλω να ρωτήσω αν αξήζει τον κόπο να πάω στην hol και αν έχει καλή ποιότητα υπηρεσιών?? Ευχαριστώ πολύ αγαπητα φιλε ειναι κορωνα-γραμματα.αν εισαι ευχαριστημενος εκει μεινε.εγω εχω γυρισει 4 παροχους και τα εχω δει ολα.ειναι οπως σου κατσει.το κακο ειναι να μη σου κατσει στραβη ή κανενα σοβαρο προβλημα.
Merdock Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μείνε Forthnet αφού είσαι ευχαριστημένος. If something is not broken don't fix it που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.
thanosaek Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας....Και εγώ πιστεύω ότι μάλλον θα μείνω...
disqualified Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας....Και εγώ πιστεύω ότι μάλλον θα μείνω... δεν υπαρχει λογος να βαλεις μπελαδες πανω απο το κεφαλι σου αφου εισαι ευχαριστημενος, επειδη μια δεσποινις στο τηλεφωνο ειπε αυτο που της εχουν γραμμενο σε μια κολλα χαρτι...
pavlos77 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Φίλε μου εγώ που έχω Conn-x 1 χρόνο δεν είχα ποτέ ούτε μια αποσύνδεση και από ταχύτητες ήταν πάντα υψηλές....Όσο και ακριβός μπορεί να είναι ο ΟΤΕ είναι ο πιο αξιόπιστος.... ( Μένω Μελίσσια ---> Βόρεια Προάστια )
shadowfax-1- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εγω απλα να πω μια(προσωπικη)αποψη.Οταν εισαι ευχαριστημενος απο 1 εταιρεια δε φευγεις.Ακομα και αν οι αλλοι σου προσφερουν τα ιδια με καλυτερα λεφτα. Εγω εμεινα Vivodi 2 χρονια επειδη ημουν πολυ ικανοποιημενος(οταν ακομα η βιβο εδινε το cube με 512kb/s οταν ολοι ειχαν 376).Σε καποια στιγμη εκανε κατι νερα το ρουτερ που μου ειχαν δωσει και ειπα να δοκιμασω κατι αλλο επειδη μου ειχε βαρεσει στα νευρα το οτι εκανα 37 λεπτα να πιασω γραμμη(παντα περιμενα). Εβαλα double play απο HOL Και μεχρι σημερα ειμαι παλι υπερευχαριστημενος.Μεχρι να μου κανουν την 1η λαμογια.Ειχα ακουσει τα χειροτερα για Hol(αποσυνδεσεις,κακες ταχυτητες,χειριστο ping,αποτροπαια εξυπηρετηση)αλλα προσωπικα δεν ισχυει τπτ και ειμαι ικανοποιημενος(πλεον μπορω να κρινω οτι ειμαι κερδισμενος)απο την αλαγη.Αμα εισαι ικανοποιημενος λοιπον μεινε στην εταιρεια σου. ΥΓ:Μαλλον εχουν φυγει ολοι απο HOL γι'αυτο και με προσεχουν τοσο καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.