notikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Γεια σας.ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑΑΑ!! το σφαλμα το παραπανω εμφανιζεται στα εξερχομενα μηνυματα σε ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμους μου. @ΟΤΕΝΕΤ @FREEMAIL @ALLA Δεν στελνει και κανένα pc απο τα 5 συνολικά που δοκιμασα... Δοκιμασα και με το outlook toy office ....το ιδιο !!! Αλαξα modem...το ιδιο!!! εκανα πιγκ στην οτενετ μεσω dos, στελνει κανονικά!! πηρε στις βλαβες του conx δεν μπορουν να μου κανουν τιποτα!! Μου ειπαν μηπως ειμαι στην μαυρη λιστα του spamhaus...το κοιταξα δεν ειμαι!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ! παρακαλώ οποιος ξερει κατι να με βοηθησει!
100 010 00 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 πηγαινε εκει που σεταρεις τους servers στο pop3 και smtp και απο κατω τσεκαρε το 'My Server Requires Authentication'
notikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ...αλλα ουτε και αυτο διορθωνει την κατασταση!!
slygeo87 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Tσέκαρε επίσης ''this server requires a secure connection'' στο τελευταίο tab και βάλε το server timeouts σε 5 minutes.
notikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Tσέκαρε επίσης ''this server requires a secure connection'' στο τελευταίο tab και βάλε το server timeouts σε 5 minutes. Ναι ..αλλα τιποτα...αλλωστε , τα παραπανω θα μπορουσαν να επηρεασουθν μονο ενα λογαριασμό. Επαναλαμβανω οτι εχω. 5 διαφορετικους λογαριασμους σε 3 διαφορετικους Σερβερ! και δεν στελνω με κανενα!
100 010 00 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 uncheck το my server requires..... και παμε a) κλεισε αντιβαιρους και δες αν στελνεις (η κλεισε το email scanner) β) κοιτα μηπως το μυνημα ειναι πολυ μεγαλο σε ογκο, σβησε το συγκεκριμενο που δε φευγει και ξαναδοκιμασε γ) Απο cmd γραψε τις κατωθι εντολες: >telnet yourdomain.gr 25 telnet yourdomain.gr 110 Αν δε λαβεις απαντηση σε καποιο απο τα 2, ή και στα 2, τηλ. στο παροχο σου δ) Πηγαινε στο advanced του λογαριασμου και το time period απο 1 λεπτο καντο 5 ας πουμε Ενημερωσε μας αν εχουν γινει αλλαγες στα pcs τελευταια και ποιες (antivirus, royter, k.l.p.) Και κατι ακομη, οταν εννοεις server......... εννοεις exchange server που μοιραζει?
notikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ για τον χρονο σας φιλοι! α)εβγαλα εντελώς off to nod 32... αλλα καμιά διαφορά! β)το μηνυμα ,το ανανεώνώ(δεν αφηνω το παλιο καθε φορά που δοκιμάζω) γ) θελω μια διευκρινηση, "yourdomaii.gr"εννοείς το μαιλ η τον παροχο?πχ otenet.gr δ) εχω ηδη ανεβασει το χρονο σε 3 λεπτα και δεν εχώ κανει καμια αλλαγη στο συστημα μου απλά ενα πρώι δεν εστελνα email!! για τον παραγοντα δ) θα ενημερωσω μετά την διευκρίνηση σου. Α..και οταν λεώ αλλο σερβερ, ενοώ οτι εχω εμαιλ και εκτος της οτενετ...πχ Freemail.gr και αλλα!
100 010 00 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 π.χ. αυτο......... telnet mail.otenet.gr 25 (ή popper.otenet.gr) telnet mailgate.otenet.gr 110 Επειδη δε θυμαμαι πως ακριβως εχει σεταρει η οτενετ τους mail server της...... μιλα με το παροχο να σου πει ποιοι ειναι. Τωρα που το σκεφτομε απενεργοποιησε το firewall που εχει η οτενετ απο το site της
notikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Επισυναπτω τα μηνυματα που μου εδσε μετα τις εντολες που ειπες!
100 010 00 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 δε βλεπεις το pop3 του οτενετ. Μιλα σε πρωτη φαση μαζι τους και πες μου.......... βασικα εσυ τοχεις το προβλημα γιατι εμενα μου απανταει η πορτα 25, για δες στο advanced ειναι τσεκαρισμενες οι πορτες 25,110 ή κατι αλλο? Παιξε και με τα check απο κατω
notikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Mπα δεν γινεται τιποτα!!! σημερα ολοκληρη την ημερα μιλαγα με τις βλαβες της οτενετ.μεχρι και ρεσετ κανανε την γραμμη...παλι τα ιδια! δεν γινεται αλλο, θα παω αυριο να κανω αιτηση διακοπής του conΧ και μετα ξανα καινουργιΑ συνδεση .ασχολουμαι ολη την εβδομαδα με αυτο, και ακρη δεν βρισκεται!!! Ευχαριστώ παντως , παρα πολύ
100 010 00 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Παντως αν δεν ειχα βρει ακρη, θα δοκιμασε και κανα ρεσετ του ρουτερ....... σαμπως λεμε σαμπως εχει φαει κανα σκαλωμα με τη πορτα αυτη.... καλη τυχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.