Προς το περιεχόμενο

πτυχιακή MSc

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για την πτυχιακή μου του μαστερ έχω να φτιάξω μια εφαρμογή web για ενα καθηγητη μου στην οποια θα πουλανε κάποια ονλινε courses. μου πρότεινε να την αναπτύξη με καποιο πακέτο cms Joomla i drupal. τι προτείνετε. έχω δουλέψει joomla οστοσο έχω ακούσει πολα καλα και για το δεύτερο. βασικα θα ηθελα να δημιουργισω και ενα custom design δλδ τεμπλαιτ. περιμένω τις γνώμες σας και απόψεις πάνω στο θέμα.

Δημοσ.

Ποιο το νοημα αν το κανεις με ετοιμο cms ?

Τελος παντων .... Ισως το oscommerce ειναι καλυτερη βαση....

Δημοσ.

Σε Joomla απ' όσο θυμάμαι υπάρχουν components για πώληση ψηφιακού περιεχομένου. Μιας και πρόκειται για πτυχιακή πάντως θα σου πρότεινα ή να το φτιάξεις από την αρχή μόνος σου ή έστω να φτιάξεις δικό σου component για το Joomla.

Δημοσ.

το project ειναι πληρωτέο γιατι ειναι real life project. τον καθηγητη τον ενδιαφερει η ευκολη ανανεωση περιεχομενου. εγω του πρότεινα custom development και προτιμησε cms με custom template. και παλι δεν απαντησατε στην ερωτηση μου. πια τα πλεονεκτηματα του Joomla απο το drupal.

Δημοσ.

Πολλά templates διαθεσιμα και δωρεαν, κατα τα αλλα το drupal υπερτερει αρκετα αλλα ειναι πιο δυσκολοδιαχειριστο.

Αν ειναι πτυχιακη μη ρωτας εμας, ψαξε το google.

Δημοσ.

Θα παρεις msc με εργασια ενα template (2 μερες max) ...

φαε αλλες 5 ωρες να κανεις απο μια εγκατασταση drupal και joomla.

ελεος....

Δημοσ.

ελεος....

η εργασία φίλε φαμπιο δεν ειναι μονο αυτη. ειναι απλα ενα κομματι. έχει παρα πολυ δουλειά γιατι προκειται για αληθινο business προντζεκτ και θέλει διαφημηση, SEO και πολλα αλλα. συνεργαζομαι με αλλα 3 ατομα. εν παση περιπτωση θα κλείσω το τοπικ γιατι δεν πηρα ουσιαστικα καποια απαντηση.

Δημοσ.

ελεος....

Εσυ δηλαδη για να φτιαξεις ενα Joomla template μονο 2 μερες κανεις fabio? (σχεδιαση σε photoshop,css,γραφικά,valid css&html,εγκατασταση modules και δημιουργια class sufix για καθενα απ αυτα,προσαρμογη σε αλλους browsers,προσθηκη περιεχομενου)

Διοτι αν θες να φτιαξεις κατι καλο ειδικα σε joomla παιρνει αρκετα παραπανω νομιζω.

Οσον αφορα για τον φιλο που ρωτησε,απλα θα πω οτι το joomla ειναι το πιο δημοφιλες cms,που σημαινει περισσοτερα modules,manuals και φορουμς να ρωτησεις αν κατι χρειαστει.Στο Joomla επισης μπορεις να βαλεις το virtuemart plugin το οποιο ειναι καταλληλο για On line αγορες.

Επισης μιας και ανεφερες την λέξη SEO , πολλές φορες μονο αυτο το κομμάτι αποτελει πτυχιακη απο μονη του,κι εχουν γραφτει χιλιαδες βιβλια και τεχνικες για τον τομέα αυτο.Επομενως η πτυχιακη σε καμμια περιπτωση δεν ειναι "της πλακας" , ειδικα αν φτιαξεις μονος σου το component για αγορες ,σιγουρα χρειαζονται παραπανω απο ένα ατομο για την υλοποιήση της.

Καλη επιτυχία!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...