a.c.chris Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 γεια σας παίδες!! λοιπόν.. έχω 2 pc και θέλω να φτιάξω κοινόχρηστους φακέλους, για να μεταφέρω αρχεία και δν τα έχω καταφέρει! και οι 2 υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι με το ρούτερ.. ευχαριστωωω!! A! ξέχασα να αναφέρω οτι στο ένα pc έχω xp ενώ στο άλλο vista..
aliakio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 γεια σας παίδες!! λοιπόν.. έχω 2 pc και θέλω να φτιάξω κοινόχρηστους φακέλους, για να μεταφέρω αρχεία και δν τα έχω καταφέρει! και οι 2 υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι με το ρούτερ.. ευχαριστωωω!! Sharing Multiple Folders Want an easy way to setup a shared folder in Windows XP and Vista? Try this: - Click on the Start menu, click 'Run', and type "shrpubw". A dialog called "Create Shared Folder" will open. - Choose the folder you want to share, enter a share name and description, and click next. - Choose the permissions you want to apply to the folder and click Finish. *If you want to share another folder, choose Yes to "Do you want to create another shared folder?" after clicking Finish. Λιγο Google δεν εβλαψε κανεναν!
a.c.chris Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 φχαριστώ για τη βοήθεια boy.. το έκανα και στα 2 pc και μου λέει οτι δουλεύουν κανονικά αλλά @@... το παλεύω απ το πρωί και δν μορώ να μεταφέρω αρχεία απ το ένα pc στο άλλο μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???? ξαναευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.