Προς το περιεχόμενο

Σακίδιο για ταξίδια στην Ευρώπη

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι περίπου 70χ30. Αγοράστηκε από Θεσσαλονίκη, από ένα εμπορικό κάπως εκτός και έπαιζε ντέρμπι μεταξύ αυτής και μιας κίπλινγκ που γινεται καμηλοπάρδαλη. Μετά θυμήθηκα ότι έχω και ένα επίπεδο και πήρα αυτήν:

dsc02524.jpg

Την κάνω γιατί άρχισε να βρέχει και το ασύρματο πιάνει μόνο στο μπαλκόνι τελευταία. Θα επανέλθω για λεπτομέρειες -αν χρειαστεί.

Είναι η delsey selection αν σας ενδιαφέρει η ονομασία και είναι γαμάτη.

Την έχω μαζί με ένα hand bag της ίδιας σειράς και βγήκαν σκυλιά ...:-D

Πολύ καλή επιλογή.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προτείνω backpack. Είναι πολύ κουραστικό να περπατάς και το ένα σου χέρι να βρίσκεται δεμένο πίσω σου ενώ το άλλο κινείται μπρος πίσω. Χάνεται η ισορροπία του σώματος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:00 ----------

Ανάλογα. Είχα πάρει ένα σετ από καρφούρ και στα 2 ταξίδια άρχισε να σκίζεται, να σπάνε τα πλαστικά, να βρωμάει μέσα κλπ. Μου τη σπάνε πάντως αφάνταστα τα σακ βουαγιάζ με ροδάκια. Αν θελήσεις να περπατήσεις λίγο πιο γρήγορα ή ο δρόμος έχει ανωμαλίες, ντελαπάρουν και σου σπάνε τα νεύρα. Ασε που αν είναι υπερβολικά φορτωμένο και κακοκατασκευασμένο δε στηρίζεται καλά ακίνητο, τουμπάρει συνέχεια κλπ. Επίσης πρέπει τα ροδάκια να έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους, να είναι στις γωνίες. Μην κάνεις το λάθος και πάρεις με ροδάκια τσίμα τσίμα στο κέντρο, θα ντελαπάρει συνέχεια και θα συγχίζεσαι. Γενικά μπλιάχ, αρρωσταίνω με αυτά. Το αποκορύφωμα ήταν όταν πήγα να κατεβάσω ένα (καρφούρ) από τα σκαλιά του μετρό στο μεταξουργείο: πάω να το σηκώσω και μου μένει το χερούλι στο χέρι, νευριάζω και του τραβάω μια κλωτσιά και κατέβηκε όλα τα σκαλιά. Σταδιάλα. Ενώ με το ορειβατικό πλάτης είσαι κύριος του εαυτού σου, ανάλογα την αντοχή σου. Εγώ ένα 60λιτρο Polo που έχω το κουβαλάω άνετα, και σε ανηφοριές κλπ. Βέβαια έχω και μέση βουβαλίσια και πόδια δεινόσαυρου, αλλά δεν παίζει ρόλο, έχω δει και κοπελίτσες χλεμπονιάρες με πόδια σαν τα μουστάκια του καλαμαριού να κουβαλάνε τριπλάσια από δαύτες. Βασικά, αν είναι καλής ποιότητας, συνήθως είναι ξεκούραστα και έχουν ανατομική πλάτη και λουριά έτσι ώστε το βάρος να κατανέμεται ισομερώς και να πέφτει στα πόδια σου και όχι στη μέση και στη ραχοκοκαλιά. Ενώ τα άλλα με τα ροδάκια, 1-2 φορές να χρειαστεί να το σηκώσεις από τη λαβή τίγκα φορτωμένο και το κάνεις ατσούμπαλα, πάει διαλύθηκες, τους τίναξες τους δίσκους στον αέρα.

Αυτό ακριβώς.

Δημοσ.

Αυτό που θα συμβεί αν εσύ έχεις ροδάκια και οι άλλοι σακίδια είναι ότι ανά πέντε λεπτά θα πρέπει να σε περιμένουν, γιατι με το σακίδιο προχωράς πολύ πιο γρήγορα..

Η μόνη περίπτωση που θα βόλευαν τα ροδάκια είναι αν ερχόσουν βόλτα σκανδιναβία που τα πεδοδρόμια είναι κάπως πιο ευρύχωρα.. :P

Τώρα το άλλο με τα ροδάκια + σάκος 2 σε 1 είναι τέλεια ανακάλυψη και θα το πάρω και εγώ σύντομα !

Δημοσ.

οι αποψεις βλεπω οτι διιστανται...

υπερ και κατα παιζουν και για τα 2 ειδη..δεν 3ερω με βαλατε σε σκεψεις..

αληθεια οι τιμες αλλαζουν αμα ειναι ωμου η με ροδακια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...