Προς το περιεχόμενο

Σακίδιο για ταξίδια στην Ευρώπη

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γτφ??ντα3ει ρε γμτ ειπαμε να παμε να δουμε καμια χωρα εξω αμα ειναι να πληρωσω 100 ε...πφφ!

λουσιφερ η δικια σου κανει για τετοιου ειδους ταξιδια??

klainmaingr ναι κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου..δεν μιλαω για αυτες που βαζεις πανω και υπνοσακους και τετοια...:-)

παντως θα παρω σβαρνα μαγαζια!απο πρωτη ιουλη εχουμε και εκπτωσεις αν δεν κανω λαθος..ελπιζω να κοψουνε τπτ..

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.nextag.com/serv/main/buyer/OutPDir.jsp?search=backpack+rolling+26%22&x=0&y=0

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πάρει samsonite για ένα 10ήμερο interail...

Ένα οποιοδήποτε σχετικό σακίδιο 24++ ιντσών νομίζω οτι θα κάνει τη δουλειά του.. Τα περισσότερα απο αυτά έχουν και αποσπώμενο τσαντάκι για να κουβαλάς τα απαραίτητα και να αφήνεις το πολύ πράμα στο χόστελ..

Δημοσ.

imho, μην παρεις μαρκα, ειναι υπερβολικα ακριβες, κοιτα σε κινεζους και κανα carrefour.

Πηρα απο carrefour πριν κανα χρονο βαλιτσα με ροδακια, 17€ και μεχρι τωρα εχει κανει 5,6 ταξιδια με αεροπλανο και δεν εχει παθει τιποτα και ουτε φαινεται οτι ειναι τοσο φτηνη, απλα no name.

Δημοσ.

Για samsonite δεν ξέρω, αλλά το δικό μου πανέμορφο και παρόμοιο delsey ήταν στα 70 ευρώ πέρσι.

Δημοσ.

ρε θα μου κοπει ο κωλος!!

ναι σιγα μην παρω μαρκα.για να το παιζω ιστορια σαν το λουσιφερ μετα?χεχε!

κανα καρφουρακι λεω και γω τελειωμενο σακιδιο σε προσφορα κιολας μη σου πω!αλλα δεν ξερω κατα ποσο σε τετοια σουπερμαρκετοειδη πουλανε τετοια σακιδια

βτγ ενα σε τετοιο στυλ http://www.irvsluggage.com/itemd.asp?ItemNo=JW%20K%20RB26DB&srccode=nextag&zmam=52611448&zmas=1&zmac=4&zmap=JW%20K%20RB26DB

δεν ειναι κακο..αλλα πανακριβο..

garnele για πες!

Δημοσ.

βασικά, εδωσα μία τιμή που με σόκαρε όταν την είδα για να βγεις να ψάξεις...

Και δεν πρόσεξες το σημαντικό το φετινό μοντέλο.

Δημοσ.
βασικά, εδωσα μία τιμή που με σόκαρε όταν την είδα για να βγεις να ψάξεις...

xaxa!πιστεψε με με επεισες!!:-D:lol:B)

Δημοσ.

Χα... Απίστευτο.. μόλις μπήκα για να ποστάρω λίνκ απο αυτό που έβαλες ;p

Πρόσεξε απο όπου και να πάς να έχει λουριά ΚΑΙ η μεγάλη βαλίτσα και όχι μόνο το αποσπώμενο σακιδιάκι (αν υπάρχει)...

Θεωρώ οτι σε κάτι καρφούρ κτλ ή σε τελειωμένες κινεζιές αμερικανιές μια χαρά θα ωρείς φθηνοπράγματα.. Πρόσεξε μόνο μη σου μείνει στο χέρι γιατί μετά τα πράγματα είναι δύσκολα...

Κάτι στα 70 ευρώ όπως λέει η garnele και τύπου delsey (που αν μη τι άλλο έχει ένα όνομα(και συνάμα υποτίθεται ποιότητα)) θα σου κάνει καλά και αξιόπιστα τη δουλειά σου :)

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο..απο κινεζους και τετοια μπορει να μου μεινει στο χερι η παντοφλα και να τρεχω...

αυτο το 70αρι καλο ακουγεται.παραπανω το θεωρω κλεψια..αλλα τι μεγεθος εχει αυτη η delsey?

Δημοσ.

Είναι περίπου 70χ30. Αγοράστηκε από Θεσσαλονίκη, από ένα εμπορικό κάπως εκτός και έπαιζε ντέρμπι μεταξύ αυτής και μιας κίπλινγκ που γινεται καμηλοπάρδαλη. Μετά θυμήθηκα ότι έχω και ένα επίπεδο και πήρα αυτήν:

dsc02524.jpg

Την κάνω γιατί άρχισε να βρέχει και το ασύρματο πιάνει μόνο στο μπαλκόνι τελευταία. Θα επανέλθω για λεπτομέρειες -αν χρειαστεί.

Δημοσ.
μην παρεις μαρκα, ειναι υπερβολικα ακριβες, κοιτα σε κινεζους και κανα carrefour.

Ανάλογα. Είχα πάρει ένα σετ από καρφούρ και στα 2 ταξίδια άρχισε να σκίζεται, να σπάνε τα πλαστικά, να βρωμάει μέσα κλπ. Μου τη σπάνε πάντως αφάνταστα τα σακ βουαγιάζ με ροδάκια. Αν θελήσεις να περπατήσεις λίγο πιο γρήγορα ή ο δρόμος έχει ανωμαλίες, ντελαπάρουν και σου σπάνε τα νεύρα. Ασε που αν είναι υπερβολικά φορτωμένο και κακοκατασκευασμένο δε στηρίζεται καλά ακίνητο, τουμπάρει συνέχεια κλπ. Επίσης πρέπει τα ροδάκια να έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους, να είναι στις γωνίες. Μην κάνεις το λάθος και πάρεις με ροδάκια τσίμα τσίμα στο κέντρο, θα ντελαπάρει συνέχεια και θα συγχίζεσαι. Γενικά μπλιάχ, αρρωσταίνω με αυτά. Το αποκορύφωμα ήταν όταν πήγα να κατεβάσω ένα (καρφούρ) από τα σκαλιά του μετρό στο μεταξουργείο: πάω να το σηκώσω και μου μένει το χερούλι στο χέρι, νευριάζω και του τραβάω μια κλωτσιά και κατέβηκε όλα τα σκαλιά. Σταδιάλα. Ενώ με το ορειβατικό πλάτης είσαι κύριος του εαυτού σου, ανάλογα την αντοχή σου. Εγώ ένα 60λιτρο Polo που έχω το κουβαλάω άνετα, και σε ανηφοριές κλπ. Βέβαια έχω και μέση βουβαλίσια και πόδια δεινόσαυρου, αλλά δεν παίζει ρόλο, έχω δει και κοπελίτσες χλεμπονιάρες με πόδια σαν τα μουστάκια του καλαμαριού να κουβαλάνε τριπλάσια από δαύτες. Βασικά, αν είναι καλής ποιότητας, συνήθως είναι ξεκούραστα και έχουν ανατομική πλάτη και λουριά έτσι ώστε το βάρος να κατανέμεται ισομερώς και να πέφτει στα πόδια σου και όχι στη μέση και στη ραχοκοκαλιά. Ενώ τα άλλα με τα ροδάκια, 1-2 φορές να χρειαστεί να το σηκώσεις από τη λαβή τίγκα φορτωμένο και το κάνεις ατσούμπαλα, πάει διαλύθηκες, τους τίναξες τους δίσκους στον αέρα.

Δημοσ.
Είναι περίπου 70χ30. Αγοράστηκε από Θεσσαλονίκη, από ένα εμπορικό κάπως εκτός και έπαιζε ντέρμπι μεταξύ αυτής και μιας κίπλινγκ που γινεται καμηλοπάρδαλη. Μετά θυμήθηκα ότι έχω και ένα επίπεδο και πήρα αυτήν:

dsc02524.jpg

Την κάνω γιατί άρχισε να βρέχει και το ασύρματο πιάνει μόνο στο μπαλκόνι τελευταία. Θα επανέλθω για λεπτομέρειες -αν χρειαστεί.

πολυ καλο μου φαινεται.ειναι ισως ο,τι πρεπει..σε εχει βολεψει?εχει μαξιλαρακια/προστατευτικα στους ωμους για να μην πονανε?οχι οτι ειναι πρωτιστης σημασιας.1-2 τζιν,1-2 βερμουδες,μποξερακια,καλτσες,καμια πετσετα χορανε?:-D

Ανάλογα. Είχα πάρει ένα σετ από καρφούρ και στα 2 ταξίδια άρχισε να σκίζεται, να σπάνε τα πλαστικά, να βρωμάει μέσα κλπ. Μου τη σπάνε πάντως αφάνταστα τα σακ βουαγιάζ με ροδάκια. Αν θελήσεις να περπατήσεις λίγο πιο γρήγορα ή ο δρόμος έχει ανωμαλίες, ντελαπάρουν και σου σπάνε τα νεύρα. Ασε που αν είναι υπερβολικά φορτωμένο και κακοκατασκευασμένο δε στηρίζεται καλά ακίνητο, τουμπάρει συνέχεια κλπ. Επίσης πρέπει τα ροδάκια να έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους, να είναι στις γωνίες. Μην κάνεις το λάθος και πάρεις με ροδάκια τσίμα τσίμα στο κέντρο, θα ντελαπάρει συνέχεια και θα συγχίζεσαι. Γενικά μπλιάχ, αρρωσταίνω με αυτά. Το αποκορύφωμα ήταν όταν πήγα να κατεβάσω ένα (καρφούρ) από τα σκαλιά του μετρό στο μεταξουργείο: πάω να το σηκώσω και μου μένει το χερούλι στο χέρι, νευριάζω και του τραβάω μια κλωτσιά και κατέβηκε όλα τα σκαλιά. Σταδιάλα. Ενώ με το ορειβατικό πλάτης είσαι κύριος του εαυτού σου, ανάλογα την αντοχή σου. Εγώ ένα 60λιτρο Polo που έχω το κουβαλάω άνετα, και σε ανηφοριές κλπ. Βέβαια έχω και μέση βουβαλίσια και πόδια δεινόσαυρου, αλλά δεν παίζει ρόλο, έχω δει και κοπελίτσες χλεμπονιάρες με πόδια σαν τα μουστάκια του καλαμαριού να κουβαλάνε τριπλάσια από δαύτες. Βασικά, αν είναι καλής ποιότητας, συνήθως είναι ξεκούραστα και έχουν ανατομική πλάτη και λουριά έτσι ώστε το βάρος να κατανέμεται ισομερώς και να πέφτει στα πόδια σου και όχι στη μέση και στη ραχοκοκαλιά. Ενώ τα άλλα με τα ροδάκια, 1-2 φορές να χρειαστεί να το σηκώσεις από τη λαβή τίγκα φορτωμένο και το κάνεις ατσούμπαλα, πάει διαλύθηκες, τους τίναξες τους δίσκους στον αέρα.

χαχαχα!φιλε ρισπεκτ!!:lol::lol:B)

εγραψες ακριβως τους φοβους μου για τα ροδακια..σκεφτομαι οτι θα πρεπει να την σηκωνω στα σκαλια και οτι θα ντελαπαρει.

+1 για το κλωτσιδι!:P

Δημοσ.
πολυ καλο μου φαινεται.ειναι ισως ο,τι πρεπει..σε εχει βολεψει?εχει μαξιλαρακια/προστατευτικα στους ωμους για να μην πονανε?οχι οτι ειναι πρωτιστης σημασιας.1-2 τζιν,1-2 βερμουδες,μποξερακια,καλτσες,καμια πετσετα χορανε?:-D

Τη συγκεκριμένη την έχω και εγώ. Έχει μπει πολλές φορές στο αεροπλάνο και ακόμα καλά κρατάει (πράγμα περίεργο για την μεταχείριση που έχουν οι βαλίτσες στα αεροδρόμια). Το μέγεθός της είναι υπέρ αρκετό για αυτά που θέλεις αλλά τουλάχιστον η δική μου δεν έχει τιράντες για πλάτη.

Δημοσ.
Τη συγκεκριμένη την έχω και εγώ. Έχει μπει πολλές φορές στο αεροπλάνο και ακόμα καλά κρατάει (πράγμα περίεργο για την μεταχείριση που έχουν οι βαλίτσες στα αεροδρόμια). Το μέγεθός της είναι υπέρ αρκετό για αυτά που θέλεις αλλά τουλάχιστον η δική μου δεν έχει τιράντες για πλάτη.

κατσε μισο γτ το χασα...και πως την κουβαλας?εχει ροδακια?νομιζα οτι η συγκεκριμενη ειναι για τον ωμο.

Δημοσ.
κατσε μισο γτ το χασα...και πως την κουβαλας?εχει ροδακια?νομιζα οτι η συγκεκριμενη ειναι για τον ωμο.

Έχει 2 πολύ γερά ροδάκια ακίνητα (σχετικά χωμένα) στο κάτω-πίσω μέρος. Έχει λαβή πάνω και πλάγια, όπως φαίνεται από τη photo της garnele και και στο πάνω πίσω μέρος σηκώνεται και σιδερένια λαβή για να την μεταφέρεις συρόμενη. Εμένα με έχει βολέψει πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...