Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Σκληρό WD ΚΑΙ Flashάκι 16gb crosair

sotirisgate7s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χτες πήρα ένα σκληρό δίσκο wd my book 500GB με σύνδεση usb.Έχω τα windows vista εγκατεστημένα στον υπολογιστή μου!Μόλις επικολλώ ένα αρχείο ξεκινάει με 14mb/s.Μετά από λίγο πέφτει στα 1.38mb/s.'Ελεος τέτοια ταχύτητα και μια μέρα να περάσει τα αρχεία!

Μετά κοιτάω μέσα στις οδηγίες και μου λέει πως:

Αυτή η συσκευή WD έχει διαμορφωθεί εκ των προτέρων ως μεμονωμένος διαμερισμός

FAT32 για συμβατότητα με όλα τα ενημερωμένα λειτουργικά συστήματα Windows και

Macintosh. Το σύστημα αρχείων FAT32 έχει μέγιστο μέγεθος ξεχωριστού αρχείου 4 GB.

Αυτή η συσκευή WD δεν μπορεί να δημιουργεί διαμερίσματα μεγαλύτερα από 32 GB στα

Windows 2000/XP. Οι χρήστες των Windows 2000 και XP μπορούν να υπερβούν αυτούς

τους περιορισμούς μεγέθους αρχείου με επαναδιαμόρφωση της μονάδας δίσκου σε

NTFS χρησιμοποιώντας τη βοηθητική εφαρμογή "Διαχείριση δίσκου". Ανατρέξτε στην

Answer ID 1287 στην τοποθεσία support.wdc.com και στα άρθρα ID 314463 και 184006

στην τοποθεσία support.microsoft.com για περαιτέρω λεπτομέρειες. Έλεος πάλι δε μορώ να περάσω τίποτα πάνω από 4 gb πως γίνεται να το φτιάξω παρακαλώ θέλω αναλυτικές οδηγίες .

Επίσης διαθέτω και ένα flashάκι 16gb crosair ούτε σε αυτό μπορώ να περάσω πάνω από 4gb αρχείο και σερνεται με την ίδια ταχύτητα που σερνεται ο σκληρός:shock::shock: παρακαλώ help και θέλω αναλυτικές οδηγίες αν ξερετε το πρόβλημα

Δημοσ.

πολυ απλα μετατρεπεις το συστημα αρχειων τους σε NTFS. Υπαρχει επισης η εναλλακτικη του exFAT (νεου format) που φτιαχτηκε με γνωμονα τα flash drives που μπορει ομως να εχεις προβλημα σε μη ενημερωμενες εγκαταστασεις XP. Να μην αναγνωριζουν το format οπως επισης και σε διανομες Linux

Το manual που παρεθεσες σου δινει αναλυτικοτατες οδηγιες. Αν ψαξεις εκει που λεει θα βρεις αρθρα κατατοπιστικοτατα, οπως επισης και με μια απλη αναζητηση εδω στο insomnia θεμα το οποιο εχει συζητηθει πολλακις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...