arxaggelos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, θα παώ σε ένα συνέδριο την άλλη εβδομάδα στην Σουηδία και η κοπέλα μου δεν θα έρθει. Συνήθως παίρνω το λαπτοπ, αλλά θέλω να πάρω και τη φωτογραφική μηχανή, και δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω κανένα από τα δύο τις αποσκευές, άρα πρέπει να έρθει το ένα από τα δύο μόνο. Είπα να πάρω μόνο τη μηχανή, γιατί θα πάω και Κοπεγχάγη, και την παρουσιάσή μου μόνο σε φλασάκι, αλλά φοβάμαι μην σκυλοβαρεθώ και θελήσω να αξιοποιήσω το WiFi του ξενοδοχείου. Οπότε σκέφτηκα αν μπορώ να βρώ κανένα μικροσκοπικό netbook της απολύτου ξεφτίλας, ίσα ίσα να κάνω τη δουλειά μου (αν δεν έχω πάρει κινητό με WiFi ως τότε!!), και τη μηχανή χειραποσκευή. Καμιια ιδέα??????
pagman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μπορείς να βάλεις και τις δύο συσκευές στην ίδια τσάντα και να τις μεταφέρεις σαν χειραποσκευή, αλλά Ακόμη κι αν έχεις 2 τσάντες δε νομίζω να υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα να τις πάρεις μαζί σου σαν χειραποσκευές.
Land_Of_Banania Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δεν δανείζεσαι από κανένα φίλο σου? Στην τελική δώστου και κάτι να βγει ένα βράδυ που θα βαριέται που δε θα έχει το netbook του
koprodogis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι να παρεις ενα μεταχειρισμενο. Απο αυτα που λες δε φαινεται να το υπολογιζες να παρεις ενα. Με κανενα 150αρι παιρνεις καποιο 9αρι
arxaggelos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά Μπορείς να βάλεις και τις δύο συσκευές στην ίδια τσάντα και να τις μεταφέρεις σαν χειραποσκευή, αλλά Ακόμη κι αν έχεις 2 τσάντες δε νομίζω να υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα να τις πάρεις μαζί σου σαν χειραποσκευές. Δεν χωράνε, με τίποτε...η μηχανή είναι DSLR με την προίκα της... Δεν δανείζεσαι από κανένα φίλο σου? Στην τελική δώστου και κάτι να βγει ένα βράδυ που θα βαριέται που δε θα έχει το netbook του Το σκέφτηκα, δεν έχει κανένας. Bummer! Νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι να παρεις ενα μεταχειρισμενο.Απο αυτα που λες δε φαινεται να το υπολογιζες να παρεις ενα. Με κανενα 150αρι παιρνεις καποιο 9αρι Δεν είμαι ούτε για τόσα, και δεν ήταν στο σχέδιο να πάρω τώρα...είχα στο μυαλό μου κανένα 7άρι με λιγότερα από 100, αλλά μάλλον άκυρο θα φάω. Εκτός αν προλάβω να πάρω το Nokia 5800 (που είναι στα προσεχώς) και έχει νετ, και μπορεί να ανοίξει αρχεία Office. Αλλά μάλλον ούτε αυτό θα προλάβω να το πάρω.
gs20309 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ανάλογα με την αεροπορική εταιρία μπορείς να μεταφέρεις στην καμπίνα από 5 - 8 κιλά αν θυμάμαι καλά.. σαν πόσο πια να ζυγίζει η έρμη η κάμερα κ το λάπτοπ.. με ένα σακίδιο πλάτης δε βολεύεσαι?.. μαλλον ψήνεσαι για αγορά netbook κ το φέρνεις απ έξω απ έξω...
linuxovios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 1) Μπορείς άνετα να έχεις και τα δυο χειραποσκευή. Στο τελευταίο μου ταξίδι στο Ταλίν (έχοντας DSLR + laptop), άλλαξα δυο εταιρείες στις πτήσεις μου και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα (άσε που το laptop στη βαλίτσα ανάμεσα στα ρούχα δεν τραβάει κανένα ζόρι, όση κακομεταχείριση και να δεχτεί η βαλίτσα) 2) Netbook στα λεφτά που ζητάς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή (αν υπήρχε, θα το είχαμε όλοι). Από Οκτώβριο όμως θα γεμίσει η αγορά από netbooks @ 120-150 euro με ARM cpu 3) Δεν ψάχνεις μήπως μπορείς να βρεις πουθενά το OLPC Δεν ξέρω αν βγήκαν στον εμπόριο...
arxaggelos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 @ gs20309 busted... Βασικά αυτό είναι το πρόβλημα, ότι θα πάρω netbook κάποια στιγμή αλλά σίγουρα όχι τώρα, οπότε αν κάποιος ήθελε να ξεφορτωθεί το δικό του για ένα ξεροκόμαμτο δεν θα με χαλούσε. @linuxovios ο σκοπός είναι να μην κουβαλάω όλο το βιός μου...όσο για το OLPC δεν νομίζω ότι έχει κυκλοφορήσει. Θα έχω υπόψη μου όμως αυτό που είπες για τον Οκτώβρη γιατί οι ιστορικοί κάπου τότε τοποθετούν την αγορά netbook. thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.