atriant62 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εχω σκληρό IDE 61 Gb και δεν αναγνωρίζεται απο το ΒΙΟS. κατα συνέπεια δεν μπορώ να το κάνω FORMAT. Έχει κάποιος κάποια ίδέα, Ευχαριστώ
p_under Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 το ιδιο ειχαμε κ εμεις χθες το βραδυ με ενα laptop turbo-x .
Vasilis_20 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Καλησπερα,παιδια μαλλον ειναι ρυθμιση στα BIOS αλλαξε τα σε IDE...
alex89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Καλησπερα,παιδια μαλλον ειναι ρυθμιση στα BIOS αλλαξε τα σε IDE... Πως να αλλάξει σε ide ένα σκληρό που είναι ήδη ide Απότομα σταμάτησε να σου αναγνωρίζει το σκληρό ή μήπως έβαλες και κανένα οπτικό ή άλλον σκληρό; Δοκίμασε επίσης να κάνεις bios reset
vasilis450 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 καλησπερα εχω και εγω καποιο προβλημα με τον εξωτερικο δισκο ειναι sitecom md-233 usb 2.0 το προβλημα μαλλον προηλθε απο διακοπη ρευματος που ειχε προχτες αλλα ενω εχει ρευμα κανονικα , τον συνδεω σε ολες τις usb κανει τον χαρακτηριστικο ηχω το pc οτι κατι συνδεθικε και ενω επρεπε να κανει αυτοματα την αναγνωριση οπως εκανε συνεχεια κανει παλι τον χαρακτηριστικο ηχω και δεν γινετε τιποτα υπαρχει καποιος τροπος να τον κανο να δουλεψει ? και αν υπαρχει να μου τον πειτε αναλυτικα ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:52 ---------- καποιες σκοτεινες δυναμεις των pc θελουν να με τρελανουν εδω και 2-3 μερες ειχα το προβλημα που εγραψα πιο πανω και δεν γινονταν τιποτα αλλαζα τις usb εβαζα εβγαζα τα καλωδια εριχνα μπουνιες στον δισκο και δεν γινονταν τιποτα πριν λιγο που ειπα να καθαρισω λιγο το τι γινετε κατω απο το γραφειο του pc και καθαρισα και τον εξωτερικο που ειχε το προβλημα............. μολις τον ξανασυνδεσα δουλεψε κανονικα !!!!!!!!!!!!!!! Τελικα οι ζεστες-ηλιος πειραζουν και τα pc !!! Υ.Γ. Μην με ρωτατε τι μαρκα ηταν το vitex που καθαρισα τον δισκο , δεν ξερω , ελαφρος μεταχειρισμενο ηταν και δεν θυμαμαι την μαρκα
kostas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 σε μερικες περιπτωσεις , που τα κανουμαι ολα και δεν θελει να δουλεψει , οπως τουλαχιστον δουλευε πριν , χρειαζετε να αφηνουμαι τον Η/Υ,σβηστο για κανα 5λεπτο-10λεπτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.