Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση

saxtou junior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα καλο pc μεχρι 1200ευρω με κατα προτιμηση να εχει 1gb καρτα γραφικων και επεξεργαστη παρα μα παρα πολυ καλο να συμπεριλαβαλεται και κουτι δηλαδη ενα καινουργιο κουτι τον θελω 92τοισ εκατο για παιχνιδια να καντεται μια λιστα εχω εναν φιλο σε ενα μαγαζι να του την παω να μου την κανει !!!!για να μην αρχισετε της ερωτησεις επειδη θα παρω λαπτοπ σε 1,5εβδομαδα και νομιζεται οτι θα παρω και pc τωρα θα παρω σε κανενα 4μηνες

Δημοσ.
ενα καλο pc μεχρι 1200ευρω με κατα προτιμηση να εχει 1gb καρτα γραφικων και επεξεργαστη παρα μα παρα πολυ καλο να συμπεριλαβαλεται και κουτι δηλαδη ενα καινουργιο κουτι τον θελω 92τοισ εκατο για παιχνιδια να καντεται μια λιστα εχω εναν φιλο σε ενα μαγαζι να του την παω να μου την κανει !!!!για να μην αρχισετε της ερωτησεις επειδη θα παρω λαπτοπ σε 1,5εβδομαδα και νομιζεται οτι θα παρω και pc τωρα θα παρω σε κανενα 4μηνες

Κατσε ενα λεπτο σε παρακαλω πολυ και καθαρογραψε το κειμενο..........ελεος..

Δημοσ.
mia χαρα ειναι το κειμενο

Ενα καλο pc μεχρι 1200ευρω με κατα προτιμηση να εχει 1gb καρτα γραφικωνπεξεργαστη παρα μα παρα πολυ καλοα συμπεριλαβετε και κουτι,δηλαδη ενα καινουργιο κουτιον θελω 92% για παιχνιδιαα κανετε μια λιστα γιατι εχω εναν φιλο σε ενα μαγαζι να του την παω,να μου την κανει !!!!Για να μην αρχισετε τις ερωτησεις επειδη θα παρω λαπτοπ σε μια μιση εβδομαδα και νομιζετε οτι θα παρω και pc τωρα θα παρω σε κανενα 4μηνες(?????)

Μια χαρα ειναι;

Δημοσ.

Σε κανα 4μήνες τότε άνοιξε το θέμα..Μέχρι τότε θα έχουν βγεί καλύτερα πράγματα

Δημοσ.
Σε κανα 4μήνες τότε άνοιξε το θέμα..Μέχρι τότε θα έχουν βγεί καλύτερα πράγματα

Εαν εννοει αυτο...:lol:

Ακριβως,αυτο που ειπε ο Νικος...διοτι θα εχουν αλλαξει κατα πολυ οι τιμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...