Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή των mail από το hotmail (thunderbird) Σ.Ο.Σ.

vardaloupas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά sos, χθες εγκατέστησα τον thunderbird στο linux και ξαφνικά ενώ κατέβασε όλα τα e-mail μου τοπικά λόγο pop3 χωρίς να έχω τσεκάρει καμία ρίθμυση μου διέγραψε όλα τα e-mail μου από το web e-mail το hotmail. Συγχρόνως δουλεύω και τον client της microsoft για e-mail εδώ και καιρό και δεν υπήρξε το πρόβλημα αυτό. Καμία σκέψη τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κάνω, είναι πολλά τα e-mail και πολύ παλιά και τα χρειάζομαι.

Επίσης για να σώσω όλα τα e-mail μου από τον thunderbird πως γίνεται καμία συμβουλή?

Δημοσ.
κατέβασε όλα τα e-mail μου τοπικά λόγο pop3 χωρίς να έχω τσεκάρει καμία ρίθμυση μου διέγραψε όλα τα e-mail μου από το web e-mail το hotmail...Καμία σκέψη τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κάνω

Διάβασε το άρθρο Thunderbird 2 HOWTO στο Ιnsomnia Wiki, στην παράγραφο «Αρχικές ρυθμίσεις» (προς το τέλος της) υπάρχει απάντηση στο ερώτημά σου.

Επίσης για να σώσω όλα τα e-mail μου από τον thunderbird πως γίνεται καμία συμβουλή?

Ομοίως, παράγραφος «Backup & restore»...

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντιση

Τελικά τα e-mail για κάποιον περίεργο λόγο ήταν στα “σκουπίδια” και τα επανέφερα με την μετακίνηση , 219 σελίδες......

Το βοήθημα που μου έστειλες είναι πολύ καλό και βρήκα μια ρύθμιση που μόνο στο hotmail δεν ήταν αυτόματα επιλεγμένη, στο gmail όλα καλά, περίεργο.

Έχω και άλλες απορίες τις οποίες πλέον θα τις παραθέσω στην συζήτηση του βοηθήματος.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελικά το έχω κάνει συνήθεια και σε κάθε καινούρια έκδοση να την πατάω...

Υπάρχει τρόπος να επιστρέψω τα e-mails μου από τον thunderbird 3 στο Hotmail.... ?

Δημοσ.
τελικά το έχω κάνει συνήθεια και σε κάθε καινούρια έκδοση να την πατάω...

Υπάρχει τρόπος να επιστρέψω τα e-mails μου από τον thunderbird 3 στο Hotmail.... ?

Το δις εξαμαρτείν...

Στο #3 έγραψες μια λύση. Τώρα δεν "παίζει";

Δημοσ.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η λύση που προτείνει ο parsifal -το χειροκίνητο FW φαντάζομαι δεν παίζει :P

Υ.Γ. Ωραίο nickname =D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...