Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση του παλιού μου P4. Τι να κοιτάξω;

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά είναι αυτό που έφτιαξες τώρα αλλά τροφοδοτικό είναι πολύ overkill...To enermax525 και πολύ είναι κιόλας...Αλλά κατά τα άλλα κυριλέ είσαι..

Και η κάρτα too much είναι αν δεν παίξεις παιχνίδια..

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ένα ποιοτικότερο κουτάκι(Lian Li) και πέσε σε τροφοδοτικό...

Όπως και σε κάρτα γραφικών..Πάρε αυτή ή το πολύ πολύ αυτή..Αν είναι να δώσεις 180€ για 4870...βάζεις με 10€ παραπάνω 4890 ή gtx275 που είναι μέρα με τη νύχτα..και μιλάμε για κάρτες για απαιτητικούς gamers..Εσύ από ότι λές απέχεις πολύ από το απαιτητικό gaming.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους, τον παρηγγειλα(με τις προτασεις του Νικου, πηρα το κουτι το Lian Li και πηγα απο την Sapphire 1g στην sapphire 512MB και το τροφοδοτικο 525w)

Δημοσ.

A και μια ερωτησουλα ρε σεις επειδη κολλησα. Το ποσο καλα καλα θα παιζει μια ταινια σε εναν υπολογιστη-οχι απο τον δισκο-εξαρταται σιγουρα απο την κ.γραφικων και απο τον επεξεργαστή ή την ram

Εχει κρασαρει ο εγκεφαλος αυτη την στιγμη και εχω χαζεψει

Δημοσ.
αν εχει κρασαρει παιζει ρολο οτιδηποτε...

για ταινιες fullhd παιζει και ο cpu:-)

Xαχα, ο δικος μου εγκεφαλος εννοουσα κρασαρε. Ενας θειος εχει ενα pc για την κορη του που επειδη ειναι μικρουλα το πιο απαιτητικο ειναι να παιζει καμια ταινια, ίσως και hd και ρωταγε τι να κοιταξει να εχει καλο ο υπολογιστης για να μην εχει προβλημα στην αναπαραγωγη ταινιων και κολλησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...