cthulhucarbide Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Φθηνά και μπαταρίας μην το σκεφτείς καν
kanesaxo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Λες? Δε θα κάνουν καμμια σοβαρή δουλειά. Σωλήνες pvc θα κόβουν.
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Οι καλές μπαταρίες είναι όντως πολύ ακριβές αλλά με τις φτηνές δεν θα κάνεις δουλειά. Θα δουλεύουν για λίγα λεπτά και μετά θα τα φτήνουν σταδιακά. Υπόψην πως το πρόβλημα είναι οι μπαταρίες. Σαν σκέτο σώμα το εργαλείο είναι οκ ακόμα και φτηνό. Αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν θυμάμαι να έχω δει ούτε σπαθοσέγα ούτε τροχό στις φτηνές μάρκες, οπότε μάλλον βγαίνεις από το δίλημμα
kanesaxo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Εχω βρει τροχο μονο σωμα με 100-120€ και σπαθοσεγα με τα ίδια περίπου. Σκετα τελείως ομως. Ποσο διαολο να εχουν οι μπαταρίες...! Αν έπαιρνα μια γεννήτρια μικρή για να να δουλεύει για λιγο ενα ηλεκτρικό εργαλειο θα ταν καλύτερα? Πχ http://www.kouretas.gr/product_info.php?products_id=2452 Ειναι μεν μικρή αλλα αντέχει να σηκωσει ενα τροχακι η μια σπαθοσεγα σωστα? Οχι ταυτόχρονα φυσικά και οχι για πολλη ωρα παρα μόνο για κάποια λεπτά.
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Εχω βρει τροχο μονο σωμα με 100-120€ και σπαθοσεγα με τα ίδια περίπου. Σκετα τελείως ομως. Ποσο διαολο να εχουν οι μπαταρίες...! Σχεδόν τα διπλά θα σου βγει. Δεν αξίζει να πάρεις σκέτα. Όσον αφορά την γεννήτρια είναι πολύ οριακά. Λίγο να ζοριστεί παραπάνω το εργαλείο ή να ζεσταθεί, θα τραβήξει παραπάνω ρεύμα και θα πάθει μπλακ άουτ. Και από ποιότητα δεν ξέρω τι λέει. Your choice.
kanesaxo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Κοίταξε πως εχει το πραγμα. Στη περίπτωση με μπαταρία μιλάμε για κοντα 800€ για τροχακι και σπαθοσεγα. Στη περίπτωση ηλεκτρικών με γεννήτρια είμαστε στα 500 πανω κατω. Αμφότερα τα ρεύματος ειναι 710W οπότε θεωρώ πως αρκεί η μικρή γεννήτρια... Θα ρωτήσω όμως σε κανα κατάστημα
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 τροχός 710 βατ μπορεί να τραβήξει και τα διπλάσια κατά την εκκίνηση. Η σπαθόσεγα δεν νομίζω τόσο πολύ, αλλά γενικά ότι έχει μοτέρ χρειάζεται πολύ περισσότερα βατ στην εκκίνηση. Η boss έχει βγάλει τελευταία κάτι τροχούς, "αργής εκκίνησης" ή κάπως έτσι τους λέει, που λόγω ακριβώς της αργής εκκίνησης δεν τραβάνε τόσο πολύ περισσότερο στην αρχή... Οπότε ίσως χρειάζεσαι μεγαλύτερη γεννήτρια. Πάντως 2 ώρες την ημέρα είναι πολλές νομίζω για οποιαδήποτε μπαταρία...
kanesaxo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Γνωρίζει κάποιος εξειδικευμένο κατάστημα ώστε να πάρω ορθές πληροφορίες; Για να μην πετάξω τα χρήματα μου στη γεννήτρια...
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 στο etools.gr είναι εξυπηρετικοί, και ως τώρα μου κάνουν και για καλά διαβασμένοι, πάρε ένα τηλέφωνο αν θες.
gdriver Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ξέρει κανείς τίποτα καλές και αξιοπιστές μύτε τρυπανιού για μέταλλα. έχω πάρει αρκετά αλλά δε μπορούν αυτά που έχω να τρυπήσουν μέταλλο . τελευταία εμπειρία , από την τριβή έλιωσε η μύτη και έγινε ένα με το μέταλλο που προσπαθούσα να τρυπήσω. κάτι καλό και πάρα πολύ ''διεισδυτικό'' ;
alex_000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν μετά από 4 ώρεσ συνεχούς βιδώματος με το χέρι , κάτι έπιπλα από ΙΚΕΑ , αναρωτήθηκα σαν άντρας γιατί δεν έχω και το ανάλογο εργαλέιο. Δηλαδή πρέπει να φτάσει το 2040 για να αποφασίσω να πάρω ένα επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι? Τζάμπα πάνε τα squat και τα deadlift , ξεφτίλα
leftermann Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ξέρει κανείς τίποτα καλές και αξιοπιστές μύτε τρυπανιού για μέταλλα. έχω πάρει αρκετά αλλά δε μπορούν αυτά που έχω να τρυπήσουν μέταλλο . τελευταία εμπειρία , από την τριβή έλιωσε η μύτη και έγινε ένα με το μέταλλο που προσπαθούσα να τρυπήσω. κάτι καλό και πάρα πολύ ''διεισδυτικό'' ; τρυπάνια hss-co (κοβαλτίου). Πχ.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ξέρει κανείς τίποτα καλές και αξιοπιστές μύτε τρυπανιού για μέταλλα. έχω πάρει αρκετά αλλά δε μπορούν αυτά που έχω να τρυπήσουν μέταλλο . τελευταία εμπειρία , από την τριβή έλιωσε η μύτη και έγινε ένα με το μέταλλο που προσπαθούσα να τρυπήσω. κάτι καλό και πάρα πολύ ''διεισδυτικό'' ; Πως τα κατάφερες; Πρέπει να ήταν τέρμα μούφα το τρυπάνι και επίσης παρότι δεν έκοβε επέμεινες και του άλλαξες τον αδόξαστο. Το σίδερο τρυπιέται και με απλό hss απλώς μετά από μερικές τρύπες θα τα φτύσει γρήγορα. Τα καλύτερα τρυπάνια για σίδερο είναι τα κοβαλτίου όπως είπε και ο απο πάνω αλλά είναι ακριβά, και άμα τα πας βιαστηκά μπορεί και να κολλήσουν. Μια καλή λύση είναι τα HSS G κόβουν άνετα το σίδερο και είναι και νορμάλ από τιμή. Κατά την γνώμη μου βρες μια κασετίνα(μεταλλικές είναι) με νούμερα από το 1 έως το 10 να ξενοιάσεις. Δεν θα κάνει πολύ. Εκτός αν θέλεις 2-3 συγκεκριμένα νούμερα οπότε παίρνεις κοβαλτίου. Επίσης πάρα πολύ σημαντικό που δεν εφαρμόζει κανένας είναι η ψύξη και η λύπανση για όταν κάνουμε τρύπες λίγο πιο βαθιά. Μετά από 3-4 χιλιοστά το τρυπάνι ζεσταίνεται και αρχίσει να μην κόβει καλά ή και καθόλου. Εκεί χρειάζεται μια μικρή ποσότητα λαδιού μέσα στην τρύπα και μετά θα κόψει σαν βούτυρο το υπόλοιπο. Εδάλλως θα χαλάσει το τρυπάνι. Όλα τα λάδια κάνουν, από wd40 μέχρι καμμένο μηχανής
AfterForever Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Και εγώ θέλω ένα εργαλείο γενικής χρήσης. Ένα μπλακεντέκερ που λέμε. Και κανένα βίδωμα και κανένα τρύπημα. Απλά πράγματα στο σπίτι.Μα ένα ράφι, μα μια κρεμάστρα, μα να τρυπήσουμε κανένα ξύλο να περάσουμε καμιά βίδα ή κανένα καλώδιο. Ένας φίλος ηλεκτρολόγος είχε ένα μπλακεντέκερ €70 πριν κάτι χρόνια. Μου λέει να κοιτάς πάνω από 14βολτ. Ανάμεσα σε αυτό: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001T0HETK/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001T0HETU/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE και σε αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=TLS.050503 Το + που βλέπω σε αυτό το e-shop είναι ότι έχει και ηλεκτρικό κατσαβιδάκι μέσα. Το άλλο είναι η φίρμα (υποθέτω). Καμία άλλη πρόταση αναλόγων (μόνο προς τα κάτω) προϊόντων; Ευχαριστώ.
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Το πρώτο δεν έχει μπαταρία λιθίου οπότε το ξεχνάς. Το einhel δεν λέει οπότε μάλλον δεν έχει. Άμα δεν έχει το ξεχνάς και αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα