Προς το περιεχόμενο

Κολλάει το Youtube

electroasd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εδω και αρκετο καιρο , το youtube μου κολαει. Δηλαδη , ενω παιζει το βιντεο ο ηχος παιζει κανονικα και η εικονα σταματαει για 1-2 δευτερολεπτα. Αυτο το κανει ειτε το παιζω κανονικα , ειτε με HD. Το θεμα ειναι οτι μου το κανει στο σπιτι μου , μου το κανει στην δουλεια μου. Το ιδιο κανει και σε 2 φιλους που τους ρωτησα κατα τυχη , ο ενας στην Πατρα , ο αλλος στην Καλαματα. Ηθελα να δω μηπως φταιει ο ISP.

Χρησιμοποιω firefox και εχω εγκαταστησει την τελευταια εκδοση του flash player.Αλλα και ΙΕ που δοκιμασα , τα ιδια εκανε.....

Δημοσ.

Νομίζω είναι θέμα flash player, και εμένα μου το κάνει μερικές φορές.

Παλιότερα (πριν βάλεις τον καινουργιο flash) δεν στο έκανε έτσι?

Δημοσ.
Νομίζω είναι θέμα flash player, και εμένα μου το κάνει μερικές φορές.

Παλιότερα (πριν βάλεις τον καινουργιο flash) δεν στο έκανε έτσι?

Σωστα φιλε μου , δεν το εκανε.... Τωρα τι κανουμε???

Δημοσ.

και εμενα μου κανει κατι περιεργα... δηλαδη ασ πουμε μολισ πατισω HD μου τα βγαζει ολλα πρασσινα.. η οταν βαζω fullscreen η μπαρα κατω ειναι τεραστια..(δεσ εικονα... )

post-108960-12906301045_thumb.jpg

Δημοσ.

Για την μπάρα έχουν κάνει αλλαγές,αν δεν έχεις το ποντίκι επάνω θα δείς ότι εξαφανίζετε...

Τώρα για το πράσινο που λές πάλι κολλήματα τους flash μου θυμίζει...

Δημοσ.

Και σε εμένα εδώ και λίγες μέρες κάθε 2 λεπτά κολλάει για 2 δευτερόλεπτα η εικόνα. Μάλλον θα κάνουν αλλαγές και θα είναι παροδικό. Έχω δοκιμάσει και με τους δύο flash players...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια ! Το προβλημα με το youtube το εχω και εγω.... Με το ζορι να τρεξει ενα video και μου εχει βγαλει την πιστη.... Το θεμα ειναι πως εχω 24ρα συνδεση και ποιανει 13-14... Hellas Online εχω αλλα δεν ξερω τι να κανω... Ψαχνω για καμια λυση αλλα τπτ...Αλαξα και το flash player ! ειχα το καινουργιο και ξαναπερασα το παλιο αλλα που να φορτωσει το video τπτ ! πολυ ζορι ! :@ :@ :@

Δημοσ.

Παιδια ? Βρηκα λυση.... Εκανα εγκατασταση το google chrome ! Τα video sto youtube τα τρεχει πολυ γρηγορα και το facebook μου κολλαει λιγοτερο απο πριν.... Δωκιμαστε το και πειτε μου !

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...