sixlibixlis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδιά!!! Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ για σερφάρισμα στο διαδύκτιο το Mozilla firefox portable!!! Απ΄ τις αρχές αυτού του μήνα όταν κάνω διπλό κλικ για να εκτελέσω το πρόγραμμα αυτό φορτώνει (εννοώ ότι αν κάνω ctr-alt-del φαίνεται ότι τρέχει) άλλα στην οθόνη μου δεν βλέπω πουθενά το πρόγραμμα!!! Φυσικά θα μπορούσα να κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα κατεβάζοντας το απ΄ το site, αλλά για δικούς μου λόγους θέλω το portable!!! Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορώ να το λύσω??? Ευχαριστω!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Να υποθεσω πως δεν μιλαμε για δικο σου υπολογιστη και πως οι αφιλοτιμοι δεν εχουν βαλει ενα firefox ε?Αν ισχυει το παραπανω,μηπως παιζει τιποτα με τα policies των windows?(..δεν εχω ιδεα αν ειναι εφικτο κατι τετοιο με τα policies,ιδεες ριχνω). Δοκιμασε το παρακατω μηπως και καταφερεις να δεις το window.Κατεβασε τον process explorer, ανοιξε τον και στον firefox κανε δεξι κλικ και bring to front οπως εχω στο pic.
jimmysnn_17 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ξανά κατέβασε το αλλά πριν το τρέξεις κανε μετονομασία. λίγο χαζό μεν αλλά στο πανεπιστήμιο μου έχουν κλειδώσει και καλά μερικά προγράμματα όπως το torrent αλλά με αυτό το τρόπο τρέχει κανονικότατα!!! (για portable προγράμματα αναφέρομαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.