Προς το περιεχόμενο

αργει πολυ ο υπολογιστης μου με προγραμμα για βιντεο

ados

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω πως κανω σε σωστο σημειο το post μου,αν οχι συγνωμη και διορθωστε με

Λοιπον,εχω εναν υπολογιστη που εχει επανω

vista 32bit

επεξεργαστη δυπυρινο στα 2.5ghz

2 gigabyte ram

και σκληρο 230 gigabyte

το προβλημα μου ειναι πως εχω το προγραμμα pinnacle studio ultimate 12.1

που ειναι για επεξεργασια βιντεο.δουλευω αρχεια mov.(high definision 1440χ1080) και οταν του βαζω να κανει μια εργασια αργει πολυ,δηλαδη εαν του βαλω να κανει ενα εφε σε ενα αρχειο που ειναι 10 δεπτερολεπτα μου το εχει ετοιμο σε 5 λεπτα (ελεος) τι πρεπει να κανω για να δουλευω κανονικα?πρεπει να αλλαξω τιποτα?

οποιος γνωριζει και μπορει ας βοηθησει παρακαλω...

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

φιλε μου οπως λεει και ο esata αν εχεις κανενα cpu της σειρας 4,5,6,η ακομα και 7 θα πρεπει να ξερεις οτι δεν θα κανει και θαυματα σε περιπτωσεις οπως η δικια σου που οι απετησεις μεγαλωνουν!αυτο που μπορεις να κανεις αρχικα ειναι να κλοκαρεις τον επεξεργαστη σου στα 3-3,2!αυτο θα βοηθησει λιγο!αλλα απο κει και περα αν θες παραπανω πραγματα και ουσιαστικες διαφορες καλο θα ηταν να κοιταξεις για ενα αλλο cpu εφοσον το δεχετε και το mobo σου!ενας τετραπυρινος θα εχει αρκετα μεγαλες διαφορες...ειδικα αν προκειτε για τα μοντελα q9xxx!

Δημοσ.

ευχαριστω για την αμεση σου απαντηση.ναι αυτον εχω,τι μπορω να κανω τωρα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:52 ----------

φιλε μου οπως λεει και ο esata αν εχεις κανενα cpu της σειρας 4,5,6,η ακομα και 7 θα πρεπει να ξερεις οτι δεν θα κανει και θαυματα σε περιπτωσεις οπως η δικια σου που οι απετησεις μεγαλωνουν!αυτο που μπορεις να κανεις αρχικα ειναι να κλοκαρεις τον επεξεργαστη σου στα 3-3,2!αυτο θα βοηθησει λιγο!αλλα απο κει και περα αν θες παραπανω πραγματα και ουσιαστικες διαφορες καλο θα ηταν να κοιταξεις για ενα αλλο cpu εφοσον το δεχετε και το mobo σου!ενας τετραπυρινος θα εχει αρκετα μεγαλες διαφορες...ειδικα αν προκειτε για τα μοντελα q9xxx!

αυτο που μπορεις να κανεις αρχικα ειναι να κλοκαρεις τον επεξεργαστη σου στα 3-3,2!αυτο θα βοηθησει λιγο! τι ειναι αυτο και πως γινεται?νομιζω τετραπιρινο δεν δεχεται,ετσι θυμαμαι μου ειχαν πει απο εκει που το πηρα

Δημοσ.

http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-q3-2008/Cinema-4D-Release-10,835.html

αυτο θα σε βοηθησει να καταλαβεις ακριβως τι συμβαινει!οπως θα δεις σε τετοιου ειδους προγραματα οι επιδοσεις των περισσοτερων δυπιρινων δεν ειναι και οι καλητερες...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:57 ----------

χμμ τοτε θα χρειαστει αν θελεις να παρεις αλλο cpu να αλλαξεις και mobo!με 250 ευρο βρισκεις και τετραπυρινο και mobo...

Δημοσ.

απο σκληρο κι απο ram δεν θα εχω προβλημα?

εαν αλλαξω την μητρικη και τον επεξεργαστη οπως λες χανω τα αρχεια μου?

ποια προτεινεις να παρω?

σ'ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Όταν αλλάζεις μητρική πρέπει να κάνεις φορμάτ το σκληρό. Αν αλλάξεις μητρική θα μεταφέρεις τα αρχεία σου σε έναν εξωτερικό σκληρό πριν κάνεις φορμάτ. Αν είναι να αγοράσεις μητρική και επεξεργαστή, τότε καλό είναι να βάλεις και γρήγορες μνήμες (δεν ξέρω τι χωριτικότητα και ταχύτητα έχουν οι μνήμες σου). Το θέμα είναι πόσα χρήματα διαθέτεις για την αναβάθμιση.

Δημοσ.

πρωτα απ ολα κοιταξε να δεις και πες μας ποια ειναι η mobo σου για να δουμε τι επεξεργαστες δεχετε!(μηπως και γλητωσουμε κανα φραγκο απο τη mobo)!μετα σκεψου ποσα χρηματα εισαι διατεθημενος να διαθεσεις και αναλογος μπορουμε να σου προτεινουμε!

Δημοσ.

κατ αρχην σας ευχαριστω ολους!

τωρα,οι μνημες μου οπως ειπα και ποιο πανω ειναι 2γιγα η ραμ και 220γιγα ο σκληρος

ταχυτητες δεν ξερω πως μπορω να τις δω

μετα η μητρικη μου ειναι μια foxcon αλλα παραπανω δεν γνωριζω και δεν ξερω πως μπορω να μαθω(θυμαμαι πως οταν αγορασα τον υπολογιστη,ρωτησα εαν παιρνει τετραπυρινο και μου ειπαν ΟΧΙ)

Για HD Video, δεν σε σώζει τίποτα πέραν απο μια ισχυρή CPU και μια Nvidia κάρτα. δηλαδη θελω και καρτα γραφικων??? τωρα εχω επανω της μητρικης,δεν εχω βαλει καμια.

για τα λεφταπου διαθετω,250ευρω και στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ μεχρι 300ευρω.κανω τιποτα με αυτα τα χρηματα?

σας ευχαριστω και παλι,η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη!!!

Δημοσ.

Νομίζω πως περισσότερο χρειάζεσαι μία κάρτα γραφικών γιατί της μητρικής δεν είναι για τέτοιες εφαρμογές. Η εφαρμογή που δουλεύεις είναι πιο βαριά από το Photoshop;

Δημοσ.

Ελπιζω btw να το εχεις γνησιο το program γιατι μου ακουγετε καπως υπερβολικο το 5 λεπτα.

Τσεκαρε επισης μηπως εχεις φαει και κανα ιο ή κανα trojan.

Δημοσ.

οχι δεν ειναι γνησιο το προγραμμα,παιζει ρολο?επισης δεν ξερω εαν εχω ιο ή trojan επειδη δεν ξερω πως να το ψαξω,εχω μονο το eset nod 32που δουλευει κανονικα και κανει update κανονικα,αλλο τιποτα

επισης δεν ξερω εαν ειναι ποιο βαρυ απο το photoshop το προγραμα που χρισημοποιω,το pinnacle studio 12.1

Δημοσ.
οχι δεν ειναι γνησιο το προγραμμα,παιζει ρολο?επισης δεν ξερω εαν εχω ιο ή trojan επειδη δεν ξερω πως να το ψαξω,εχω μονο το eset nod 32που δουλευει κανονικα και κανει update κανονικα,αλλο τιποτα

επισης δεν ξερω εαν ειναι ποιο βαρυ απο το photoshop το προγραμα που χρισημοποιω,το pinnacle studio 12.1

Κανε πρωτα τα κλασικα περνα κανα register cleaner και κανε και ενα full scan με κανα antivirus. Δεν το ξερω το προγραμμα αλλα ποσο απαιτιτικο να ναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...