deviljin666 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Λοιπον παιδια εχω αυτα τα 2 μοντεμ ρουτερ (εχω Τρρελλαςς:devil:) και επιδη εχω ενα μικρο προβλημα συγχρονισμου του linksys με το δυκτιο της τελλας θελω να κανω ενα ωραιο bridge επιδη εχω σταθερο και λαπιτοπι. γινεται? αν ναι μπορει καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για τα ορθωγραφηκα λαθη μου....:cry:
100 010 00 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αν βαλεις το siemens σα modem με ip 192.168.1.1 στο linksys βαλε 192.168.1.2 π.χ. (προ χριστου), στο encapsulation rfc1483 ή bridge mode και dhcp mode=off
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 στο encapsulation και τιποτα να μην βαλεις δεν υπαρχει θεμα αφου ετσι και αλλιως δεν θα εχει πανω adsl.απλα ip να αλλαξει και να κλεισει τον dhcp να κλειδωσει και το ασυρματο και να τα συνδεσει μεταξυ τους με καλωδιο δικτιου.deviljin Μην βριζεις τα linksys μπροστα στον 100 000 010.κινδυνος θανατος.βλασφημεια
100 010 00 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 στο encapsulation και τιποτα να μην βαλεις δεν υπαρχει θεμα αφου ετσι και αλλιως δεν θα εχει πανω adsl.απλα ip να αλλαξει και να κλεισει τον dhcp να κλειδωσει και το ασυρματο και να τα συνδεσει μεταξυ τους με καλωδιο δικτιου.deviljin Μην βριζεις τα linksys μπροστα στον 100 000 010.κινδυνος θανατος.βλασφημεια Ο φιλος δε ρωτησε με ποσους τροπους μπορει να το κανει......... αλλα πως να το κανει bridge. Αν του γραψει ο καθενας τους 10 τροπους για να κανει ζευξη το πιθανοτερο ειναι να μπερδευτει. Βασικα εχεις σταματησει με αυτα που γραφεις να εισαι αστειος και καταντας γραφικος. By the way πιστευω να μην εισαι εσυ αυτος, αλλιως..... σε πειρανε χαμπαρι φιλε μου και θα ηθελα να πιστευω οτι τελειωνει εδω η ιστορια με τη παρτη μου αν σε ενοχλει τοσο πολυ μιας και απο οτι βλεπω δεν πολυκαταλαβαινεις , ασχετα αν σου την εχουν πει και αλλοι. Τωρα.... αν θες να το συνεχισεις, θα σε παρακαλουσα να ειρωνευεσε απο εδω και περα με την υπογραφη μου, γιατι για μενα το θεμα ληγει εδω
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ο φιλος δε ρωτησε με ποσους τροπους μπορει να το κανει......... αλλα πως να το κανει bridge. Αν του γραψει ο καθενας τους 10 τροπους για να κανει ζευξη το πιθανοτερο ειναι να μπερδευτει. Βασικα εχεις σταματησει με αυτα που γραφεις να εισαι αστειος και καταντας γραφικος. By the way πιστευω να μην εισαι εσυ αυτος, αλλιως..... σε πειρανε χαμπαρι φιλε μου και θα ηθελα να πιστευω οτι τελειωνει εδω η ιστορια με τη παρτη μου αν σε ενοχλει τοσο πολυ μιας και απο οτι βλεπω δεν πολυκαταλαβαινεις , ασχετα αν σου την εχουν πει και αλλοι. Τωρα.... αν θες να το συνεχισεις, θα σε παρακαλουσα να ειρωνευεσε απο εδω και περα με την υπογραφη μου, γιατι για μενα το θεμα ληγει εδω θα σε απογοητευεσω αλλα δεν γραφω στο adslgr και β.και εκει ειμαι με το username poulinos.οσω για τον φιλο απο πανω ακριβως αυτο τ0υ εγραψα και εγω.οτι δεν υπαρχει λογος να μπει στον κοπο να πειραξει κατι στα pppoa/pppoe vc/llc rfc1483 οτι δεν υπαρχει λογος να μπει καν στον κοπο να αλλαξει μια ρυθμιση που δεν του κανει καμια αλλαγη.αν εσυ το πηρες σαν παρατηρηση εγω δεν σου φταιω.οσο για το adslgr δεν ανοιξα καν το Link γιατι απλα δεν γραφω.οσο για το αλλο θεμα παλι δεν ειρωνευτηκα ουτε με νοιαζει τι λεει το καθε ατομο με 20 στην κυριολεξια ποστ.εγω απλα του ειπα να δοκιμασει και να γραψει δυο 3 πραγματα γιατι ολοι τον πηγατε οτι φταιει τον ρουτερ ενωθα μπορουσε να ειναι απλακαποιο θεμα γραμμης.φιλικα πανταγιατι ποτε δεν ειχα σκοπο να τσακονομε.αλλη δουλεια δενειχα. ps διαβασα και το ποστ στο adslgr.επισης λιγο με νοιαζει ποιον εννοει ακομα και να λεει για μενα. οπως εχουμε πει σε καθε προιον θα πει καποιος τα καλυτερα λογια θα υπαρχει παντα και αυτος που θα πει τα χειρροτερα λογια για αυτο το προιον και αυτο παντα συνεπαγεται τι θελει να κανει ο καθενας.καποιοι οπως εχεις δει πηραν speedtouch και ειπαν οτι σωθηκαν απο disconects ενω αλλοι πηρα linksys και ειπαν οτι κλειδωσαν παραπανω.ετσι και το αντιθετο.καποιοι πηραν speedtouch και δεν τους αρεσει το χαμηλοτερο κλειδωμα και αλλοι πηραν linksys και βριζουν την ωρα και την στιγμη που το πηραν και εχουν disconects καθε λιγο και λιγακι.οποτε η γνωμη του καθενος λιγο με απασχολει .στο φιναλε αν δεν του αρεσε η γνωμη οποιανου ηταν ας κοιταγε και σε αλλα φορυμ ας ρωταγε και αλους.οσο για το Usr που λεει ο φιλος αλλοιτο κραζουν το Usr δεν θελω να πω και συγκεκριμενα που δεν ξανασηκωνει ppp οταν πεσει αμα δεν πεσει το adsl και που μπουκωνει στα connections.αλλωστε στο χερι του καθενος που αγοραζει ενα ρουτερ ειναι να εξηγηση σε αυτους που ρωταει για ποιο λογο το θελει οπως κανουν αρκετα μελη και οχι να λεει θελω ενα καλο ρουτερ χωρις να λεει τι ειναι το καλο.γιατι αν καποιος προτεινει πχ Linksys σε καποιον με 50 attenuation μετα εκεινος θα ακουσει καντηλια οτι το πηρε και οτι τον ταραξε στα disconects.οποτε δεν δινω σημασια σε τετοια ποστ.καποιους τους νιαζει η σταθεροτητα και δεν τους πειραζει αν η σελιδα αντι για 1 δεπτεροπλεπτο κανει 1.1 και αλλους τους νιαζουν τα Ping.μετα ομως μην διαμαρτυρονται οτι η γραμμη εχει αποσυνδεσεις και γιατι η ταδε εταιρεια μου εκανε αλλαγη το snr η μου αλλαξε πακετο για να παιξω.δεν μενουν ολοι διπλαστο αστικο κεντρο οπως ο αλλος στο adslgr και κλειδωνουν με 19-20.τα υπολοιπα μυαλο εχεις τα καταλαβαινεις μονος σου/οπως και για τα αγαπητα Linkys.θεωρεις τα linksys Πολυ καλα αλλακαποιοι εχουν κραξει το 160n ενω το wag354version 2 το 90 τις εκατο καταφερε να το κανει να μην ξαναμπουταρει.επισης το waG354 ΕΙΧΕ ΤΟ χαζο bug οτι αμα εσωτερικα εκανε 2-3 time out εκανε drop την συνδεση μεχρι να βγει firmware.οπως πολλα wag54 εκαψαν ethernet.οπως πολλα linksys δεν εχουν telnet και ουτε σταιτιστικα γραμμης μπροεις να δεις.ολα εχουν τα καλα και τα ασχημα τους.το βασικο ειναι τι σε νοιαζει.kai Οπωςειδες και στο post που αυτος ο caven βριζει τα speedtouch ο ακριβως αποκατω βλεπεις οτι εχει αντιθετη αποψη.και αν συμπερανω.τωρα αν ο αλλος ειναι ασχετοςκαι το μενου του speedtouch του φαινεται δυσκολο ε ας παρει ενα f200 να μην εχει μενου να μην ζοριζεται.και οπως γραφει και ο rod2003 φιλε μου και εγω εχω forthnet 2 play εδω και 6 μηνες , πριν ειχα μια 8 του οτε . επειδη καποια στιγμη αρχισαν τα γνωστα προβληματα με τις αποσυνδεσεις τις forthnet δεν μπορουσα να βρω ακρη με κανενα ρουτερ απο αυτα που ειχα (us 9108 siemens) μεχρι που αγορασα ενα speedtouch 585 v7 και ελυσα το προβλημα μου. συμφωνο οτι το us ειναι πιο γρηγορο και κλειδωνει πιο ψηλα αλλα οταν εχεις προβλημα με αποσυνδεσεισ και αυτο δεν κανει reconect τι να το κανω. με το speedtouch exei φορες που εχω SNR 2 και ομως ειμαι συνδεμενος. ta σχολια δικα σου.οσο για την ειρωνεια για τα linksys ειναι αντιστοιχο της ειρωνειας σου για τα thomson.δεν εχω κατι προσωπικο ατομο σε θεωρω απο τα παρα πολυ αξιολογα ατομα του forum απλα οπως λεω σε ολους οπως και σε μενα βαλε ενα ερωτηματικο στα linksysγια καποις περιπτωσεις.οπωςξερεις τελειο ρουτερ δεν υπαρχει ακομακαι τα cisco να ειναι.απο εκαι και περα το καθενα εχει τα καλα και τα ασχημα και εξαρτατε γιατι το θες.πχ το linksys για σενα μπορει να φενεται βλακεια και να θες παραπανω customs πραγματα οποτε το telnet του speedtouch Θα σου αρεσε ενω καποιος αλλος θα ελεγε εγω θελω να βαλω ενα Username και ενα password και να παιξω.τεχνικος pc και δικτυων εισαι μεκοσμο συναναστρεφεσαι και οπως βλεπεις το πιο μεγαλο ποσοστο που εχει ιντερνετ ειναι απλα γνωστες το οτι θελω να μπαινω στο νετ και δεν ξερω τιποτα αλλο οι οποιοι απλα θελουν μια συνδεση που να μην πεφτει.οσο για τον αλλο και το θεμα ωριμοτητας παντα με νευριαζε το απολυτο και οτι τα ξερω ολα οποτε ειτε λεει οτι ειμαι ανωριμος ειτε κατι αλλο δεν μου λεει κατι.αλλωστε οπως εχουμε δει σε καθε φορουμ ο καθενας δεν ξερει τι να κανει και τιν λεει στον αλλον.αφου ολοι ξερουν τα παντα γιατι μπαινουν στον φορουμ ?και οπως βλεπεις και εσυ στα περισσοτερα ποστ μου προσπαθω να προτεινω εναλακτικες λυσεις με υποθεσεις εφοσον ο αλλος δεν μπορει να γραψει ακριβωςτο προβλημα του ενωκαποιοι αλλοι πετανε το απολυτο οτι ειναι αυτο.
deviljin666 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 λοιπον.... πρωτον.... εκανα μια απλη ερωτηση..... απαντηση θα ελεγα πως πηρα.... (και σας ευχαριστω γι αυτο) δευτερον..... δεν εβρισα ουτε linksys ουτε tellas τιποτα. Αντιθετος ειμαι φαν της linksys εδω και πολλα χρονια οπως και της tellas.... τριτον..... το καταντισαμε μαλακια....... μια ερωτιση εκανα μονο ξυλο που δε παιξαμε..... ελεος...... καποιος να το κανει lock η να μου δωσει ενα αναλιτικο οδηγο προτα please και μετα ας το κανει lock...... Thanks.....
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 to λινκσυς θα εχει Ip 192.168.1.200 και θα κλεισεις τον dhcp.το siemens 4200 θα το σεταρεις κανονικα.λογικα πρεπει να εχει Ip 192.168.1.1.μετα θα τα συνδεσεις αφου τα σεταρεις μεταξυ τους με καλωδιο ethernet.και ολα θα παιξουν.απλα οταν μπαινεις 192.168.1.1 θα μπαινεις στο siemens οπου θα πειραζεις ρυθμισεις για συνδεση πχ username port forward κτλ ενω οταν μπαινεις 192.168.1.200 εκει θα μπαινεις στρο linksys και θα πειραζεις μονο το wireless.τιποτε αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.