Προς το περιεχόμενο

Τρομοκράτες ή επαναστάτες?

NDG23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cinefreak66:

To να απομονώνεις τις κουβέντες κάποιου, μη δίνοντας σημασία στο νόημα του συνολικού κειμένου είναι μάλλον η πλέον ατυχής μέθοδος..

<hr /></blockquote>

Osa den ftanei h alepoy...

Otan exeis na arthrwseis empereistatwmeno logo, ta ksanaleme.

Είπα εγώ ότι ο Καρατζεφέρης δεν μπορεί να πει την άποψη του;

<hr /></blockquote>

O anagnwsths mas mporei na krinei ti eipes kai ti den eipes.

Γιατί όμως εγώ έπρεπε να νιώσω εγώ πιο ελεύθερος;

<hr /></blockquote>

Giati egine pio isxyrh h dhmokratia. An yposthrizeis thn astikh dhmokratia, egines pio eleu8eros.

Έπειτα εγώ δε δαιμονοπιώ τίποτα

<hr /></blockquote>

To proseksame.

Αν θες πες την άποψή σου

<hr /></blockquote>

Den perimenw prosklhsh gia pote kai ti 8a pw.

αλλά το να βάζεις ντε και καλά λόγια στο στόμα του άλλου είναι τουλάχιστον εκνευριστικό

<hr /></blockquote>

Xrhsimopoiw ta quotes akribws gia na mhn ginetai ayto poy les.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@KWSN-Men Ποιά είναι τα ερωτήματά σου; :confused: ...Μου φαίνεσαι πρόθυμος να συζητήσεις, δεν είχα πρόθεση να σε θίξω στο παραπάνω post μου και συγγνώμη αν το έκανα, αλλά αν θέλεις πες μου ποιά είναι η δική σου γνώμη για να ξέρω σε τι βάση μιλάω.(Παρεπιμπτόντως την εβδομάδα που μας πέρασε η Αργεντινή δέχτηκε να θάβονται τα πυρηνικά απόβλητα της Αυστραλίας στο έδαφος της..Δε νομίζω ότι το κάνει από καλή καρδιά, αλλά μάλλον μπρος στην επικείμενη οικονομική βοήθεια, έχει κάνει μερικές "παραχωρησούλες")

@Lyman Zegra Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα...

Αφού λοιπόν σ' αρέσουν τα quotes ας παραθέσω και εγώ μερικά..

Καταρχήν χαίρομαι που η δημοκρατική σου συνείδηση σ' επιτρέπει να μιλάς ψύχραιμα χωρίς εμπάθεια, και πάντα με εμπεριστατωμένο λόγο

Δεν είναι τόσο κακό όσο θέλει να το παρουσιάζει η διεθνιστική κίνηση.<hr /></blockquote> Ήσουν ξεκάθαρος, με αποστόμωσες...

Xrhsimopoiw ta quotes akribws gia na mhn ginetai ayto poy les <hr /></blockquote>

Ρε φίλε υπάρχει και κάτι που λέγεται σχολιασμός,αν το πρόσεξες..Για να σου δώσω να το καταλάβεις μιας και κάνεις τον "τρελό".Είναι σαν τα κανάλια να δείχνουν μια εικόνα ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ (κάτι ανάλογο με το να απομονώνεις φράσεις), να τη σχολιάζουν καλά καλά και μετά να λένε...μα εγώ έδειξα μόνο τα γεγονότα...Γκε,γκε;;;

Απλά έχει μια τεράστεια διαφορά από το να επισημαίνεις τα λάθη ενός συστήματος μέχρι να το δαιμονοποιείς. ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ειναι κακό. Αλλά αυτό είναι το τίμημα για την οργανωμένη κοινωνία. <hr /></blockquote>

Πρώτον κανείς δεν έδωσε το χρίσμα στους ηγέτες των κρατών για μια παγκόσμια διακυβέρνηση με άξονα μόνο τα ισχυρά οικονομικά κράτη και δεύτερο αυτή είναι ακριβώς η διαφορά μεταξύ εμένα και εσένα.Εσύ λες, εντάξει δημοκρατία είναι, ε και τι να κάνουμε τώρα.

Εγώ λέω κατ' ευφημισμό δημοκρατία έχουμε και είμαστε υποχρεωμένοι ν' αλλάξουμε τα κακώς κείμενα στο μέτρο που μπορούμε και όχι απλώς να φωνάζουμε από τον καναπέ πόσο κακοί άνθρωποι είναι οι τρομοκράτες...

Τέλος πάντων, μάλλον όταν κάποιος δεν είναι διατεθιμένος να συζητήσει πιάνεται από λέξεις άλλου, χωρίς να εκφράζει δικό του λόγο, για να μη φανεί η αδυναμία του λόγου του..

Δημοσ.

Τέλος το γεγονός ότι αναλώνεσαι μόνο και μόνο στο να μου την πεις και όχι να καταλάβεις ουσιαστικά τι εννοώ φαίνεται από το γεγονός ότι εγώ σε ρωτάω αν αισθάνεσαι εσύ πιο ελεύθερος(καθώς όπως ήδη ανέφερα η 17Ν αφορούσε ένα μικρό κομμάτι μόνο του κοινωνικου συνόλου)μου απαντάς με την εξής

φιλοσοφική αερολογία

Giati egine pio isxyrh h dhmokratia. An yposthrizeis thn astikh dhmokratia, egines pio eleu8eros.<hr /></blockquote>

Ρε παιδάκι μου εσύ αισθάνεσαι πιο ασφαλής..περπατάς στο δρόμο και σκέφτεσαι..τι ωραία που περπατάω αμέριμνος γιατί τώρα δεν υπάρχει η 17Ν;

Το να ψάχνεις ντε και καλά μια απάντηση για να κάνεις αντίλογο είναι πιο ατυχές.

Και τελευτίο..αφήνω το κορυφαίο..Σε ρωτάω αν θες πες τη γνώμη σου και εσύ σα μικρό παιδάκι απαντάς

Den perimenw prosklhsh gia pote kai ti 8a pw.<hr /></blockquote>

Μάλλον τρώγεσαι με τα ρούχα σου....!! :(

Δεν ξέρω αν έκανα καλά που πόσταρα αυτό, γιατί δεν εξυπηρετεί σε τίποτα,αλλά απλά ήθελα να το επισημάνω γιατί θεωρώ ότι όταν κάποιος απαντάει μόνο από πείσμα..υποσκάπτει όλο το θέμα...

Δημοσ.

Esi file, giati nomizeis pos egine pos to politexneio px?

Epidi o papadopoulos itan dejios?

An itan kati allo, tha eprepe na ton ipostirijoume?

To thema den einai ti logo exei o kathenas, gia na kanei prajikopima, na parei to nomo sta xeria tou, na jinei tromokratis. alla pos DEN prepei na to kanei.

Akoma kai an exei poli kosmo sto pleuro tou, opos sinebene me tous aprilianous.

Min mou peis pos den mporouse na brei logous o diktatoras px, i autos pou skotose tous allodapous, gia tis prajeis tou...Polous perissoterous,kai sobaroterous apo tis asteiotites tis 17N.

Aisthanomaste asfalesteroi tora pou piasane tin 17N, giati simenei pos den eimaste entelos mpourdelo os xora, pou o kathenas mporei na kanei oti thelei...(oxi pos den exoume douleia akoma).

Oso gia to oti den kanoume tipota na allajoume ta kakos keimena,simfono, einai kako, kai simainei pos eimaste anikanoi os laos...

Alla an eimaste etsi, kalitera na feroume piso to basilia, na mas kibernaei gia panta,kai na aisthanomaste sigouroi...

Oxi na epitrepoume ston kathe aliti, na skotonei,na tromokratei,kai na mas epiblithei molis brei tin eukairia .

I dimokratia jeroume pos einai ena kako politeuma, aplos den exoume brei kati kalitero.

Auto simainei, pos an tin paratisoume gia ligo,i sotiria pou nomizoume pos tha erthei,isos ginei o xeiroteros efialtis mas.

Δημοσ.

Απλοϊκά μου ερωτήματα όπως τα ξαναείπα:

Η G8 δηλαδή είναι η παγκοσμιοποίηση; Και πριν καν χρησιμοποιηθεί ο όρος παγκοσμιοποίηση και που υπήρχε η G7, αυτοί τι ήταν;

Το περιβάλλον άρχισε να καταστρέφεται στη δεκαετία του 90 που κάποιοι 'επαναστάτες' ανακάλυψαν την παγκοσμιοποίηση σαν τον απόλυτο εχθρό;

Όταν η Ελλάδα είχε κυρήξει πτώχευση πριν από περίπου 100 χρόνια και της δόθηκε δάνεια με όρους αρκετά αυστηρούς (πολύ περισσότερο από της Αργεντινής) έφταιγε και τότε η παγκοσμιοποίηση ή οι πολυεθνικές;

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote cinefreak66:</font><hr> Τέλος το γεγονός ότι αναλώνεσαι μόνο και μόνο στο να μου την πεις και όχι να καταλάβεις ουσιαστικά τι εννοώ φαίνεται από το γεγονός ότι εγώ σε ρωτάω αν αισθάνεσαι εσύ πιο ελεύθερος(καθώς όπως ήδη ανέφερα η 17Ν αφορούσε ένα μικρό κομμάτι μόνο του κοινωνικου συνόλου)μου απαντάς με την εξής

φιλοσοφική αερολογία

</font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr />

Giati egine pio isxyrh h dhmokratia. An yposthrizeis thn astikh dhmokratia, egines pio eleu8eros.<hr /></blockquote>

Ρε παιδάκι μου εσύ αισθάνεσαι πιο ασφαλής..περπατάς στο δρόμο και σκέφτεσαι..τι ωραία που περπατάω αμέριμνος γιατί τώρα δεν υπάρχει η 17Ν;

Το να ψάχνεις ντε και καλά μια απάντηση για να κάνεις αντίλογο είναι πιο ατυχές.

Και τελευτίο..αφήνω το κορυφαίο..Σε ρωτάω αν θες πες τη γνώμη σου και εσύ σα μικρό παιδάκι απαντάς

</font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr />

Den perimenw prosklhsh gia pote kai ti 8a pw.<hr /></blockquote>

Μάλλον τρώγεσαι με τα ρούχα σου....!! :(

Δεν ξέρω αν έκανα καλά που πόσταρα αυτό, γιατί δεν εξυπηρετεί σε τίποτα,αλλά απλά ήθελα να το επισημάνω γιατί θεωρώ ότι όταν κάποιος απαντάει μόνο από πείσμα..υποσκάπτει όλο το θέμα... <hr /></blockquote>

Φίλε cinefreak666,

πραγματικά αισθάνομαι ασφαλέστερος τώρα που πιάσανε τη 17Ν.Φυσικά δεν ξυπνούσα και κοιμόμουν με το άγχος αν θα με δολοφονήσει.ʼγνωστος ήμουν και άγνωστο είμαι.Με το μικρόκοσμο μου σε μια επαρχιακή πόλη δεν ασχολούνταν(ευτυχώς).

Αλλά, όταν σκότωσαν τον Τούρκο διπλωμάτη,πέρα από την ντροπή που ένιωσα ως πολίτης αυτού του κράτους,τα χρειάστηκα! Όπως τα χρειάστηκα όταν εκτόξευσαν ρουκέτα κατά του Γερμανού πρέσβη.Τον οποίο παρεμπιπτώντως θαύμασα για την ψύχραιμη στάση του. Για σκέψου όλους αυτούς που απασχολούνται στον τουριστικό τομέα. Αυτούς τους ένοιαζε και τους έκαιγε η "δράση" (άλλος ευφημισμός) της 17Ν.

Φαντάζομαι πως δεν χρειάζεται να σου αναλύσω τι θα είχε γίνει, αν τελικά χτυπούσαν τις ΝΑΤΟ-ικές δυνάμεις που κατευθύνονταν στο Κόσσοβο(το σχεδίαζαν και αυτό απ'ό,τι φαίνεται. Ούτε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για τα επακόλουθα χτυπήματος κατά την Ολυμπιάδα του 2004

Σε καμμια περίπτωση δεν θα ήθελα να γίνουμε Λιβύη. Πολύ περισσότερο για αυτά τα καλόπαιδα

Δημοσ.

cinefreak66:

Ρε φίλε υπάρχει και κάτι που λέγεται σχολιασμός

<hr /></blockquote>

Τι μαθαίνει κανείς σημερα...

Εσύ λες, εντάξει δημοκρατία είναι, ε και τι να κάνουμε τώρα.

<hr /></blockquote>

Όχι, κάνεις λάθος. Εγώ λέω ότι το σύστημα έχει προβλήματα αλλά μπορούμε να το βελτιώσουμε. Εσυ λες να το αλλάξουμε με κάτι άλλο.

Τέλος πάντων, μάλλον όταν κάποιος δεν είναι διατεθιμένος να συζητήσει πιάνεται από λέξεις άλλου, χωρίς να εκφράζει δικό του λόγο, για να μη φανεί η αδυναμία του λόγου του..

<hr /></blockquote>

Τα έχεις μάθει καλά τα τσιτάτα βλέπω.

<hr /></blockquote>

Με κάλυψε ο BlizzardBill σε αυτό το θέμα και δεν θα προσθέσω κάτι άλλο αυτή την στιγμή.

Δημοσ.

Έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του forum στο editing...

Δημοσ.

@Blizard Bill.kai aqpr.

Ωραία, εγώ απλώς αυτό ρώτησα..Εσείς αισθάνεστε ασφαλέστεροι, εγώ αισθάνομαι ότι δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τα δικά μου δημοκρατικά δικαιώματα ή ελευθερίες..(η δημόσια εικόνα της χώρας είναι κάτι άλλο...το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει αυτό ως μέτρο πίεσης από άλλες χώρες να συμφωνήσω ότι έμμεσα επωφελεί και εμάς)

Τώρα τα άλλα που που αναφέρεις Blizard για βασιλιάδες και χούντα, δε βρίσκω απολύτως καμιά σχέση...Παρεπιμπτόντως ποτέ δεν είπα ότι καλά έκανε η 17Ν.

@Lyman Zegra..Είπα εγώ να αλλάξουμε πολίτευμα????????????

Εγώ είπα ότι σήμερα έχουμε κατ' ευφημισμό δημοκρατία,αρά χρέος μας είναι να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα για να έχουμε μια πραγματική δημοκρατία (όποιος δεν καταλαβαίνει το κατ' ευφημισμό δημοκρατία ή έχει ενστάσεις σ' αυτό ευχαρίστως να το αναλύσω..)

Βλέπω συνεχίζεις την ίδια τακτική, οπότε δε βρίσκω νόημα να σου απαντήσω σε οτιδήποτε άλλο..Βλέπω ότι είσαι τόσο δημοκρατικά ευαίσθητος,ώστε μόλις διαφωνεί κάποιος μαζί σου είτε ειρωνεύεσαι είτε προσπαθείς σόνι και καλά να διαστρεβλώσεις τα λόγια του..

@KWSN-Men : Ρε συ δεν κολλάω στο G8 ή G7 ή G15...Κολλάω στο ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ 8,10,15 ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.To σκεπτικό μου είναι ότι όλοι κολλήσαμε στη 17Ν, ενώ κατά την προσωπική ταπεινή μου γνώμη υπάρχουν μεγαλύτεροι εχθροί για τη δημοκρατία..Κατά πρώτο λόγο αναφέρομαι στην ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ,απενάντι σε κάθε είδους φαινόμενο που την απειλούν και το σημαντικότερο όλων αυτή τη στιγμή είναι η παγκοσμιοποίηση..

ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Δεν κολλάω σε έννοιες και ορισμούς.Όπως είπες πριν εκατό χρόνια η Ελλάδα πήρε δάνειο με πολύ αυστηρούς όρους...άρα κάποιος τους επέβαλε..άρα οι εκάστοτε δυνάμεις της εποχής..γιατί; μα για να την έχουν υποχείριο τους.

Σήμερα απλώς την εξουσία ασκούν οι επιχειρήσεις και οι πολυεθνικές και στη θέση της Ελλάδας βρίσκονται οι χώρες του Τρίτου Κόσμου,η Αργεντική κτλ..

Τώρα για να κάνω ξεκάθαρο το λόγο μου για την παγκοσμιοποίηση θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα παραδείγματα.

1.Όλοι γνωρίζουμε τη γνωστή εταιρία SHELL.

Πολλοί γνωρίζουν τη δράση της στη Νιγηρία. Για όσους δε γνωρίζουν επιγραμματικά αναφέρω τη στήριξή της στο δικτατορικό καθεστώς της Νιγηρίας, που είχε ως αποτέλεσμα την εκτέλεση ακτιβιστών και το διωγμό 100.000 μελών τοπικής φυλής, που είχε την ατυχία να κατοικεί σε πετρελαιοφόρα περιοχή..Όταν ρωτήθηκαν οι υπεύθυνοι της SHELL ξεδιάντροπα δήλωσαν ότι για να κάνει μια επιχείρηση επενδύσεις, χρειάζονται σταθερές κυβερνήσεις..

2.Στις χώρες της Ε.Ε η κατανάλωση μεταλλαγμένων προϊόντων είτε απαγορεύεται είτε απαιτείται η αναγραφή ότι πρόκειται για μεταλλαγμένα..Ελα ντε όμως που εταιρίες,όπως η περίφημη ΜΟΝSATO,πιέζει για την "ισότιμη" μεταχείριση των προϊόντων της...άρα την κατάργηση του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου.

3.Η γνωστή αλυσίδα fast food Μc Donalds,δεν επιτρέπει την οργάνωση των εργαζομένων της σε συνδικάτα..Η απόφαση αυτή βέβαια είναι παράνομη και μετά από δικαστική διαμάχη αναιρέθηκε στην Αγγλία..Αυτά βέβαια στην Αγγλία.Φαντατείτε όμως τι γίνεται και στις υποανάπτυκτες χώρες (αυτό νομίζω ισχύει και στην Ελλάδα, αλλά αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη.

4.Η Αργεντινή στα πλαίσια της επερχόμενης οικονομικής βοήθειας δέχτηκε να εξυπηρετήσει τους Αυστραλούς στο ζήτημα της ταφής πυρηνικών αποβλήτων, παραχωρώντας το έδαφός της.Αχ τι καλά μωρέ που ζούμε σε μια τόσο δημοκρατική εποχή που ένας βοηθάει τον άλλο!!

5.Μεγάλες περιοχές του Αμαζονίου έχουν κυρηχτεί προστατευόμενες.Τί κρίμα για τις μεγάλες εταιρίες ξυλείας, που βρε αδερφέ ένα κομμάτι ψωμί πάνε να βγάλουν και αυτές...

Φυσικά ο κατάλογος είναι μακρύς και ατελείωτος....

Βλέπετε λοιπόν ότι υπάρχουν νομοθετικά και περιβαλλοντικά εμπόδια για τις επιχειρήσεις,ώστε το κέρδος τους να γίνει όλο και μεγαλύτερο..Οπότε τι καλύτερο από το να καταργηθούν όλα αυτά..πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με την ελεύθερη οικονομία, την άρση αυτών των περιοριστικών βρε αδερφέ όρων που εφαρμόζει κάθε κράτος για να διαφυλάξει το περιβάλλον του, τα δικαιώματα των εργαζομένων κτλ

Αλλά φυσικά θα μου πείτε χαζοί είναι οι άλλοι να το δεχτούν;

Και εδώ φυσικά έρχεται να παίξει το ρόλο τους οι χώρες του Τρίτου Κόσμου .Στο αίτημα τους αυτό (που άλλωστε είναι και το αίτημα εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών εναντίον της παγκοσμιοποίησης οι ισχυροί του κόσμου ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ.Γιατί; Μα φυσικά για να δεχτούν ότι τους πουν οι ισχυροί.ʼλλωστε δεν είναι τυχαία που δεν εκπροσωπούνται στις συναντήσεις των ισχυρών της γης.Γιατί πάλι θα άρχιζαν να γκρινιάζουν με τις παράλογες απαιτήσεις τους.ʼλλωστε όπως δήλωσσε και ο Μπλερ

"Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρονται όλοι αυτοί..εμείς πάμε να βοηθήσουμε αυτές τις χώρες.." (sic)

To ότι πληρώσαμε ΚWSN-Men ακριβά εκείνο το δάνειο (και ίσως ακόμα το πληρώνουμε) δε σημαίνει ότι πρέπει να την πληρώσει τώρα όλη η ανθρωπότητα για να μη χάσουν τα λεφτά τους οι τράπεζες..ʼλλωστε σε μια δημοκρατική κοινωνία δεν είναι ο λόγος του λαού που μετράει..και φυσικά θέλω να ελπίζω ότι κανείς δε θα είχε πρόβλημα με την διαγραφή των χρεών.ʼλλωστε το πρόβλημα της ανθρωπότητας δεν είναι ότι δεν υπάρχουν λεφτά,αλλά το ότι αυτά είναι ανισότιμα μοιρασμένα..Το ότι υπήρχε περιβαλλοντική μόλυνση και πριν το 90, δε νομίζω να σημαίναι μάθαμε πια να ζούμε μ' αυτήν, άρα ας ξεπατώσουμε τη γη..

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΉ ΟΜΩΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΩΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ/ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΙΠΙΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ 17Ν(που στο κάτω κάτω εξαρθρώθηκε)KAI NA ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΓΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

Το κατά πόσο θα αποβεί μοιραία η παγκοσμιοποίηση για την ανθρωπότητα δεν το ξέρω..τα δείγματά της μέχρι τώρα είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικά (ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορρίου υπάρχει από το 1994).Αυτό που λέω απλώς είναι σκύψτε πάνω στο ζήτημα..

Αν μετά από όλα αυτά εξακολουθείτε να θεωρείτε μια 17Ν το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη δημοκρατία (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν...για να μην παρεξηγηθώ πάλι) τότε δεν ξέρω τι άλλο επιχείρημα μπορώ να θέσω, οπότε μάλλον και σταματάει εδώ η δική μου συμμετοχή στην κουβέντα....

Δημοσ.
ʼλλωστε σε μια δημοκρατική κοινωνία δεν είναι ο λόγος του λαού που μετράει <hr /></blockquote>

Εδώ ήθελα να βάλω ερωτηματικό...Είναι ρητορική η ερώτηση..Όχι τιποτα άλλο αλλά έχω και το "διερμηνέα" Lumam Zegra έτοιμο να απομονώσει την πρόταση και μετά να με κατηγορήσει για τρομοκράτη ή φασίστα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

cinefreak66:

Όταν η άρθρωση μεστού και συντεταγμένου λόγου δεν δύναται από έναν άνθρωπο, είτε εξαιτίας δόλου είτε εξαιτίας ανικανότητας, χαρά μου να βοηθήσω.

Κρίνεσαι από ότι γράφεις. Είτε το δέχεσαι είτε όχι δεν έχει καμία σημασία.

Δημοσ.

Παρεπιμπτόντως ποτέ δεν είπα ότι καλά έκανε η 17Ν.

<hr /></blockquote>

Απλά εδώ και τόσα posts τους δικαιολογείς.

Βλέπεις τα γραπτά μένουν, οπότε επιχειρηματολογίες καφενείου μάλλον δεν έχουν τύχη στο forum.

Δημοσ.
cinefreak66:

Όταν η άρθρωση μεστού και συντεταγμένου λόγου δεν δύναται από έναν άνθρωπο, είτε εξαιτίας δόλου είτε εξαιτίας ανικανότητας, χαρά μου να βοηθήσω.

Κρίνεσαι από ότι γράφεις. Είτε το δέχεσαι είτε όχι δεν έχει καμία σημασία<hr /></blockquote>

΄Aντε καλά..

Απλά εδώ και τόσα posts τους δικαιολογείς.

Βλέπεις τα γραπτά μένουν, οπότε επιχειρηματολογίες καφενείου μάλλον δεν έχουν τύχη στο forum <hr /></blockquote>

Eγώ δε δικαιολόγησα τίποτα..απλά είπα σκεφτείτε τις παραμέτρους που οδηγούν τους ανθρώπους στη βία,όχι για να τους δικαιολογήσω αλλά για να δούμε τελικά τι οδήγησε στη γέννησή της...δεν είπα καλά έκαναν που σκότωναν ανθρώπους.Αφού είσαι τόσο καλός στα quotes βρες μια φράση μου που λέω,"καλά τους έκαναν..και εγώ στη θέση τους τα ίδια θα έκανα".Εξέτασα τη 17Ν ως κοινωνικό φαινόμενο, τι πιθανόν οδήγησε στη γέννησή της και όχι σαν κάποιους τρελούς που από βίτσιο σκότωσαν..εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτή την άποψη.Μου επιτρέπεις να διαφωνώ;

Ο καθένας έχει πολλές απόψεις και θεωρώ ότι καλό είναι να ακούγονται όλες..

Δυστυχώς εγώ πήγα να πω κάτι άλλο (αν υπάρχουν και σε ποιο βαθμό ατομικές ευθύνες για οποιαδήποτε μορφή βίας σ' αυτόν τον πλανήτη,ακριβώς για να μη δαιμονιοποιήσω τα πάντα),αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι από εσάς κολλήσατε με τη 17Ν γιατί απλώς είπα ότι τα θύματά της ήταν καθάρματα ολκής...

Όσο για το θέμα καφενείου,εδώ τουλάχιστον είσαι πολύ εκτεθειμένος..Εδώ και αρκετά post το μόνο που κάνεις είναι να ανακατασκευάζεις τα λόγια μου και να πουλάς ειρωνεία, κάτι που ενώ θα μπορούσα να κάνω και εγώ, προτίμησα να εξηγώ τα πράγματα, όπως κάνω για άλλη μια φορά τώρα...

Δημοσ.

Ωραία, ας πάμε στο θέμα του χρέους του Τρίτου Κόσμου.

Ας πούμε ότι το χαρίζουμε. Την επόμενη μέρα ένα σωρό τράπεζες καταρέουν, τα χρηματηστήρια το ίδιο, και σε μια εβδομάδα ο Τρίτος Κόσμος δεν έχει χρέη, οι άνθρωποι στο Τρίτο Κόσμο εξακολουθούν να πεινάνε, και σε αυτούς προστίθενται και κάποια εκατομμύρια άνθρωποι από της αναπτυ΄γμένες και αναπτυσόμενες χώρες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...