leon00 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ωραιο μηχανακι ( Net 5.0 Core ) σε πολυ καλη τιμη για 4,3 '' http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926501
Str Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 φαινεται να το εμπιστεβεσαι... μερικες ερωτησεις ομως γιατι ψαανομαι... εχει καλους χαρτες? ειναι δυνατο ή θα κανει scroll με 3fps???? απο poi πως παει??? ρανταρ εχει???
leon00 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 οι χαρτες ειναι sygic drive(καλοι οχι ομως σαν του destinator) η τιμη για 4,3 οθονη ειναι πολυ χαμηλη αν παιρνει και αλλα προγραμματα(βοηθαει και το core 5) τοτε σαν αγοαρα ειναι καλη δεν το εχω ομως για να σου πω σιγουρα οτι μπορεις να βαλεις πχ.destinator (τα poi ειναι αναλογα με το προγραμμα) αν θες μια λυση ετοιμη χωρις πειραγμα μη το παρεις (παρε ενα mls)
Str Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ok, ευχαριστω.... προκειται για δωρο στην αδερφη μου, η οποια προφανως δεν θα το πειραξει... μαλλον για μλς θα παω
freecom30 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 το εχει παρει καποιος ? τελικα ειναι ξεκλειδωτο ?
cuckoos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα.καιγώ ενδιαφέρωμαι για το gps αφτό,αλλά δεν ξέρω τη να κάνω.Μπωρεί κάποιος που το έχει πάρει να βοηθήσει?Βάζω στο google την εταιρία και δεν παρουσιάζει τίποτα.Είναι κσεκλήδωτο?Και αφτές οι αναβαθμήσης χαρτών,για πόσο καιρό είναι?μήλεισα με το e-shop και δεν ξέρουν να μου απαντήσουν.Μπωρεί να μπουν και άλλα προγράματα?Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.
SOFOKLIS78 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Σας χερεταω ολους,το op GPS NAVPOINT 4301 το εχω εγω,καλο ειναι αλλα δεν μπορω να κανω ενημερωση τους χαρτες του.Μου ζηταει τον κωδικο που βρισκετε στο CD του ,που ομος δεν υπαρχει στο πακετο.Ξερει κανεις τι να κανω????????? Στο e shop απο οπου το αγορασα δεν ξερουν την τυφλα τους.ΤΠΤ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:37 ---------- [/color]Να γνοριζετε οτι εχει και FM transmiter που ομος δεν εχει χριση αν δεν υπαρχει ελευθερη συχνοτητα(οπως παντα)για να ακουστει!!!
staichris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 παιδια μπορει κανενας να μου πει που μπορω να βρω ανταλλακτικα για το 4301;
giorginho Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 εξαντλημενο?? πεσατε με τα μουτρα ε? :-p ποσο ειχε ρε παιδια (τιμη)? ειπαμε γραφετε την την ρημαδα στον τιτλο η εστω στο 1ο ποστ (μπαινουμε και απο κινητα μην ανοιγουμε τζαμπα σελιδες)!
Psycho13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 3χρονια μετα δεν θα ηταν εξαντλημενο λες; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
giorginho Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 ε μα να κλειδωθει ρε παιδια! τι ποσταρετε 3 χρονια μετα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα