Προς το περιεχόμενο

op GPS NAVPOINT 4301

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φαινεται να το εμπιστεβεσαι...

μερικες ερωτησεις ομως γιατι ψαανομαι...

εχει καλους χαρτες? ειναι δυνατο ή θα κανει scroll με 3fps????

απο poi πως παει??? ρανταρ εχει???

Δημοσ.

οι χαρτες ειναι sygic drive(καλοι οχι ομως σαν του destinator)

η τιμη για 4,3 οθονη ειναι πολυ χαμηλη αν παιρνει και αλλα προγραμματα(βοηθαει και το core 5) τοτε σαν αγοαρα ειναι καλη

δεν το εχω ομως για να σου πω σιγουρα οτι μπορεις να βαλεις πχ.destinator

(τα poi ειναι αναλογα με το προγραμμα)

αν θες μια λυση ετοιμη χωρις πειραγμα μη το παρεις (παρε ενα mls)

Δημοσ.

ok, ευχαριστω.... προκειται για δωρο στην αδερφη μου, η οποια προφανως δεν θα το πειραξει... μαλλον για μλς θα παω

Δημοσ.

Καλησπέρα.καιγώ ενδιαφέρωμαι για το gps αφτό,αλλά δεν ξέρω τη να κάνω.Μπωρεί κάποιος που το έχει πάρει να βοηθήσει?Βάζω στο google την εταιρία και δεν παρουσιάζει τίποτα.Είναι κσεκλήδωτο?Και αφτές οι αναβαθμήσης χαρτών,για πόσο καιρό είναι?μήλεισα με το e-shop και δεν ξέρουν να μου απαντήσουν.Μπωρεί να μπουν και άλλα προγράματα?Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σας χερεταω ολους,το op GPS NAVPOINT 4301 το εχω εγω,καλο ειναι αλλα δεν μπορω να κανω ενημερωση τους χαρτες του.Μου ζηταει τον κωδικο που βρισκετε στο CD του ,που ομος δεν υπαρχει στο πακετο.Ξερει κανεις τι να κανω?????????

Στο e shop απο οπου το αγορασα δεν ξερουν την τυφλα τους.ΤΠΤ.:mad:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:37 ----------

[/color]Να γνοριζετε οτι εχει και FM transmiter που ομος δεν εχει χριση αν δεν υπαρχει ελευθερη συχνοτητα(οπως παντα)για να ακουστει!!!:confused:

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εξαντλημενο?? πεσατε με τα μουτρα ε? :-p

ποσο ειχε ρε παιδια (τιμη)? ειπαμε γραφετε την την ρημαδα στον τιτλο η εστω στο 1ο ποστ (μπαινουμε και απο κινητα μην ανοιγουμε τζαμπα σελιδες)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...