G-kolt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ένας φίλο μου έχει την κονσολίτσα Hercules Dj console mp3 και μου την δάνεισε για λίγο ... τέλος πάντων έκανα την εγκατάσταση, Μέχρι εκεί όλα καλά Ανοίγω το Virtula Dj 5.0.7 version πατάω στο remote control για να ενεργωποιήσω την κονσόλα αλλά δεν μου την ενεργοποιοί μήπως ξέρετε πιο είναι το πρόβλημα??????????
greekboy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ναι,drivers περασες? βασικα αν τα εκανες ολα σωστα θα επρεπε να σε αφησει να κανεις activate αρα το μονο που μου ερχεται ειναι να μην περασες drivers
G-kolt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αν εννοείς drivers τις εγκαταστάσεις από το cd τις έχω κάνει όλες ... γι αυτό μου φαίνεται περίεργο που δεν λειτουργεί.
SpEcTer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αν εννοείς drivers τις εγκαταστάσεις από το cd τις έχω κάνει όλες ... γι αυτό μου φαίνεται περίεργο που δεν λειτουργεί. υπαρχει καμια περιπτωση να μην εχεις συνδεσ σωστα τον hercules
aledjo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 οχι επεσες στην εκδοση 5.0.7 που εχει προβλημα με τη hercules. βαλε αλλη εκδοση! παλιοτερη ή νεοτερη. σου προτεινω την 5.2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.