velv Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Εισαγωγή: Έχω αφήσει το pc να ενημερώνεται αυτόματα και να εγκαθιστά τις ενημερώσεις. Όταν άνοιξα το pc, μετά από την τελευταία ενημέρωση που έκανε, "βρήκε" πως το Λ/Σ μου ήταν "πειρατικό". Αποτέλεσμα: η επιφάνεια εργασίας να γίνεται μονίμως ΜΑΥΡΗ! Κάτω γωνία δεξιά μου έχει βγάλει ένα logo:" Ενδέχεται να έχετε πέσει θύμα πλαστογράφησης λογισμικού". Επίσης υπάρχει και το icon tray της εν λόγω <<εφαρμογής-κατά-της-πειρατείας>> όπου μου επιτρέπει ΜΟΝΟ επιλογές για: >Λεπτομέρειες αποτυχίας Επικύρωσης. >Αγορά μιας άδειας χρήσης γνήσιων windows >Πλεονεκτήματα του γνήσιου λογισμικού >Αλλαγή των ρυθμίσεων των ειδοποιήσεων Ζητώ μια λύση από εσάς μπας και απαλαχθώ! Δοκίμασα: 1)Να το "σκοτώσω" με το Τέλος διεργασίας, αλλά πάλι μου εμφανίζεται στη λίστα! 2)Να το απεγκαταστήσω πηγαίνοντας στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων, αλλά δε γνωρίζω την ονομασία της εφαρμογής (ούτε ήταν ίδιο το όνομα με εκείνο που βρήκα στη λίστα των διεργασιών!). -------------------------- ΥΓ: Λύση επίσης είναι να κάνω format. Έλεος, μη το προτείνει κανείς, πριν 3 βδομαδες έκανα!!!!!.... Ελπίζω να με φωτίσετε! Βασίζομαι στην καλή (έμπειρη) σας κρίση και περιμένω μηνύματά σας.
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 3)Να το αγορασεις (Kαι ειναι η μονη λυση που μπορει να σου δωσει καποιος εδω μια και δεν επιτρεπεται η συζητηση περι warez) Εκτος και αν ειναι γνησια τα xp σου,εκει παμε αλλου.Τηλ/mail στην ms κλπ.
disqualified Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 κοινως πρεπει να απαλλαχθεις απο το WGA. Δεν ξερω αν επιτρεπουν οι κανονες να αναφερθω σε κατι. Παρακαλω καποιος mod να διαφωτισει
Sotosgl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Την ενεργοποιηση των Windows πως την εκανες; Ειχες Cd,πηρες τηλεφωνο στην Microsofτ και εβαλες τους αριθμους;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 όχι δεν το επιτρέπουν οι κανόνες του forum, η μόνη λύση που μπορεί να ακούσει από το forum είναι να τα αγοράσει...
parsifal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 3)Να το αγορασεις(Kαι ειναι η μονη λυση που μπορει να σου δωσει καποιος εδω μια και δεν επιτρεπεται η συζητηση περι warez) Εκτος και αν ειναι γνησια τα xp σου,εκει παμε αλλου.Τηλ/mail στην ms κλπ. ^^ What he said ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.