Προς το περιεχόμενο

Playstation3 πέθανε

X_MEN_SAGIAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αρα εχουμε: service της SONY PS3 -> grmods, και sevice MICROSOFT XBOX 360 -> MICROSOFT

Οταν μου χαλασε το χβοχ μετα απο 2 χρονια πηρα ενα τηλ στη Microsoft ηρθαν το πηραν και μου το εφεραν σε μια εβδομαδα πισω....

Μου αρεσει που τα λες τοσο ευκολα gherudo, ελα μωρε πως κανεις ετσι , παρε απο εκει στο ebay τροφοδοτικο ανοιξε το μηχανημα και βαλτο, μετα δες εαν ειναι το gpu, το cpu , οr μνημη και αντιστοιχα αγορασετα και βαλτα. Ρωτας και τον αλλο εαν εχει γνωσεις πανω σε αυτα τα πραγματα. Μετα προτεινεις να παει το παλικαρι στο grmods, να αφοσει την κονσολα του. Οχι φιιλε gherudo στο μιτσο στην γωνια δεν θα παω την κονσολα μου. Θα την παω στον υπευθυνο , το θεμα ειναι οτι η sony ΚΟΒΕΙ και ΡΑΒΕΙ κουστουμια με το ολο σκηνικο με τα χαλασμενα ps3.

Κατι πρεπει να γινει, να καταγγειλουν την πολιτικη της sony! Τι παει να πει 230 ευρω επισκευη....Ξεσικωθειτε μπας και γινει τιποτα

Βασικά το 360 το φτιάχνεις και μόνο σου αν έχεις τα κατάλληλα υλικά, το PS3 όμως όχι.

Δημοσ.
Αρα εχουμε: service της SONY PS3 -> grmods, και sevice MICROSOFT XBOX 360 -> MICROSOFT

Οταν μου χαλασε το χβοχ μετα απο 2 χρονια πηρα ενα τηλ στη Microsoft ηρθαν το πηραν και μου το εφεραν σε μια εβδομαδα πισω....

Μου αρεσει που τα λες τοσο ευκολα gherudo, ελα μωρε πως κανεις ετσι , παρε απο εκει στο ebay τροφοδοτικο ανοιξε το μηχανημα και βαλτο, μετα δες εαν ειναι το gpu, το cpu , οr μνημη και αντιστοιχα αγορασετα και βαλτα. Ρωτας και τον αλλο εαν εχει γνωσεις πανω σε αυτα τα πραγματα. Μετα προτεινεις να παει το παλικαρι στο grmods, να αφοσει την κονσολα του. Οχι φιιλε gherudo στο μιτσο στην γωνια δεν θα παω την κονσολα μου. Θα την παω στον υπευθυνο , το θεμα ειναι οτι η sony ΚΟΒΕΙ και ΡΑΒΕΙ κουστουμια με το ολο σκηνικο με τα χαλασμενα ps3.

Κατι πρεπει να γινει, να καταγγειλουν την πολιτικη της sony! Τι παει να πει 230 ευρω επισκευη....Ξεσικωθειτε μπας και γινει τιποτα

Δεν πιστευω να συγκρινεις τον Μιτσο της γειτονιας σου με τους grmods!!!;)

απο εκει περα οντως ειναι απαραδεκτη η Sony για να ζηταει 230 ευρω αλλα απο την στιγμη που δεν εχει εγγυηση η κονσολα??? οταν λες να ξεσηκωθουμε τι ακριβως εννοεις???:rolleyes: εχεις να προτινεις τιποτα???

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν ειναι η SONY SERVICE ολα τα αλλα για μενα ειναι ΦΟΥΜΑΡΑ

Το 230 που ειναι τωρα , που παλιοτερα ηταν 300 εχει την αισθηση της κοροιδιας. Τι χαλασε να το πληρωσω, τι αοριστα 230 ευρω!!! Δεν ειναι σωστο ολο αυτο. Νταβατζιλικι θα το ελεγα. Να γινει ανακοινωση καπου με υπογραφες, δεν ξερω....Το βλεπετε σωστο εσεις ολο αυτο.

Κυριε χαλασε αυτο, το οποιο εχει τοσο, να πληρωσω ρε παιδια....Δηλαδη εαν ξελασκαρει μια βιδα και το μηχανημα δεν δουλευει και εγω το παω στην sony και την βιδωσουν μονη τους θα μου παρουν παλι 230 ευρω!

Ανοιγει το παλικαρι την πορτα του service center της SONY με το Ps3 αγκαλια, κοβω μην πω οτι απο μεσα του ο υπαλληλος θα πει καλως τον ΠΕΛΑΤΗ αλλα οχι με την σωστη εννοια!Αυτο ειναι που δεν μου αρεσει......

Δημοσ.
Ξεσικωθειτε μπας και γινει τιποτα

Το 230 που ειναι τωρα , που παλιοτερα ηταν 300 εχει την αισθηση της κοροιδιας. Τι χαλασε να το πληρωσω, τι αοριστα 230 ευρω!!! Δεν ειναι σωστο ολο αυτο. Νταβατζιλικι θα το ελεγα. Να γινει ανακοινωση καπου με υπογραφες, δεν ξερω....Το βλεπετε σωστο εσεις ολο αυτο.

Κυριε χαλασε αυτο, το οποιο εχει τοσο, να πληρωσω ρε παιδια....Δηλαδη εαν ξελασκαρει μια βιδα και το μηχανημα δεν δουλευει και εγω το παω στην sony και την βιδωσουν μονη τους θα μου παρουν παλι 230 ευρω!

Ανοιγει το παλικαρι την πορτα του service center της SONY με το Ps3 αγκαλια, κοβω μην πω οτι απο μεσα του ο υπαλληλος θα πει καλως τον ΠΕΛΑΤΗ αλλα οχι με την σωστη εννοια!Αυτο ειναι που δεν μου αρεσει......

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! :shock::shock::shock::shock: Μην τα λες αυτά δυνατά!!!:shock::shock::shock:

Μας βλέπουν...

:fear::fear::fear::fear::fear:

Δημοσ.

τωρα συμφωνω απολυτα μαζι σου:lol:

αλλα κ παλι τι μπορουμε να κανουμε για αυτο???

Δημοσ.

Αυτο ειναι το θεμα στην Ελλαδα που ζουμε τιποτα δεν μπορουμε να κανουμε, αυτη την ιδεα μας εχουν περασει. Σαν αποτελεσμα μας πιανουν τον ΠΟΠΟ μας, σε ολα αναφερομαι και οχι μονο στο sony service center...

Δημοσ.

ρε παιδια δικαιο εχετε, αλλα τι να κανουμε???

υπογραφες και χαζομαρες ειναι φουμαρα αφου η Sony πουλαει εκατομμυρια κομματια, εμας θα κοιταξει???

Δημοσ.

Δεν μπορεί να γίνει κάτι.Είναι ο τρόπος που λειτουργεί το service της sony αυτός.Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μειώσει την τιμή που ζητάει για την αντικατάσταση.

Δημοσ.

Η sony πάντως ένα χρόνο δίνει εγγύηση, γιάτι δεν έχει διευκρινιστεί,και ότι να τους πεις δεν φένετε να τους απασχολεί.

Δημοσ.
Μα ειναι τρελο ολο αυτο. Οταν χαλαει κατι, λεμε χαλασε αυτο το εξαρτημα. Οχι δωσε 230 ευρω και παρε νεο....Γιατι αυτοι ειναι κερδισμενοι, και περνουν τα 230 ευρω και παει για ανακυκλωση η κονσολα! Και φυσικα την επισκευαζουν σχεδον τσαμπα...

Το λεω γιατι αυτο που μπορει να χαλασε να κοστιζε 50 ευρω και με τα εργατικα ενα 30αρι 80 ευρω...

Δεν εχουν σημασια αυτα που λεμε .... το παλικαρακι τι θα κανει δεν ξερω.

Αποψη μου ειναι φιλε εαν δεν εχεις ΧΒΟΧ, δωσε 299 και παρε το XBOX ELITE με RESIDENT EVIL, θα περασεις πολυ πιο ωραια με το ΧΒΟΧ....

και δωσε στους grmods την κονσολα σου για ανακυκλωση. Κανενα 100αρι θα το παρεις πιστευω:-)

Με βαση το δικο σου θα φτιαχτουν αλλα τοσα μηχανηματα....;)

Και είναι λύση αυτή που του προτείνεις;Συγγνώμη κιόλας αλλά εδώ όλοι προσπαθούν να βρούν μία λύση για να γλιτώσει το παιδί τα 240 ευρώ που του ζητάνε κι εσύ του προτείνεις να δώσει 299;Ρε πλάκα μας κάνετε;

Δημοσ.

+1000 στο θεμα της sony με την επισκευη.

Η κοροιδια σε ολο της το μεγαλειο.

Εμενα μου καηκε το laiser εδω και μερικους μηνες και προτιμησα να το εχω χαλασμενο μονο για divx ταινιες παρα να δωσω νταβατζιλικι 230 ευρω.

Δυστυχως, η αγορα του ps3 ειναι απ τις χειροτερες αγορες που εχω κανει.

Δημοσ.
+1000 στο θεμα της sony με την επισκευη.

Η κοροιδια σε ολο της το μεγαλειο.

Εμενα μου καηκε το laiser εδω και μερικους μηνες και προτιμησα να το εχω χαλασμενο μονο για divx ταινιες παρα να δωσω νταβατζιλικι 230 ευρω.

Δυστυχως, η αγορα του ps3 ειναι απ τις χειροτερες αγορες που εχω κανει.

Sits happens...all the time! :P

Δημοσ.

Ο επαγγελματισμος των ανθρωπων της sony και το after sales support τους ειναι απαραδεκτα.

Ειναι εμφανες το οτι το ολο σκηνικο γινεται για μεγιστοποιηση του κερδους μεσω καθαρης απατεωνιας.

Επειδη η γελοιοτητα εχει και τα ορια της, εχω κανει καποιες επαφες με την sony στη Θεσσαλονικη για επισκευη του χαλασμενου μερους απο το service τους εδω. Ειναι αρνητικοι με την γνωστη δικαιολογια (cometron κλπ) αλλα θα παω απο εκει να τα πουμε ενα χερακι.

Προσεχως θα εχουμε νεα και θα ενημερωσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...