X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 μου χάλασε εδώ και καιρό το ps3 μου (το μοντελο με τον σκληρο) των 60GB .Εκεί που έπαιζα έσβησε. Από τη sony μου ζητάνε 230 euro να μου δώσουν άλλο. Αμα τους δώσω το χαλασμένο , υπαρχει κανεις στην ελλάδα που να επισκευάζει γιατί από τη sony δεν περίμενα και πολλά!!
liopyr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 seriously, διάβασα 4 φορές το πρώτο post και ακόμα δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα τι λέει...
X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 οχι δεν εχω εχει 1 μιση χρονο που τελειωσε!!!!!!!
liakjim Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μεταφραση : "μου χάλασε εδώ και καιρό το ps3 μου (το μοντελο με τον σκληρο) των 60GB .Εκεί που έπαιζα έσβησε. Από τη sony μου ζητάνε 230 euro να μου δώσουν άλλο. Αμα τους δώσω το χαλασμένο , υπαρχει κανεις στην ελλάδα που να επισκευάζει γιατί από τη sony δεν περίμενα και πολλά!! "
X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μεταφραση : "μου χάλασε εδώ και καιρό το ps3 μου (το μοντελο με τον σκληρο) των 60GB .Εκεί που έπαιζα έσβησε. Από τη sony μου ζητάνε 230 euro να μου δώσουν άλλο. Αμα τους δώσω το χαλασμένο , υπαρχει κανεις στην ελλάδα που να επισκευάζει γιατί από τη sony δεν περίμενα και πολλά!! " thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gherudos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Αν μου πείς πως συμπεριφέρεται ίσως να μπορέσω να σε βοηθήσω.Παίρνει ρεύμα;Αν παίρνει ρεύμα ανοίγει;Τι χρώμα είναι το led;Αν δεν παίρνει ρεύμα τότε είναι το τροφοδοτικό όπου με 40Ε περίπου(ίσως και λιγότερα)το επισκευάζεις και μόνος σου αγοράζοντας το ανταλλακτικό το οποίο είναι plug n play. Εναλλακτικά το στέλνεις στους Grmods και στο φτιάχνουν πολύ φθηνότερα απ ότι η $ony.
Αδμιν Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του εκλιπόντος. Τον ήθελε κοντά του ο θεός κλπ. Αυτά γιατί δεν τα κλειδώνει ο Παρεδωσες; Οι ηλίθιοι τίτλοι είναι χειρότεροι από τους μη-περιγραφικούς.
Dimitris1948 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 πέθανε η το σκότωσες?? δολοφόνεεεεεεεεε :lol:
katsikoula Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 κ εγω που ειχαν την εντυπωση οτι ολα τα ηλεκτρικα κ ηλεκτρονικα προϊοντα εχουν τουλαχιστον 2 χρονια εγγυση.... >http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=234955 εκτυπωνεις το παραπανω αρθρο κ πας κ τους το τριβεις στην μουρη αντε κ στα δικα μας......χιχι φαε την γλωσσα σου!!!
liopyr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 κ εγω που ειχαν την εντυπωση οτι ολα τα ηλεκτρικα κ ηλεκτρονικα προϊοντα εχουν τουλαχιστον 2 χρονια εγγυση.... Έχει ενάμιση χρόνο που έληξε η εγγύηση, όχι ενάμιση που το αγόρασε.
katsikoula Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Έχει ενάμιση χρόνο που έληξε η εγγύηση, όχι ενάμιση που το αγόρασε. a ok, δεν το καταλαβα. τωρα παντως να δωσει 230 ευρω για ενα "καινουριο" που θα ειναι μεταχειρησμενο δεν λεει...
pscrazy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αν μου πείς πως συμπεριφέρεται ίσως να μπορέσω να σε βοηθήσω.Παίρνει ρεύμα;Αν παίρνει ρεύμα ανοίγει;Τι χρώμα είναι το led;Αν δεν παίρνει ρεύμα τότε είναι το τροφοδοτικό όπου με 40Ε περίπου(ίσως και λιγότερα)το επισκευάζεις και μόνος σου αγοράζοντας το ανταλλακτικό το οποίο είναι plug n play.Εναλλακτικά το στέλνεις στους Grmods και στο φτιάχνουν πολύ φθηνότερα απ ότι η $ony. Αρα εχουμε: service της SONY PS3 -> grmods, και sevice MICROSOFT XBOX 360 -> MICROSOFT Οταν μου χαλασε το χβοχ μετα απο 2 χρονια πηρα ενα τηλ στη Microsoft ηρθαν το πηραν και μου το εφεραν σε μια εβδομαδα πισω.... Μου αρεσει που τα λες τοσο ευκολα gherudo, ελα μωρε πως κανεις ετσι , παρε απο εκει στο ebay τροφοδοτικο ανοιξε το μηχανημα και βαλτο, μετα δες εαν ειναι το gpu, το cpu , οr μνημη και αντιστοιχα αγορασετα και βαλτα. Ρωτας και τον αλλο εαν εχει γνωσεις πανω σε αυτα τα πραγματα. Μετα προτεινεις να παει το παλικαρι στο grmods, να αφοσει την κονσολα του. Οχι φιιλε gherudo στο μιτσο στην γωνια δεν θα παω την κονσολα μου. Θα την παω στον υπευθυνο , το θεμα ειναι οτι η sony ΚΟΒΕΙ και ΡΑΒΕΙ κουστουμια με το ολο σκηνικο με τα χαλασμενα ps3. Κατι πρεπει να γινει, να καταγγειλουν την πολιτικη της sony! Τι παει να πει 230 ευρω επισκευη....Ξεσικωθειτε μπας και γινει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.