Προς το περιεχόμενο

SOS help me!!! Autolt error???

Penelope

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την εγκατάσταση του avira antivirus και μετά απο κάθε επανεκκίνηση του pc, μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

"Autolt Error

line-1

Error: variable used without being declared"

Please έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι αυτό?????????

Thanks! :-):-)

post-27624-129063010381_thumb.jpg

Δημοσ.

Γραφεις σε autoit?

Αν οχι, και δεν ξερεις τι ειναι αυτο, προκειται για μια scripting language στα windows που μπορεις να αυτοματοποιησεις τα παντα που κανεις σε επιπεδο desktop, προγραμματιζοντας mouse clicks και πατηματα πληκτρων.

Προφανως λοιπον εχεις ενα προγραμμα που χρησιμοποιει καποιο autoit script και εχει καποιο σφαλμα. Το περιεργο ειναι γιατι εμφανιστηκε τωρα. Το γιατι κολλαει το συγκεκριμενο script ειναι ξεκαθαρο απ' ότι λεει το error message.

• Moderators
Δημοσ.

Bspus δεν μου χει τυχει το συγκεκριμενο.

Ειναι δυνατον να λειτουργουσε το script πριν και με την εγκατασταση antivirus(ή οτιδηποτε)να σταματησει να δουλευει λογω λαθους σε μια μεταβλητη?Το λογικο δεν θα ταν,αν ειναι το antivirus υπαιτιο,να σβησει ολο το script.exe?Εκτος και αν ως μεταβλητη παιζει να ειναι καποιο αλλο exe(?).Οσες φορες μου χει τυχει ενα autoit script να κριθει ως malicious,το antivirus το σβηνει κατευθειαν χωρις να το ψαχνει ιδιαιτερα.Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Ασχολεισε με προγραμματισμο? (μαλλον ποσταραμε και οι 3 μαζι)........ Αλλαξε αντιβιοτικο γιατι το avira βλεπει (κακως) scripts απο το autoit σαν ιο

Δημοσ.

δε γράφω σε autoit και αν δε μου διευκρίνιζες τι είναι δε θα καταλάβαινα περί τίνος πρόκειται...

ΟΜΩΣ γράφει Autolt error και όχι autoit...........

Επίσης το avira antivirus το είχα και πριν απλά έληγε και εγκατέστησα τη νεα έκδοση...

Το έκανα unistall μπας και ληθεί το πρόβλημα αλλα το autolt error έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο pc μου και δε λέει να με αποχωριστεί....

Σας ευχαριστώ πολυ πάντως...

Καμιά άλλη ιδέα??????????????:-)

• Moderators
Δημοσ.

ΟΜΩΣ γράφει Autolt error και όχι autoit...........[..]

Καμιά άλλη ιδέα??????????????:-)

Δεν εχει διαφορα,το ιδιο ειναι;)

Για ριξε μια ματια τι ξεκιναει με το boot του υπολογιστη και ψαξε αν εχεις τιποτα περιεργο.Για αρχη πηγαινε με το msconfig και αν δεν βρεις κατι συνεχισε με το autoruns

Δημοσ.

Κατέβασε το utility Process Explorer και στο επόμενο restart, μην κλείσεις το παράθυρο του error. Τρέξε το Process Explorer, εντόπισε τη διεργασία που αντιστοιχεί στο παράθυρο και κάνε διπλό κλικ στην καταχώρηση. Στο παράθυρο που θα ανοίξει και στην καρτέλα (tab) με όνομα "Image" αναγράφεται η πλήρης διαδρομή του εκτελέσιμου που εκκίνησε τη διεργασία. Ένα παράδειγμα με τον Firefox browser:

post-4351-129063010425_thumb.png post-4351-129063010439_thumb.png

Στη δική σου περίπτωση, τί αναγράφεται εκεί... ;

Τα παραπάνω γίνονται εύκολα χωρίς ανάγκη πρόσθετου utility, με τον Task Manager των Windows Vista. Όμως από το theme στο screenshot που ανέβασες, υπέθεσα ότι τρέχεις XP.

Δημοσ.

ένα ευχαριστώ είναι λίγο parsifal.....

να'σαι καλά...

το πρόβλημα λύθηκε με τον τρόπο που μου υπέδειξες....

σας ευχαριστώ όλους σας για την ανταπόκρισή...να'στε καλά!

:-)

Δημοσ.

Τί έκανες δηλαδή ακριβώς; Απεγκατέστησες το πρόγραμμα στο οποίο οδηγήθηκες με τη διαδικασία που περιέγραψα; Ή κάτι άλλο... ;

Δημοσ.

κατεβασα και έτρεξα το Process Explorer, όπως μου είπες, και εφόσον το βρήκα από την πληρη διαδρομή το διέγραψα...

απλά για να το εντοπίσω μια άφηνα ανοιχτό το μήνυμα του σφάλματος και μια το εκλεινα για να δω τι αλλάζει ώστε να βρω που αντιστοιχεί καθώς δεν είχε το ίδιο όνομα...

σε ευχαριστώ και πάλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...