berica Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Λοιπόν ακούστε τι έχω πάθει!! Έχω ένα pc εδώ και 7 χρόνια αν δεν κάνω λάθος έτσι για σερφάρισμα μόνο και κανα office. Είναι celeron 2GHZ και 768mb μνήμη!!! Είχε μια μητρική Soltek απάνω. Ξαφνικά από μια περίοδο και μετά ενώ δούλευα πάνω σε αυτόν κόλλαγε!!!Δεν λειτουργούσε τίποτα!!! Reset reset reset λοιπόν κάθε φορά και επανέρχεται από τότε!! Αυτό που μου κάνει επίσης είναι όταν πάω να τον ανοίξω 1 φορά, δεν μπαίνει, λέει no input video η οθόνη και δείχνει οτι επεξεργάζεται συνέχεια αλλά δεν σταματάει! Το πήγα κάπου μου είπαν οτι είναι η μητρική, την άλλαξα αλλά μετά από 3 μέρες πάλι τα ίδια!!! Είναι ο celeron, η μνήμη ή η κάρτα γραφικών(ATI radeon 9600) που το κάνει αυτό? Sorry για την πολυλογία!!!
cosmos000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Τρέξε ένα memtest για την μνήμη. Δοκίμασε να βάλεις ένα άλλο μονιτορ για να δεις αν φταίει η κάρτα γραφικών.Αν δεν έχεις, ένωσε την κάρτα γραφικών σου με μια τηλεόραση (με καλώδιο rca) και βλέπεις αν δίνει εικόνα ή όχι στην tv. Κανά clean στην registry έχεις κάνει ποτέ? Κανά clean απο σκόνες μέσα στο κουτί έχεις κάνει ποτέ?
expert1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Το πρωτο που αλλαζεται οταν αρχιζουν τα κολληματα και οι επανεκκινησεις ειναι το τροφοδοτικο. Για το no input video, αλλαξε πρωτα το καλωδιο vga ,που συνδει pc - οθονη και μετα αν δεν λυθει το προβλημα,δοκιμασε με αλλη καρτα γραφικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.