vasilis123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 γεια σας μηπως μπορει καποιος να μου πει τις διαφορες αναμεσα σε ενα iphone 2g kai sto ipod touch??? (γιατι ενα μεταχηρισμενοiphone κοστιχει οσο το touck και σκεφτομουν την αγορα του) τωρα εχω ενα lg viewty θα μπορω να κανω οτι εκανα με το viewty να το κανω τορα με το iphone??(μουσικη αποστολη αρχειων.) me to iphone τηα μπορω να εχω προσβαση στο διαδυκτιο μεσω wi-fi?? και τελος ποιες οι διαφορες του iphone 3g απο το απλο??? ευχαριστωω EDIT: για να παρω απο εξω κενουριο ενα iphone 2g 8gb ποσο περιπου θα κοστιζει??
Eluminator_91 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Kαλησπερα!! Η κυριοτερη διαφορα ειναι οτι το ενα ειναι τηλεφωνο ενω το αλλο οχι.. Επισης το iphone ειναι λιγο μεγαλυτερο σε διαστασεις απ'το ipod touch και πιο χοντρο..(οχι πολυ) Απο μενου-interface ειναι ακριβως..φυσικα το iphone εχει περισσοτερες επιλογες που αφορουν αποστολη sms, πραγματοποιηση κλησεων και bluetooth Τοσο με το iphone οσο και με το ipod touch θα εχεις προσβαση στο ιντερνετ με τη χρηση wifi.. Βασικα απο σενα εξαρταται..τι ακριβως θελεις..αν σε ικανοποιει το lg viewty παρε το ipod touch να το εχεις σαν mp4 player-pda Aλλιως iphone που αντικαθιστα κινητο και mp4 player..
vasilis123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 οκ ευχαριστω πολη για την απαντηση το iphone το απλο εχει καμια αλληδιαφορα με το 3G εκτος οτι ειναι 3G kai to GPS?? καπου διαβασα οτι δεν μπορω να στηλω αρχεια μεσω bluetooth ισχηει αυτο?? δηλαδη αν καταλαβα καλα το iphone ειναι ενα ipod touch που παιρχει τηλεφωνα και στελνει μηνηματα?? και τελος μπορει καποιος να μου απαντησει στο ερωτημα για το ποσο θα κοστισει το iphone 2g αν το παρω απο εξωτερικο??? ευχαρτιστω πολυ
kebinB Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 δεν κυκλοφορεί πλέον το 2G στην αγωρά. Μόνο μεταχειρισμένο.
Eluminator_91 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 οκ ευχαριστω πολη για την απαντηση το iphone το απλο εχει καμια αλληδιαφορα με το 3G εκτος οτι ειναι 3G kai to GPS??καπου διαβασα οτι δεν μπορω να στηλω αρχεια μεσω bluetooth ισχηει αυτο?? δηλαδη αν καταλαβα καλα το iphone ειναι ενα ipod touch που παιρχει τηλεφωνα και στελνει μηνηματα?? και τελος μπορει καποιος να μου απαντησει στο ερωτημα για το ποσο θα κοστισει το iphone 2g αν το παρω απο εξωτερικο??? ευχαρτιστω πολυ To iphone το απλο αυτες που λες ειναι οι διαφορες απο το 3g...συγκεκριμενα εχω το ipod touch και εχω μεινει πολυ ευχαρηστιμενος..ενα απ'τα καλυτερα gadgets που εχω παρει ποτε.... iphone δν εχω οποτε αυτο που λες για το bluetooth καλυτερα ας απαντησει καποιος αλλος για σιγουρια.. Ναι σωστα καταλαβες..ειναι ενα ipod touch που παιρχει τηλεφωνο και στελνει μηνηματα. Αναλογος απο που..μπορεις να το βρεις στο ebay, amazon, apple αμερικης κ.α..απο τιμες νομιζω θα τ βρεις σχετικα φθηνοτερα..
vasilis123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 mετα απο λιγη σκεψη αποφασησα να παρω ipod touch....μηπως ξερει καποιος να μοου πει που μπορω να βρω πληροφορειες για jailbreak?
Eluminator_91 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Aν κανεις ενα search στον γουγλη θα βρεις αρκετες κυριως ξενες ιστοσελιδες για jailbreaking..αλλα νομιζω και το insomnia εχει ενα τετοιο θεμα για jailbreaking..
Nomikaria Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Το jailbreak τι προσφέρει δηλαδή??(Σόρρυ για την άσχετη ερώτηση,από περιέργεια ρωτάω..)
ghostgr_a_n Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Το jailbreak τι προσφέρει δηλαδή??(Σόρρυ για την άσχετη ερώτηση,από περιέργεια ρωτάω..) Κανει το iPhone(η το iPod touch) να τρχει homebrew εφαρμογες και να δεχετε ολες τις sim(αυτο μονο για το iPhone)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 To iPodTouch εκτός από τηλέφωνο, δεν έχει φωτογραφική μηχανή, ενσωματωμένο μικρόφωνο (αν και μπορείς να έχεις ακουστικά ΜΕ μικρόφωνο, το οποίο θα λειτουργεί έχω ακούσει, δεν έχω δοκιμάσει) και GPS. Το jailbreak είναι μια διαδικασία όπου "ξεκλειδώνεις" το iPod/iPhone από τα δεσμά του iTunes, για να μπορείς να έχεις μέσα πχ προγράμματα που δεν υπάρχουν στο iTunes Store ή για να περνάς mp3 χειροκίνητα μέσα από τον υπολογιστή και όχι μέσα από το iTunes κτλ. Γενικά, κάνει την συσκευή ανοιχτή σε τροποποιήσεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Κανει το iPhone(η το iPod touch) να τρχει homebrew εφαρμογες και να δεχετε ολες τις sim(αυτο μονο για το iPhone) Mπερδευεις το unlock με το jailbreak.Το jailbreak δεν επιτρεπει στο κινητο να δουλευει με οποιοδηποτε carrier.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.