Προς το περιεχόμενο

Καινούριο PC( Με λίγα χρήματα ): Απόψεις & Προτάσεις

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
OK θα προσπαθήσω... :P

Όσο για την κάρτα γραφικών όπως μου είπε και ο @nikos21aek δεν την χρειάζομαι (ακόμα).Θα δοκιμάσω την onboard και βλέπουμε..

Αυτή η σύνθεση πως σας φαίνεται ?Θέλω να μου πείτε αν είναι καλή αυτή η motherboard που έχω επιλέξει.Πρώτη φορα την είδα και μου άρεσε...Επιπλέον,γιατί ρε Νίκο να προτιμήσω enermax τροφοδοτικό? ( είναι και ακριβό κιόλας :o)

επιβαλλεται ενα ποιοτικο τροφοδοτικο αν δε θες να κλαις καμια μητρικη..:P:p

επισης με μια 4770 εισαι μεσα στα 400.

Δημοσ.
Επιπλέον,γιατί Νίκο να προτιμήσω enermax τροφοδοτικό? ( είναι και ακριβό κιόλας :o)

Γιατί είναι και ποιοτικό κιόλας και χαμένο δεν θα πάει..Μπορεί να σου καπνίσει να βάλεις και καλύτερη κάρτα γραφικών μόλις πάρεις την fullHD.

Αν πάρεις από πλαίσιο και αυτή μια χαρά είναι..αλλιώς την asrock από e-shop.

Δημοσ.

OK. Βασικά, δεν θέλω motherboard με socket AM2+ γιατί επέλεξα CPU AM3+.Αλλα βρήκα αυτή,από e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528473

Πιό καλή είναι αυτή ή άλλη που είχα βάλει στην σύνθεση την ECS ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=14&category=1000000286&product=1302442 )

Δημοσ.

Όχι,δεν διαθέτω παραπάνω χρήματα ( αν είχα και άλλα χρήματα , καλά θα ήταν ... :P ) .Σε AM3+ όμως δεν θα τρέχει πιο γρήγορα ή όχι?:rolleyes:

Δημοσ.
Όχι,δεν διαθέτω παραπάνω χρήματα ( αν είχα και άλλα χρήματα , καλά θα ήταν ... :P ) .Σε AM3+ όμως δεν θα τρέχει πιο γρήγορα ή όχι?:rolleyes:

οχι ρε μην αγχωνεσε:P

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως αν δώσεις 65€ για μητρική μετά 69€ κάνει am3/ddr3 μητρική και σε κανένα μήνα που δεν θα βάζει κανείς πια ddr2 θα σου φαίνεται παλιός..Αν καταλαβαίνεις πως το εννοώ(πιο πολύ ψυχολογικά) Ή πήγαινε σε κάτι φθηνό να γλιτώσεις λεφτά ή μετά κάνε λίγα κράτη και πέρνα σε am3/ddr3.Διαφορά μεγάλη στις αποδόσεις δεν υπάρχει μεγάλη αλλά έχεις μεγαλύτερη μελλοντική υποστήριξη και για εμένα αξίζει..Η διαφορά πιο είναι αρκετά μικρή.

Βασικά η πρόταση του Caution χωρίς την κάρτα γραφικών βγαίνει με am3 mobo και ddr3 ram στα 320€...go for it και κάρτα γραφικών βάζεις μόλις τεστάρεις την onboard..

Δημοσ.
αφου αναφερθηκε να ρωτησσω και εγω:P

οι am3+ θα βγαινουν μονο με ddr3 σωστα;

Οχι και με DDR2.

Το θέμα είναι πως αν δώσεις 65€ για μητρική μετά 69€ κάνει am3/ddr3 μητρική και σε κανένα μήνα που δεν θα βάζει κανείς πια ddr2 θα σου φαίνεται παλιός..Αν καταλαβαίνεις πως το εννοώ(πιο πολύ ψυχολογικά) Ή πήγαινε σε κάτι φθηνό να γλιτώσεις λεφτά ή μετά κάνε λίγα κράτη και πέρνα σε am3/ddr3.Διαφορά μεγάλη στις αποδόσεις δεν υπάρχει αλλά έχεις μεγαλύτερη μελλοντική υποστήριξη και για εμένα αξίζει..Η διαφορά πιο είναι αρκετά μικρή.

Βασικά η πρόταση του Caution χωρίς την κάρτα γραφικών βγαίνει με am3 mobo και ddr3 ram στα 320€...go for it και κάρτα γραφικών βάζεις μόλις τεστάρεις την onboard..

Λές???Ολο ιδεές μου βάζετε...:P.Θα κανω δυο-τρεις προχειρους υπολογισμούς και θα σας πω σε λιγο...

Απαντήστε αν μπορείτε και στο προηγούμενο post μου... :-)

Δημοσ.

Συγγνώμη που ξαναρωτάω, αλλα μήπως μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται να βάλω κανένα ανεμιστηράκι η καμια ψύχτρα ( σε CPU η GPU ) ?:-)

Δημοσ.

βαλε τις μαμισιες και μετα βλεπεις ΑΝ χρειαστεις αλλη ψυξη. δεν ειναι υποχρεωτικο...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...