Προς το περιεχόμενο

ytsejamrecords.com

SciTeF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε!

Είμαι καινούριος στην κοινότητα και ελπίζω καλοδεχούμενος! ;)

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια εμπειρία από αγορά από ytsejamrecords

Θέλω να παραγείλω αυτό.

Αν έχετε παραγείλει κάτι, σε πόσες μέρες παραλάβατε και αν έχετε ιδέα πώς να υπολογίσω τυχόν τελωνειακούς φόρους και λοιπά για να ξέρω πόσα χρήματα να βάλω στην προπληρωμένη. Τέλος η παραγγελία θα έρθει στο σπίτι μου ή θα πρέπει να την παραλάβω από κάπου? (διαμονή στη Θεσσαλονίκη).

Thanks in advance,

Τόλης!

Δημοσ.
Χαίρετε!

Είμαι καινούριος στην κοινότητα και ελπίζω καλοδεχούμενος! ;)

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια εμπειρία από αγορά από ytsejamrecords

Θέλω να παραγείλω αυτό.

Αν έχετε παραγείλει κάτι, σε πόσες μέρες παραλάβατε και αν έχετε ιδέα πώς να υπολογίσω τυχόν τελωνειακούς φόρους και λοιπά για να ξέρω πόσα χρήματα να βάλω στην προπληρωμένη. Τέλος η παραγγελία θα έρθει στο σπίτι μου ή θα πρέπει να την παραλάβω από κάπου? (διαμονή στη Θεσσαλονίκη).

Thanks in advance,

Τόλης!

όχι δεν εχω παραγγείλει αλλα μου φαίνεται λίγο επικυνδινο και δεν μου αρέσει καθόλου σας site..................!!1:shifty:

Δημοσ.

Mονο πιστωτικη δεχονται. Αν αισθανεσαι αρκετα ριψοκινδυνος, βαλε μια προπληρωμενη μονο με το ποσο που θες να ξοδεψεις. Αλλα και μενα δε μου γεμισε το ματι

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο site ανήκει σε δισκογραφική εταιρεία των Dream Theater και εμπορεύεται δικό τους υλικό. Γι αυτό και δεν ειναι τίποτα high class κλπ κλπ. Προσωπικά πάντα, ως fan δεν έχει τύχει να παραγγείλω ακομα αλλα αν χρειαζόταν δε θα είχα δισταγμό. Τωρα απο εκει και πέρα επειδή πιθανώς να στέλνει απο Αμερική (η να μη στέλνει για το λόγο αυτό :P ) θα μπορούσες να βρείς το δίσκο αυτό και από κάποιο store την Ευρώπη. Δες στο dreamtheater.net έχουν κάποιο online europe διανομέα για τον καινούρια τους δισκο οπότε πιθανώς να μπορείς να πάρεις απο εκει και το live των Liquid...

Δημοσ.
Το συγκεκριμένο site ανήκει σε δισκογραφική εταιρεία των Dream Theater και εμπορεύεται δικό τους υλικό. Γι αυτό και δεν ειναι τίποτα high class κλπ κλπ. Προσωπικά πάντα, ως fan δεν έχει τύχει να παραγγείλω ακομα αλλα αν χρειαζόταν δε θα είχα δισταγμό. Τωρα απο εκει και πέρα επειδή πιθανώς να στέλνει απο Αμερική (η να μη στέλνει για το λόγο αυτό :P ) θα μπορούσες να βρείς το δίσκο αυτό και από κάποιο store την Ευρώπη. Δες στο dreamtheater.net έχουν κάποιο online europe διανομέα για τον καινούρια τους δισκο οπότε πιθανώς να μπορείς να πάρεις απο εκει και το live των Liquid...

Έτσι ακριβώς είναι, με την διαφορά ότι τα διάφορα albums ή όπως θες πες τα δεν πωλούνται από κανένα άλλο κατάστημα στον κόσμο καθώς στοχεύουν σε μια μικρή ίσως κατηγορία καταναλωτών. Πάντως δεν τίθεται θέμα ασφάλειας λόγω προπληρωμένης πιστωτικής άλλα ούτε και μη αποστολής στην Ελλάδα καθώς για το τελευταίο έχω στείλει ανάλογο e-mail. Θα ήθελα όμως να μάθω χρόνους παραλαβής, τον τρόπο υπολογισμού των εξόδων τελωνείου αν χρειαστεί φυσικά να πληρώσω για κάτι τέτοιο, και γενικά προηγούμενες εμπειρίες ανθρώπων που παραγγείλαν από το εν λόγω site.

Όπως και να έχει σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...