margas1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 καλησπερα..εχω ενα project για το παραπανω θεμα αλλα επειδη ειμαι αρχαριος στην matlab θα ηθελα ενα χερι βοηθειας οποιος μπορει για να ξεκινησω.!εχω το SALP toolbox αν αυτο βοηθαει καποιον να μου εξηγησει εκει!...θα ηθελα ενα προτυπο για να ξεκινησω...πρεπει να συγκρινω παραμετρικες και μη παραμετρικες μεθοδους!...θελω ενα κωδικα για ενα σημα στην matlab..και μετα αυτο το σημα να το δοκιμαζω σε οποιαδηποτε μεθοδο βγαζωντας την psd..στη συνεχεια..θα θελα να αλλαζω καθε φορα τον αριθμο των δειγματων τη συχνοτητα και να το ξανατρεχω και να το παρατηρω! θα ειμαι πραγματικα ευγνωμων σε οποιονδηποτε μπορει να βοηθησει! ευχαριστω εκ των προτερων φιλικα!
tmjuju Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δεν μπορώ να βοηθήσω… και καταλαβαίνω ότι θα ακουστεί κουφό το παρακάτω αλλά… Ενδιαφέρον Project!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Κανουμε εμεις τετοια στο Uni αλλα ακομα δεν εχω μαθει τιποτα!
Technology fan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Όταν λές κώδικα για ένα σήμα?? τι είδους σήματος αν είναι ψηφιακό σε μορφή mp3 μπορείς να το κανεις load track. και παράλληλα σου εμφανίζονται και η συνχοτητα δειγματολειψίας την οποία μπορείς να πειράξεις μπορείς να κάνεις μετασχηματισμούς foyrier (βλέπε help fft) σχεδόν ότι θέλεις υπάρχει ήδη σε μορφή συνάρτησης. Ελπίζω να κατάλαβα καλά τι θέλεις να κάνεις...
tmjuju Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Είχα δει παλιότερα κάποια tutorials αλλά ήταν σε παλιά έκδοση matlab και δεν … Έχει κανείς υπόψη κάποιο απλό αντίστοιχο tutorial σε νεότερο matlab?
margas1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Όταν λές κώδικα για ένα σήμα?? τι είδους σήματος αν είναι ψηφιακό σε μορφή mp3 μπορείς να το κανεις load track. και παράλληλα σου εμφανίζονται και η συνχοτητα δειγματολειψίας την οποία μπορείς να πειράξεις μπορείς να κάνεις μετασχηματισμούς foyrier (βλέπε help fft) σχεδόν ότι θέλεις υπάρχει ήδη σε μορφή συνάρτησης. Ελπίζω να κατάλαβα καλά τι θέλεις να κάνεις... εγω γενικα τωρα χρησιμοποιω to SALP tollbox αν το ξερεις...και θελω να παρατηρησω τη διακριτικη ικανοτητα της καθε μεθοδου..χρειαζομαι λοιπον ενα στανταρ σημα(το οποιο δεν ξερω αν θα ειναι αρμονικο η μιγαδικο απορια 1η) και στην καθε μεθοδο να αλλαζω τον αριθμο των δεδομενων και να κανω την ιδια παρατηρηση για την διακριτικη ικανοντητα.. ελπιζω να εγινα πιο κατανοητος φιλικα!
Technology fan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Λυπάμαι δε μπορώ να βοηθήσω, το Salp πρωτη φορά το ακούω. Ολο και κανένας θα βρεθεί να σε βοηθήσει..
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αν μπες http://www.ted.unipi.gr και μπορει να βρεις πολλα για matlab σε μαθηματα για σηματα κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.